Sista dagen på detta året..

Hej vänner!

Hur mår ni?
Är ni spända och förväntansfulla inför ikväll? Det är jag, underbara Elin och hennes N kommer hit och vi skall äta och dricka gott, spela spel och andra roligheter, när kvällen går får vi helt enkelt se vad som händer. Kanske kommer det fler, kanske blir det bara vi. Trevligt skall jag ha ialla fall : ) Inte blir det krogen ialla fall, mycket trevligare med hemmafester med de närmsta på nyår.

Jag har precis städat köket samt diskat en hel drös med disk. Måste köpa mig en lotion-flaska till mitt CULT-set i köket, för jisses vad torr man blir om händerna när man diskar. Smidigt att ha handcremen nära till hands också, jag har för vana att slarva bort saker lite då och då.. Okej Elin - mest hela tiden!! När jag behöver dom som mest är dom POFF-väck. Detta trots att jag har "braiga platser" till dom just för att jag skall veta vart dom är.. Haha, jag säger då det..

Ni skulle ha sett mitt ansiktsuttryck imorse när jag såg mig i spegeln föresten, haha. Vilken chock! Mitt blonda hår är ett minne blott för första gången på sisådär 3 år. Men det var verkligen på tiden och än känns det bra. Hoppas inte det går alldeles för fort för färgen att rinna ur bara : )

Såhär såg mitt CULT-set ut först, nu har jag bytt ljushållare och tagit bort trä-plattan.

1
Neah

Cult :D

Hahah, vi samlar på massa sånt här hemma! :)