BLOGGTIPS: Friendsbloggen


Det här är viktigt och bör uppmärksammas!
Ingen människa förtjänar att bli mobbad och varje människa borde engagera sig och lära sig mer inom ämnet. Kanske händer det dig eller någon som står dig nära. Om inte, skulle du vilja att någon nära råkade ut för mobbning? Nä, trodde inte det heller. Läs bloggen!
10
Jennifer

Kika in i min blogg och delta i mina tre tävlingarsom du finner i vänsterspalten, biobiljetter och presentkort står på spel! Ny tävling kommer inom kort så håll koll med bloglovin´:)

Linn

Nej usch för mobbning.



Söt blogg!

Molly

Jag stötte på bloggen dagen de startade och jag följer den. Vet många som råkat ut för hemska grejer på internet och många konstiga grejer som hänt mig själv. Älskar deras initiativ!

Puma

Hej Linda! Jag vet inte hur du känner för det här med nedladdning av musik och filmer, men om du tycker att det är fel att göra det olagligt, så läs detta inlägget! http://scabernestor.blogg.se/2009/february/kopbojkotten-mot-medieindustrins-forsok-att-s.html



Inlägget handlar om en bojjkott där man i tre veckor inte köper film eller musik, för att visa att vi som laddar ner faktiskt också köper musik!



Titta gärna! Det skulle ju vara super om du var på, och kanske kunde länka i din blogg! :)



Ta hand om dig bruden!

Puma

PS. Min favorit reklam i hela världen är friends - rödhårig ( http://se.youtube.com/watch?v=EzmzL0hALQs ), så SJUKT FIN!!!!!!!!!!!!!

Jennica med vit inredning

sv; usch ja, va lite man måste bry sig om sina vänner när man ger så där korta svar. visst att det är jobbigt att prata ut om saker (särskilt när det är en själv som gjort fel), men att välja att bryta istället är för mig helt obegripligt. nu hade jag o min "vän" bara varit kompisar i typ 4 år, lite skillnad mot er, men jag tycker ändå det är en lång tid att bara strunta i för att man inte orkar bry sig om att prata. det gör verkligen ont när någon man litat på och tyckt om så fruktansvärt mkt först förändras till det sämre och sen är så kall. usch! knappt man vågar lita på nån längre..

kram

tessi

mobbing är sjukt fel och så jäkla elakt!!



kram sötnos :)

-emma

Bra blogg det där!

Anonym

sv: Men tack hörru du ^_^

kram

Jenny

Håller med har oxå tagit upp det i min blogg!