Frisör-stuga?

Imorgon är det jag som sätter tassarna i Ronja's hår igen. Bilderna ovan är ifrån när jag fixade hennes hår sist, hon ville ha det lite mer stripigt och busigt då, istället för att ha det ganska platt och livlöst som på bild ett. Färgen hade hon och svärmor inhandlat själva, så det slängde vi också i då, en väldigt varm färg, mycket rött i.

Imorgon försvinner hennes slitna toppar ytterligare en gång, det gäller att underhålla ett långt hår också. Topparna knyter sig rejält på Ronja när dom blir slitna, så det skall vi klippa bort. Inte nog med en rejäl klippning, det blir en rejäl färg och slingning också och jag håller tummarna för att det kommer bli bra. Jag litar inte riktigt på affärens färger egentligen, utan skulle hellre jobba med frisörfärger. Men det har funkat bra de gånger jag färgat nära och kära, så jag hoppas det funkar imorgon också. Givetvis kommer ni att få se före och efterbilder!

14
cecilia

Åh! va snyggt! Precis så vill jag ha mitt hår! Håller på och sparar ut för tillfället men nu vet jag lite vad jag siktar på! Tack SÅ mkt för en helt otroligt bra blogg! Läste lite bakåt om hater-kommentarer osv... TA VERKLIGEN INTE ÅT DIG! tycker att du gör ett superjobb! Jag har just hittat hit men är absolut här för att stanna! kramkram :)

Sarah

Åh så du är duktig! :)

Janina - Modellen som skiter i alla måsten

Vad underbart att kunna få sådär långt hår :D Själv skulle jag få spara i en evighets evighet innan jag fick sådär långt hår. Jag hoppas det blir bra i morgon iaf! Lycka till!

Linda

Hej, Linda. :) Jag har en fråga angående färgning. Vet inte om du tagit upp det tidigare men om du gjort det kan du väl länka till det inlägget här i kommentarerna. Iaf, jag har platinablondt hår nu och är grymt sugen på att färga till mörkbrunt nu till hösten/vintern.. Är det bara att köpa en brun färgning eller måste man verkligen gå till en frisör? :) Jag skulle helst vilja fixa allt hemma dock. Jättebra blogg och sjukt söta vavvor. Ha det bra! Kramar/ Linda

ellinor

det blev fint:D

Erika

Ska bli spännande :)

Anonym

precis sån frisyr vill jag också ha! ska gå och visa bilderna för mamma nu! Tack för världens bästa blogg! du är till stor hjälp! hoppas du aldrig slutar blogga :D kram!

Anonym

Jättefint!:)

Maria

Hoppade till lite i stolen då jag såg före-bilden, så likt mig så det är löjligt.

Färgen och längden är exakt som mitt hår, ja när jag har föntorkat med borste vill säga. Gör jag inte det så får jag korkskruvar i topparna.....

Är såååå sugen på att färga, men tycker att det är svårt så tips och ideér mottages tacksamt.

Tack för en läsvärd blogg!!!

Rozi

Fan vad snyggt med det där stripiga... vilken inspiration jag fick nu... hur är det du har klippt? uppklippt? vad ska man säga till sin frisör för att få det såhär?



Kram Rozi

E

Hej. Kommer du ihåg var det var för färg/märke på färgen? Har precis likadan färg som hon på "before"-pic men tycker "after"-pic färgen är så himla fin. Eller kan du tipsa om en liknande produkt?

Anonym

Jag älskar när du lägger upp före- och efterbilder på saker du gjort :)

Linda

om man vill ha sånt där hår, hur ska man säga till frisören då?? <33



älskar din blogg ska du bara veta ;D

Adina

fin blogg (:

görs ?