Dagens utskick - CHECK!

Hej vänner!

Svärmor köpte en gul Aloe Vera Gel idag samt 2 läppbalsam, jag skall be henne recensera produkterna längre fram så skall ni få se att de funkar. Har även droppat in en hel del kommentarer idag, så jag har valt ut ett par så ni kan se att kunder också gillar produkterna och att de inte är bara vi säljare som snackar strunt. Forever är ju världsledande inom Aloe Vera-produkter.

"Det där är riktigt bra produkter, både på grund av effekterna och att det verkligen är baserad på riktigt mycket Aloe vera och inte som många fuskprodukter. Om man vill vara säker påa tt det verkligen är mycket aloe vera i så ska det stå först när man läser innehålsförteckningen :)"


"Aleo heat lotion är GULD värd, vid tex värk i rygg ch axlar. Värmen gör under och den doftar dessutom lite Jenka tuggummi =) Hur mycket kostar den? Skulle behöva en egen eftersom den andra va mammas och jag har flyttat ut =) Ha en bra dag!"



"Ser att du säljer Aloe Vera. Visste du att Gellyn är bra mot akne. Vet det av egen erfarenhet. Det beror ju på hur mycket man har så det kanske inte försvinner bara så där men det brukar då bli bättre.
Man rengör ansiktet på kvällen och sedan smörjer man in sig med Gellyn och sover med den. Det känns ju rätt kladdigt i början men det drar in i huden efer en stund. Även fast men kan ha den på dagen också så är det kanske inte det ultimata om man sminkar sig."



För övrigt så har dagens utskick av produkter gjorts och förhoppningsvis kommer dom finnas hos er imorgon eller senast på måndag. Och för er som undrar om jag kommer få en skattesmäll eller liknande nu så kan jag berätta att detta fungerar lite som mitt eget företag. Moms och skatt betalas givetvis! : ) Är du intresserad av att börja sälja så är det bara att höra av dig till mig!
5
Lena

Aloe Vera är bra produkter. Har provat några själv

[ Stina ]

Sv: okis, hur mycket frakt är det för ett såntdär aloe vera-läppbalsam? :)

AnnaIda

Kul att du äntligen har hittat något att syssla med om dagarna :) Dessutom något otroligt skoj.

Skönt att höra att du äntligen har massa flyt i livet som jobb och blivande sambo :) det är du verkligen värd.



Får man fråga vad du tjänar per produkt ocj så?

Skulle gärna vilja veta lite mer om det för ja är lite sugen på att göra något liknande utöver skolan. CSN blir man ju inte rik på direkt ; )



Om du inte vill svara i en kommentar får du gärna skicka ett litet mail och allt du skriver kommer stanna mellan oss, det garanterar jag dig.



Kram kram

anna

din blogg har blivit extremt tråkig.

bara en massa reklam för dina produkter.

allt för dej verkar handla om att handla pengar!

nej nu har du just förlorat ännu en läsare kan jag lova dig.

Lily [ L i n d a . B l o m ]













Anna: Bajj bajj : )