Skall du åka utomlands? Tänk på ditt hår!

När man åker utomlands (men även på sommaren här i Sverige) slits håret otroligt mycket. Speciellt utomlands, kanske jag skall säga, med tänke på att solen är starkare och saltvattnet torkar ut håret. Man behöver en fukt och vårdbomb för att spara och återbygga ditt solskadade hår, eller för att förebygga solskador.

Loreal's Solar Sublime-serie, ligger lite mer i "budgetklassen". Men de är verkligen otroligt bra och jag använde själv denna serien när jag var i Grekland för 2½ år sedan. Det luktar persiko-aktigt och man känner sig lite exotisk p.g.a. lukten - vilket är superkul när man är utomlands!

Loreal Solar Sublime schampo
Skyddar håret i solen och återfuktar hår som försvagats efter solexponering. MEXORYL S.O UV Protect skyddar hårfibern vid solexponering. Finns hos finehair.se och här får du 15% rabatt från mig.

Hår som torkats ut och försvagats efter exponering i solen återuppbyggs omedelbar t. Formulan rengör håret effektivt från havsvatten och klor och är berikad med MEXORYL S.O UV Protect som skyddar hårfibern vid solexponering. Håret blir mjukt, luftigt och får långvarig glans.


Loreal Djupverkande solskyddande intensiv kur

Vårdar och blockerar UV-strålningens intrång i hårfibern. Håret skyddas och bevarar sundhet och styrka i solen. Ger näring och återuppbygger håret efeter exponering av sol. Håret återfår sin mjukhet och följsamhet. Finns hos finehair.se och här får du 15% rabatt från mig.

Loreal fettfri solskyddande spray

Spray som omedelbart skyddar håret utan att göra det fett. Bildar en tunn hinna för att skydda håret glans och bevara hårfiberns kvalite. Håret får en naturlig glans och känns mjukt och lätt. Finns hos finehair.se och här får du 15% rabatt från mig.

Loreal återuppbyggande solskyddande Balsam mousse

 Mycket fin emulsion som omedelbart återuppbygger håret och gör det enkelt att reda ut och styla. Håret blir lätt, luftigt och lätt att styla. Finns hos finehair.se och här får du 15% rabatt från mig.


Loreal Solar Sublime Intensivkur

Återfuktar håret på djupet. Ger näring och återuppbygger håret efter exponering i solen. MEXORYL S.O UV Protect skyddar hårfibern vid solexponering och håret återfår sin mjukhet och blir följsamt, glansfullt och lätt att reda ut. Finns hos Lyko.se.


Redkens serie är lite lyxigare och dyrare och deras produkter är kanon bra! (men det är även Loreal ovan)

Redken UV Rescue Shampo
Djuprengör för att avlägsna klor, salt och mineralavlagringar. Den återupprättar hårets fuktbalans och tillför fukt och näring, samtidigt som den lindrar hårbotten. Tillför fukt och näring, förbättrar kambarhet och glans samtidigt som den lindar hårbotten.

Redken UV Recue Conditioner

AFTER-SUN CONDITIONER tillför fukt och näring, förbättrar kambarhet och glans samtidigt som den lindar hårbotten.
 

Redken UV Recue Protective oil
En vattenavstötande och skyddande spray som ger brett UVA/UVB skydd.

Redken UV Recue Shimmering Defense
En leave-in treatment som återställer, reparerar och stärker väldigt torrt solskadat hår.

Redken UV Recue Recovery treatment
En After-Sun Restorative Treatment, som reparerar och stärker solskadat hår, samt återställer hårets fuktighetsbalans och ger håret nytt liv.


Alla Redkenprodukter finns att köpa hos Lyko.se, med ett erbjudande:
Köp 2 produkter i UV-serien och du får en UV-bodylotion 200ml på köpet.
1
Elin

Hej! Jag har en liten fråga vilken frisyr passar man i om man är lite mullig i ansiktet, vad ska man undvika?