Myskväll!

Hej vänner!

Saknar er bannemig när jag är ifrån datorn! Haha. Nu har vi varit iväg till Bergvik en sväng, jag och plutt. Jag införskaffade mig min nya vinterjacka. Valet var enkelt, då den bruna inte ens fanns i min storlek. Ganska logiskt att det blev den grå då, eller hur?


Dock är jag lite fundersam på om jackan kanske är för stor? Kanske borde jag spana in något på barnavdelningen istället. Provade jackan hemma alldeles nyss nämligen och jag försvinner nästan.. Får fota lite senare så får ni se..

Påväg hem drog vi förbi affären och köpte med oss lite godis och dricka. De blir mys och spelkväll ikväll. Just nu sitter Jimmy och spelar COD och jag sitter här, med sedan blir de poker. Kul va? :D Får hoppas på lite vinst också..
31
angel

men jag förstår inte heller jag var absolut inte ute efter nått bråk verkligen inte men alla har sin gräns du han hon jag

som jag skrev i mitt inlägg att jag gillar din blogg det har jag aldrig sakt men som jag sakt jag menar inte att du sitter och tänker "ja idag ska jag lura läsare på div saker" utan att dina läsare reggar sig på genom dig och du känar på det eller ? (visst det kanske dom också kan göra men det tar ju ti för oss små bloggare"

det sa jag till dig !? och du skrev till mig precis så här : (tänkt dig för....)

hur i hela helvetet ska veta att du skojar med mig ? va ?

jaja önskar dig all lycka och jag gillar din blogg men tycker det är synd att det ska bli sån grej av det hela !

Natthakan

Ha en bra kväll! :)

helene

mysig jacka ! var är den köpr och vad kostade den ? kram

rebecca

spelar ni poker på nätet? letar lite tips efter ett bra ställe! :)

jenny

hallå!

fin blogg :)

kolla gärna in min blogg, ny!

kramar J.

angel

okej vad bra jo jag fattar nu ialafall och jag ville absolut inte bråka och absolut inte ha den sortens publicetet absolut inte asså jag ser ju vad folk skriver och man blir mörkrädd iblan men hoppas vi är överens och jag kanske skriver för båda när jag säger att det var ett missförstånd

ha det så bra och all lycka

Anonym

Hur pallar du påstå att du inte hängt ut mig mer än jag själv gjort? DU print screenar och pastar min kommentar i ett inlägg och skriver sedan världens kommentar tillbaks, som du MER än gärna hade fått skriva direkt till mig! Istället får jag 10 småttingar skrivandes "åh så elak du är mot lily!" (Kanske det som var meningen he-he?)



Jag tänker inte sitta här och försöka komma överens om vad jag inte håller med dig om mer än att det är sorgligt att du inte kan skriva direkt till mig mer än "det var elakt" och sedan ge ett feeder inlägg till dina followers att freaka i min blogg för.



Vem sa att jag gav dig konstruktiv kritik? Jag sa att det var kritik, och javisst kan den uppfattas som elak men så var det med det.

Marie

Vi saknar dig när du är ifrån bloggen :) kramar.

Martina

ser fram emot att se den på, då jag själv funderar på att köpa en :)

Nina

åh vilka mysiga jackor! :)



kram/nina

Julia

Vilken fin bloggdesign du har!

Ha en bra helg!:)

N

den grå var snyggast:)

Sanna

Brun!

Bettan

Fina jackor:)



//Bettan

WILD DIVA

Oh, så fin blogg =D

Henrietta

Snygg jacka. Hoppas du vinner pokern. Trevlig kväll.

elli

hej! blev lite nervös nu när dom hackat alla gratissidor.. så jag tänkte byta lösenord på dem. har kollat runt men hittar inte vart man gör det?! :S

emelie

Brun!! försten fin design :D vad tycker du om min? kram

Anna

Den på barnsidan finns väl bara i svart och rött. Men jag har en sån i storlek 165, och den sitter perfekt :) Då har jag normalt storlek 32/34 :)

Fredrik *Frisören

Trevlig kväll

Sanna

Hej Linda

Jag vet att hundar är något som ligger dig varmt om hjärtat.



Just nu har jag jag ett inlägg på min blogg där man kan vara med på en namn insamling mot hundslakten i Kina, alla kan hjälpa till och alla kan göra något. Du har en stor blogg och kan nå ut till mycket människor, snälla hjälp mig att nå ut med detta till så många som möjligt, eller hjälp inte mig, hjälp hundarna De är dem som lider.



Här hittar du mitt inlägg -->http://sjoquist.blogg.se/2008/october/hjalp-hundarna.html



Tack på förhand.



Kramar Sanna

Emma

Låter mysigt, och jackan är jättefin! En vinterjacka ska ju vara lite stor och gosig:)

Paulina

Den bruna var lungt finast ! :)

bara ett litet råd (: hihi

Sanna

Vad bra :)

sofie

vart hittade du de gosiga jackorna? :)

Felicia

Bruna lätt skit snygg !!

Edele

Gillar sådana jackor. De är mysiga + varma.



Cool bild i headern, föresten.

Anna

Hej!

Var kommer jackorna ifrån?

Kram.

Sara

Vart hittade du den bruna jackan? Grymt snygg! Mitt älsk påstår att jag måste ha en ny vinterjacka eftersom min gamla ser ut som ett hästtäcke, enligt älsk.

Anonym

jag köpte den i svart. kommer från stadium och kostar 1299 kr

Wiwi

har en brun... o gillar den jättemycke!