Recension av Freebra


Freebra är en bandlös BH i silikon, för att ha under axelbandslösa klänningar toppar o.s.v. Freebran syns inte heller under en klänning/top med bar rygg. Den är gjort i 100% silikon, vilket gör att den känns och ser helt naturlig ut under ett plagg. På insidan befinner sig ett 'klistrigt' lager, vilket gör att den fäster bra och sitter där den skall. Freebran ger även ett lyft samt ett intryck av fyllighet.

Personligen har jag varit skeptisk till dessa, funkar dom verkligen? Okej på tjejer med små bröst, men kan jag som är en C-kupa ha dem? När vi skulle iväg på Blogawards hade jag inget val, jag var tvungen att ha en rygg och axelbandslös BH, så det föll sig naturligt att jag provade Freebra - och jag är super nöjd! Den satt hela dagen/kvällen/natten och jag somnade t.o.m. med den på mig runt 6 på morgonen när jag och Stina däckade, när vi sedan vaknade satt den orubbad, på samma plats. Det kändes inte alls att ta av den och man kan sedan använda den igen.

Freebran finns att beställa här för omgående leverans, men finns även i mängder av fysiska butiker. Vart kan du läsa på hemsidan. Nelly säljer också produkten.

Är du osäker på storlek?
Ligger du mellan två olika storlekar?
Välj alltid den större!


27
cecilia

Hej.

Jag har

aldrig använt något sånt dära, jag har alltid tyckt att det ser och låter konstigt.

Men nu vet jag inte ritkgit, det är flera som har sagt att det fungerar jätte bra och att dom sitter hela kvällen..

Så det kanske blir så att jag också testar ;*

Ha en jätte bra kväll

Kram Cecilia Nilsson



Kolla gärna in min blogg om du vill http://ceciliaprecious.blogg.se

Emma

Freebra funkar kanon, andvänder den själv :)

Rebecca

Jag har d-kupa, och jag är riktigt skeptisk.

Funkar det verkligen med så stora bröst?

MOA

åh, jag har funderat på en skitlänge.. kan man använda den många gånger igen? och pushar den upp någonting eller lägger sig som 'ett lager' (spelar ingen roll för mig, bara intressant att veta :)'?

W

Men man kan bara använda den några gånger va?

Wysteriia

jag har funderat läääääänge på att köpa en sån där :P

Sofia

Jag har mellan D och E-kupa tror du att det även skulle funka på mig? Är lite skeptisk hehe.

Zarah Galore

Det låter onekligen bra, men jag känner mig ändå skeptisk. ;) Så jag får ta och testa själv någon gång!



Varför jag tvivlar är för att modellerna håller armarna uppe i luften, då ser brösten alltid rundare/fastare/snyggare ut. Varför håller de inte armarna rakt ned på produktbilderna? Det hade ju varit mer naturtroget. =P

SANNA

Har också varit skeptisk till den men när du säger så fina ord om den så kanske man ska till att prova:)

Zarah Galore

Ah, får ta och spana in dem. ;)

crazyangel

jag använde freebra på min bal (en från nelly) men den envisades med att lossna när vi svettas ett tag på dansgolvet..

Elin

geh=)vet du hur man fixar såndär översättning grej på sin blogg?:P

Frida

Jag har funderat på att köpa den ett tag. Men som sagt är man skeptisk. Jag har oxå C men nu när jag läste att det funkade för dig så borde det göra det för mig med. Men en annan fråga om den då, blir man inte väldigt svettig under? Eller "andas" den? Vore tacksam för svar! :)

Annie

Blir det någon "push-up effekt"? :)

Annie

Blir det någon "push-up effekt"? :)

Berii

Hej!



Jag upplever den snarare tvärtom, den stannar ej på plats hela kvällen, speciellt om det blir varmt! Den jag har beställdes från Nelly.com och den sög. Ligger och skräpar hemma bara....

TUMMEN NER

Anna Phe

Jag har en sådan och den funkade inte fast jag har samma storlek som dig, alltså C. Det fastnade och täckte, men den höll inte upp, det var för tungt för att hålla upp så det var hur obehgligt som helst när det inte höll upp.

Malin

Av vilken anledning ska man välja den större om man pendlar mellan 2 storlekar? :) skulle bli jätte glad för svar!

Felicia - Amerikansk Fotbollsfru

FAn va bra att du recenserade den, för precis som du är jag en C kupa och jag har alltid varit livrädd att de inte ska sitta. Tack! Nu vågar jag köpa dom!

Annika

Jag har också alltid trott att sånna bhar bara funkade på små, men nu kanske man skulle skaffa en och testa. det skulle vara så otroligt praktiskt, med tanke på alla fina kläder man kan ha då:)ska dock fundera ett tag till. kramis

caroline

en sån får det bli under balklänningen! :)

Emelie

har en liknande hemma som jag köpte utomlands, men den är lite bättre än freebra, det är lite mer kupformat på min, men som du säger de sitter kanon bra och man känner inget på sig. som man går bhlös hela kvällen men ändå sitter allt på plats ;)

josefine

jag gillar den inte alls håller sig inte alls på plats när det blir varmt så glider den .och den känns bara så obehaglig //josse

kim

Vilken storlek har du på din ? håller den brösten uppe också ? Jag har också en, och när jag köpte den så sa hon ni butiken att man skulle ta en storlek större än vad man har på bh,n. Men fast jag har små bröst så tycke jag bara att den hängde där och tyngde ner brösten liksom. Funderar på att köpa en till men prova en storlek större ändå. Men kanske inte hjälper.

JONNA

hejhej :)

jag brukar ha 70c eller 70d(d sitter oftast bäst) jag är osäker på om jag kan ha en freebra, känns ju ganska ovärt att skicka efter än för 300 och sen inte kunna ha den. för dessa pengarkan man göra någotmycket roligare. visserligen skulle man kunna sälja den men ah, iallafall.



vad tycker du? kraaam jonna

m. ♥

Jag har b-kupa, ska jag då välja en c?

Anna Österlund

Men om man har E-F kupa då? Hur funkar det då om jag inte hittar stl?

Kram