Hur kommer samhället se ut om 10, 20, 30 år?

En liten följd på detta inlägget kommer nu..

Det känns otroligt bra att jag har ett sådant stort stöd i er, mina fina läsare. Även om jag inte tar åt mig så mycket av det Kissie skriver, så är det ändrå otroligt jobbigt och irriterande att dagligen läsa hennes nedvärderande kommentarer. Nu påstår hon dock i sin egen blogg att allt jag säger är lögn och ATT jag säger det enbart för publicitet. Det gör bara det hela värre för henne själv, med tanke på att allt jag egentligen behöver är hennes IP-adress. Den är inte alls svår att spåra för "proffsen" (som jag är millimeter från att kontakta). Och IP-adressen har jag ju såklart redan, flera gånger om.

Det som skrämmer mig allra mest och som även gör mig otroligt upprörd, är som jag skrev igår, att hon blir mer och mer igenkänd. Hon skall ju dessutom få sitt eget TV-program nu. Då funderar jag på hur folk tänker? Hur funkar hjärnan på människor som anställer en människa som sysslar med mobbning? Hur kommer vårt samhälle se ut, med frontfigurer som beter sig på det sättet? En 17-årig tjej som kastar glasflaskor i marken, filmar och lägger ut på bloggen! Det finns ingen respekt i din kropp, varken för dig själv eller någon annan och det bevisar du gång på gång.

Jag har nästan bara en sak att säga och det är;
- En dag kommer verkligheten ifatt dig, Alexandra och då har du själv gjort den 1000 gånger svårare än det annars skulle vara. Kom ihåg att det inte är någon annan än du själv som får folk att ogilla dig. Är det verkligen värt att få betalt för att folk hatar dig?
37
L

Eget tv-program? Kollar inte media upp vilka folk de sätter som "förebilder" för svenska folket. Helt otroligt. Hon sprider faktiskt en del skam över bloggsverige.

Dessiiy

Inget att tacka för.. :)



Tycker om din blogg helt enkelt :)

Martina

Nej inget tv-pogram tack.



håller som sagt med dig i varje ord du skriver.

någon måtta får det f*n vara i världen!

:)

Jag är helt hållet på din sida när det kommer till Kissie. Hon är bara så osäker på sig själv, man kan genom skåda henne totalt. Egentligen så är hon bara en otrolig svag person som inte vågar stå för vad hon har sagt till dig t.ex. jag förstår inte vad det är för kul och trycka ner andra människor som hon gör. hon är bara osäker på sig själv :)

Daniela

Så reagerade jag också. Hur i helvete kan hon (av alla människor!) få en egen tv show när hon gör som hon gör. Inte bara mobbingen gentimot dig, utan vissa saker hon skriver är ju helt hutlöst. Fy fan asså, det går neråt med samhället, helt klart. :(



Stöttar givetvis dig i detta också gumman. Stå på dig! Kram

NaTTeLi

Usch har aldrig gillat henne.. :S Vet inte ens hur gammal hon är men hon beter sig som en blandning mellan en 4-åring och en 14-åring.. :S Jag skulle helt klart gissa på att hon är 14 om det inte varit för att jag hört att hon e typ 17 nån annanstans ifrån.. :S Ryslig människa!

JOSEFINE

jättebra inlägg, håller med dig om allt du skriver. du är mycket bättre och jag tycker om dig skit mkt!

Jenny

Riktigt bra skrivet ! Jag kunde inte ha sagt det bättre själv !



/ En tjej i storstan

Tina

Tävling i min blogg :)

Malin

Svar: Kan förstå om hon inte direkt bryr sig om man drar in föräldrar. Men precis som du skriver så kan du ju hur lätt som helst få fram vems IP adress det är, och jag tycker att du ska göra det. Just för att få den tjejen att förstå att det hon gör är fel!

Eftersom att hon inte verkar förstå det så gäller det att något drar en gräns, visar vad som är rätt och fel!

Stå på dig gumman och ta inte åt dig av hennes kommentarer, hon måste ändra sin attityd, du ska inte behöva ta sån här skit!

Thess

Ibland kan man undra hur folk orkar att bry sig!

Det där tv programmet kommer nog gå rätt åt helvete om hon är en sån biatch ;)

Emily

Varsågod!

casandra

stå på dig, du är jätte modig! sen att allt du säger även är helt rätt också, det är verkligen en skam att hon får ett eget tv-pogram kan ju säga att sverige inte direkt framstår som något bättre med den där människan i media! världen är verkligen påväg att gå under va? :/

Sanna

Jag ÄCKLAS av henne. Usch!

CATTIS BERGSJÖ

Ooooj oj oj så klockrent skrivet. Denna tjej är ju som förblindad av sig själv och verkar inte se hur riktigt avskydd hon blir.. hon går verkligen över min gräns.. till och med en 17åring ska veta bättre

johanna

Självklart står man på din sida...Stå på dig...

Och blir de för jobbigt eller bara för att....

Anmäla henne så kanske hon lär sig..

fast ioförsig bara dom går vidare med anmälan...

jag såg även kommentaren hon hade lämnat i inlägget..De är ju verkligen bra gjort av henne... Eller inte... Vet inte om du har kvar alla andra kommentarer från henne..Men om du har de.SPARA dom.. de är alltid bra att ha bevis..

