Scarred på MTV

VARNING FÖR KÄNSLIGA TITTARE!
Vill du testa din smärtgräns?


Man kan nog inte tro att jag är ett fan av serier som Jackass, Dirty Sanchez och liknande TV-program. Men det är jag faktiskt! Det program som tar priset som mest vidrigt är dock Scarred som går mellan 21:00-22:00 på MTV på söndagkvällarna. Jag och älskling såg detta igår och det går inte att bara sitta och titta. Man "uar", skriker, äcklas och kryper ihop som ett litet barn. Smärtan killarna måste känna när dom gör sig illa är olidlig och JAG känner den av att kolla på.. Fråga mig inte varför jag kollar!
9
Jenny

SV ; Det är ingen fara sötis ! :>Jag vågar inte titta på videon ! hehe

Sofia

Jag klarar ALDRIG av att kolla på såna där program! Ända sen jag såg Jackass filmen då dom gör papercuts mellan fingrarna och tårna så kryper det i mig bara jag tänker på det!

Klarar bara inte av att se andra göra illa sig.

Jag ser hellre gamla musikaler från 50-talet då alla sjunger och är glada, haha :D

Sandra

Aj som f-n, äckligt.. Och det gjorde ont i mig att se det där haha :p

Mari

Aj? Haha det programmet är sjukt! Jag såg det avsnittet när dem var i en köttfabrik eller något så var det en gubbe som (råkade?)la ner handen i fritösen när han skulle lägga ner kött och det var ingen vacker syn.. sekunder efter var hans hand normal igen :S

Alisa

Vet du hehe, jag har verkligen försökt att ta mig igenom Scarred. Men jag har någon sorts "fobi" mot ljudet och synen av ett brutet ben. Jag klarar inte av det. Om jag någon gång i mitt liv skulle bryta något, tror jag att jag skulle dö pga min fobi ahha!

Fattar inte hur vissa bara kan säga: Wow, i think i broke my leg. Man ba NEEEEEEEH MENAR DU DET!?=!?!?!

nora

fan va äckligt!!

Jennyh

haha sånt där är kul o kolla på :)

Tove Hansen

Världens bästa program. Med en ursnygg programledare.

Jacoby Shaddix, sångare i papa Roach :D