1400:- rikare!


Idag damp det ned ytterligare presentkort i brevlådan. Jag blir lika lycklig varje gång jag ser det där speciella kuvertet. Pupillerna i ögonen förvandlas till systemkameror och likaså allting runtomkring. Snart snart snart skall jag ta och köpa mig min älskade Canon Eod 400d (eller kanske 450d t.o.m?). Jag skall bara försöka spara liiiite till. Det blir liksom som en besatthet att samla dessa presentkort. Har ialla fall fått ihop 3500:- på siba nu.

Imorgon kommer det upp en tävling i samarbete med gratisbio.se där NI kommer få chansen att vinna ett presentkort värde 500:- i valfri butik och 2 biobiljetter! Det vill ni väl inte missa? : )

Registrera er på sidan HÄR och få 75 startpoäng!
11
Camilla

hur lyckas du få så många poäng? jag har bara 102. :( går jättesegt ju. :(

Angelica

vad duktig du är som samlar så mlkt poäng hur mkt kostar kameran som du ska köpa? du har ju iaf kommit en bit på vägen :)

Anonym

vad duktig du är som samlar så mlkt poäng hur mkt kostar kameran som du ska köpa? du har ju iaf kommit en bit på vägen :)

Jessica

Jag har bara lyckats få ihop till 1 biobiljett. Men nu går det seeegt. E det alla som du värvar som gör att du får poäng?



Kul att du får ihop en massa presentkort iaf :D

Johanna

Vad kostar kameran du ska köpa då? :)

Jessica

Wow... jag är också medlem där men jag måste fråga, hur lyckas du samla ihop så pass mycket poäng? jag hittar inte så många sätt att skaffa poäng på saker jag litar på. och att värva nya medlemmar är inte heller det lättaste. hur gör du om man får fråga?

Lisa

Gratisbio (Y)

lisa

Härligt ! jag har en månad gammal eos 450 D och den är verkligen att rekommendera!!!

Monika

Lycka till hoppas du fixar det snart =)

Du kommer älska den kan jag lova. :P

Har själv en Nikon system och är super nöjd med min.. =)

Johanna

Linda! Jag är nog dum i huvudet.. Men jag förstår inte riktigt hur man göra på gratisbio.. Har du lust att för klara? Tack på förhand!(:

lina

hur kan du samla ihop så många poäng så snabbt?