Att vara hundägare..

Hej vänner!

Idag/inatt har jag inte uppskattat att vara hundägare. Det hela började med att jag inte kunde sova.. Vred och vände mig i sängen och drog tillslut på Hip Hip Hora-filmen. Runt halv 4 sov jag äntligen, varpå jag klockan 4(!!!) vaknade av en ylande hund. TYRA, jag hörde direkt att hon var bajsnöjdig och fick snällt gå upp och gå ut med vovarna.. Inne igen har jag ju blivit lite piggare.. Kunde inte sova och drog därför på Eva & Adam-filmen.. Runt halv 6 somade jag igen och runt 7 vaknar jag återigen av en ylande hund - TYRA! Hon var bajsnödig för andra gången.. Gaaaaah.. Upp och ut igen.. Sedan lyckades jag somna även efter det..

Jag tackar verkligen för att jag bor hemma denna helgen, för klockan 10 vaknar Tyra för tredje gången och vill ut, men då är min mamma så underbar och går ut med vovarna åt mig.. Jag är helt slut i kroppen skall ni veta. Orkar knappt resa mig upp! Och jag som har så mycket att göra idag!! Skall ligga och vakna till en stund här nu.. Sedan blir det nog att dra igång och packa ned mitt rum..
31
Erika - Vardagslivet som småbarns mamma. HÄNG MED!

Snygg blogg du driver! :) Detta med hundar ja. Inge skojs när det är så. Minns så väl själv när vi hade hund. (dottern är pälsdjursallergiker nu). Därför den ej är kvar hos oss :(



Man blir minst lika trött på trots barn ibland ;) hehe! Men samtidigt är det så underbart med både djuren och barnen! :)



Kraam!

Emmelie

Haha, jag har själv hund så jag känner igen mig !:)

isabelle

hejsan, jag undar om du skulle vilja hjälpa mig med min header, har bilder o allt klart. skulle vara hur snällt som helst! :) kram

FELICIA

:O Hoppas du får en trevlig dag ändå ^^

Lisa Martinsson

Hej linda. Du har ju såhära läsarfrågor. jag tänkte fråga dig om vad man ska använd när man slingar om man inte använder en hätta. Jag tänkte de är folk som säger att om man använder folie så blir håret grönt om man tar blonda slingor. För att metallen i folien löses upp. Är det sant?. eller är det nån speciell sida man ska ha? för det finns ju en blank yta och en suddig ;D HJÄÄLP MIG ;D

LISE - egendesignade kläder till försäljning

trevlig dag! :)





kram.

Marilyn

gud va fin blogg !

Therese

Visst är det mysigt att vara hundägare :) Tur nog har min Ella inte vaknat mitt i natten för såna bestyr... dessutom nöjer hon sig med uteplatsen då. Kram

adele

http://schlagerzoot.blogg.se/



:)

d

andgånde dina inlägg hoss stina-lee.

aså vi fattar i varje inlägg du skriver så säger du hej det är jag stina bad mej göra ett till inlägg förlåt jag vet att jag inte är lika bra som hon och bla bla, det är så på alla inlägg vi fattar ? kom med någon roligt som gör frågestund lägg nåt intressent du ber alltid om ursäkt fast du inte behöver det, vill inte låta som dom dära som kommenterar elaka komenterar och så , älskar stina lees blogg!

Anonym

Ja, det känner jag igen :) dom är inte alltid så roliga dom små liven ;)

julia

Hej , ja tror jag har fattat rätt nu . Du bor i karlstad men ska flytta ? Ville bara undra om du skulle flytta ifrån karlstad eller om du bara ska flytta till ett eget boende . Jag är där ofta och flyttar dit till hösten så jag skulle vilja veta vad salongen du jobbar på heter , jag kommer mer än gärna dit och klipper mej ! :) KRAM

Frida

Haha va komiskt, hittade hit från stinas blogg. Jag har också två chihuahua och dom ser precis ut som dina ;) PLUS att men ena, Stella, va exakt likadan inatt. Hon väckte mig flera gånger inatt då hon ylade och ville ut och bajsa. Stackarn, hon hade nog ätit nått ute igår.. Men va inte så skoj då jag hade tenta idag tidigt och inte kunnat sova pga av lilla henne.