Blir så arg..

Keep on be strong...

Lisa

Hejhej. Återigen, TACK! Är fortfarande glad, haft ett leende på läpparna hela dagen och fnittrat som en liten flicka. Blev så glad över vinsten! Väntar nu bara på ditt mejl, åter igen TACK! :D

Wysteriia

Vart i hennes blogg skriver hon om dig?

Rebecca

Så lite så,jag har helt enkelt fått nog...

Jag har irriterat mig på henne ett bra tag,men nu fick d helt enkelt räcka!



Jag hoppas att någon tar tag i detta!

crazyangel

herregud hon är så jäkla patetisk.. Tragiskt att hon driver en blogg på å bli HATAD. Klarra inte av att läsa hennes omogna inlägg där hon hänger ut folk åt höger och vänster. Shiit.

crazyangel

vet du! Du borde ta upp de här i media. Om bloggmobbingen bakom anonyma kommentarer osv. Sätt ditt lilltösen rejält.

Aisha

Håller med dig totalt....tjejen är sjuk..

Har sett henne på stan, och jag säger bara, hon ser sjukare ut i verkligheten.

MATILD

Jättebra skrivet! Håller med helt :) Stå på dig.

Nathalie

Jag tycker verkligen du borde lämmna info till "proffsen" som du sa. Hon är ju tydlige redan i rätten och krånglar med något (säkert något liknande, såg nått om nån fanny eller nått). men man ska faktist inte hålla på som hon gör. Och ör du det kanske vi slipper se henne i tv sen. Men stå på dig! :)

lovisa

hon är så jävla dum..

hur orkar man hålla på som hon gör ens!?

zandrea

Kan inte annat än att hålla me dig. Fol är dumma som ska göra ett prog om henne, shit.



Anmäl henne så hon åker dit på det rejält, så här gör man inte. Någon borde sätta människan på plats och få ner henne på jorden där verkligheten är.





Hon är sämst på alla vis!

Mari

Jag håller med dig på alla sätt där! Det är synd att hon inte förstår konsekvenserna av hennes beteende för en vacker dag smäller det nog till riktigt hårt!



Angående det med hennes TV-programmet så förstår inte jag VARFÖR just hon av alla möjliga människor som är mer mognare för den "uppgiften" får den möjligheten? Hon är inte direkt omtyckt och allt det där utan det ända hon gör är att provocera och trycka ner människor som ligger över hennes nivå. Sorgligt!

Gabriella

Många går långt för publicitet och verkar inte bry sig ett dugg om att det kan såra andra på vägen. Det växer fram fler och fler egoister :-(.

Alisa

Jag har tyyvärr insett att allt här i världen handlar om pengar, kändisskap och framgång. Trots att Kissie är en spyddig person så vet median att folk gillar att se på sådant (varför vet jag inte) och då vet de, att intriger, skitsnack och blåsta bitchiga brudar är ett stoprt intresse i samhället, just därför låter de henen ha en TV-program. vad hon sedan gör på sin fritid skiter de i, så länge hon drar till sig tittare och intäkterna ökar.



Tyvärr så är det allt det handlar om...

elli

linda, måste bara säga att din texter om kissie var asbra. håller med dig till 1000 %!

fattar inte heller hur man kan fortsätta besöka hennes blogg när hon tex visar på video hur hon kastar glas i gatan.. hur PINSAMT idiotiskt är inte det? Hade det kommit splitter på bilen hade hon ju haft bevismaterialet till polisen själv.. hahaha så korkat. :P



Kram på dig och stå på dig! den enda som vill ha uppmärksamhet för inläggen om detta tjaffs är ju hon själv som visar hur totalt omogen hon är genom att kalla dig alla dessa saker! fyfan.

hon borde stängas av från blogg.se, fan va kul. Hur skulle det gå för stackars kissie då? haha

Viola

De flesta som läser henes blogg gör ju det för att man stör sig på henne eller för att man vill få sig ett gott skratt åt henne. Men folk borde bojkotta henens blogg, för det är ju ifrån oss läsare som hon får sina pengar och publicitet, så utan oss är hon ingenting:)

Natalie B

Låter som att Kissie är avundsjuk på dig!

Ett sådant beteende hon verkar ha håller INTE i längden!

Hayley

Håller med dig till hundra. Har så svårt att förstå hela den här cirkusen runt henne ochså. Ser dom som anställer henne inte vad hon verkligen är? Hemskt!

anna

Men.. hur kan du veta att det är hon som skriver ifall du inte checkat ip-numret? Det har ju hänt förr att kommentarer fejkats.

Men men, skulle inte förvåna mig om det är den lilla äckliga nollan.

Lisa

håller på dig linda! kissie saknar liv. om man ser på hennes blogg hittar man en lite rolig sak, hon har knappt några vänner nu när fanny och hon inte umgås längre. tror bara hon är grymt avundsjuk på dig. stå på dig sötnos =)

Micaela

Jättebra skrivat! :D

Revin

Jag lider med dig.. jag förstår varenda ord du skriver och jag förundras också över den här människas beteende. Det är PINSAMT! Har också skrivit ett inlägg om henne häromdagen: http://revin.blogg.se/2008/august/vilken-pantad-brud.html



Ha en fin dag du!