Min nya ögonskugga

Igår kom min nya ögonskugga på posten. Åh vad jag älskar snabba och smidiga affärer på Tradera. Har både sålt och köpt sprillans nya saker på den sajten, så det är verkligen ett tips till er att registrera sig där. Det kostar ju ingenting att bara vara medlem liksom. Ögonskuggan jag köpte är ju helt ny och oanvänd och färgen heter "crow".

Det går att köpa mängder av skönhetsprylar och smink på Tradera, allt från I.D Bare Minerals till Make up Store. Love it! Finns ju faktiskt allt där, men det är skönhetsavdelningen som är min stora favorit. Det är verkligen hur roligt som helst att sitta och klicka runt på alltind, se vad folk säljer o.s.v. Spännande när man hittat någonting man verkligen gillar och får kämpa mot andra budgivare. Annars är det ju smidigt med "köp nu"-priserna också..
11
Michaela

Ögonskuggan var ju skitsnygg! Vad hette färgen nu igen?=)

Maja

Hej Linda! Du som verkar ha bra koll på frisörprodukter ;) Har du testat märket TRESemmé. Är det något att ha? Jag har nämligen hållt på och blekt och färgat mitt hår en del senaste tiden för att försöka få tillbaka min naturliga hårfärg (mörkblond) och jag känner att detta har slitit en del på mitt annars så mjuka hår. Vill investera i bra hårprodukter nu och undrar om du har några tips att dela med dig av? :)

Eva

Fin blogg :)

Sandra

Vilken fin färg! Make up store har verkligen fin smink:) Kram

Madde

Vad kostade den när du köpte den där?:)

Erika

Den ser riktigt fin ut :)

Erica

När du handlar på tradera(makeup), keep your eyes open! Tusentals fejkade skönhetsprodukt, Mest från MAC, nästan omöjligt att hitta riktiga saker därifrån. Har även sett andra märken fejkas men mest MAC. Helena Rubenstein också!

Lily [ L i n d a . B l o m ]





Erica: Jaa, det vet jag : ) Men jag köper inte från folk som har massvis av likadana produkter, eller sålt massor av samma sort : ) Tack ialla fall för tipset : )



EMILIA DIVEBY

Aaaah vad galet fin den såg ut! Ögonskuggan alltså!;p

Anna L

Jättefin färg;)

Mysan

Snygg :)