Din blogg är väldigt bra! Ska bli skoj att fortsätta följa den.

Ha en bra dag!

bitte

åhh i bland blir man trött på dom våran lilla katt får en åxå rätt trött ibland

Erika

Så kan det vara ibland..

Josse

Oj, det låter inte så roligt. Får en att tänka en andra gång innan man skaffar en hund fast det positiva överväger väl ändå det negativa. Men är det vanligt? Att dom behöver gå ut så tidigt?

hej!

jag har en liten fråga bara angående mitt hår.

för ungefär ett år sen så blekte jag mitt hår, det blev inte bra så jag gjorde det igen. det blev då inte heller bra så jag gjorde det igen! mitt hår klarade det förvånansvärt bra! men sen kom sommaren och jag var och badade i en sjö, stort misstag. jag fick grönt hår! mamma köpte då askorbinsyra och ja, visst det funkade ganska bra faktiskt. men efter ett tag kom det gröna tillbaka. jag färgade då håret blont, men efter ett X antal månader kom det gröna tillbaka. det enda som fanns att göra då var att färga håret ljusbrunt. resultatet blev bra men den där gröna färgen ville inte ge sig! då färgade jag håret mörkt, men samtidigt som jag gjorde det så blekte jag lite slingor för att det itne skulle bli så himla mörkt. mitt hår gick då av på de ställena där jag blekte slingor. nu så är jag mörkhårig, nästan svart men inte riktigt. jag färgar det mörkt ungefär en gång i månaden för färgen försvinner ju mer och mer och utväxten ska vi inte tala om. men nu vill jag bli blond igen! eller iallafall blonda slingor, men jag vågar inte! tänk så går mitt hår av igen!! jag vet inte hur jag ska göra men jag kan inte gå till frisör för jag har verkligen inte råd! skulle uppskatta svar!

tack på förhand! :)

Jaana

Det där känner jag igen, det kan vara riktigt jobbigt..

Lena

Det kan vara jobbigt att ha hundar också. Man måste ju klä på sig gå ut när de behöver göra de..

Ungarna kan man bara sätta på toan och sova vidare :)

jenny

Ja ibland kan det vara lite smådrygt o va hundägare..men det jämnar oftast ut sig :)

Dixi

Vafan matar ni hundarna med egentligen? xD

Alma

Haha. Hundarna jävlas lite med dig ;)

Isabel

Jaa ibland kan dessa söta varelser få en att bli en aning trött.. ;) Hehe. Vet själv hur det kan vara!



Kram!

D

hej, jag har en fråga som jag hoppas du kan besvara. Jag frågar just dig eftersom att jag tycker du har en otroligt bra blogg om bl.a. hår. :)



Jag har askblondt hår och har haft det sedan i sommras. Problemet är bara när jag ska färga min utväxt. Vilket är väldigt dyrt att göra hos frisören (som jag har gjort sedan jag blivit blond.) Har du något tips på någon blekning som är någorlunda skonsam för håret så att man kan bleka det hemma? och har du någon bra toning att rekomendera som tar bort de gula tonerna som kommer efter ett tag?

Vanadesse.

Ja det är verkligen det negetiva med att ha hund har jag förstått.

Anonym

det är så ibland. allt kan inte vara bra jämt ;) förhoppningsvis väger fördelarna upp det där :)

Jessie James

Ja det där känner man juh igen. Dock har jag haft min stora hund i snart 4år å då man lider av migrän ca 4-5gånger per år känns det sisådär. Inte direkt kul å gå ut med hundarna när man inte ens kan ta sig till toaletten. Men what to do? Dom behöver juh komma ut... :)

Veronica

Stackarn, hade hon ont i magen eller? Låter ju märkligt att hon vill ut sådär mycket under natttid.

kokosflinga

Jag trodde att jag hade otur när Totte (griffon) ville ut kl 7 i morses, men detta var ju lite värre.. :) Men de små liven är för goa i alla fall!

Anonym

man kan inte höger klicka ? hur gjorde du så ? wow