Det här är ju riktigt skoj!

Hej vänner!

Sådär, nu har jag satt på Svensk innehållsförteckning på alla varor. J har kommit hem och har verkar tycka att det här är lite spännande han också. Han har varit totalt ointresserad av själva säljandet och produkterna, de enda som spelar någon roll är att jag förhoppningsvis kommer få lite mer i inkomst genom detta. Men när han såg de stora lådorna här på golvet så anade jag ett litet flin, och dessutom frågade han och pillrade har och undrade "vad är det här bra för då? Och det här då? Vad kostar den här?". Kul faktiskt! Alltid roligare när de nära och kära involverar sig i ens planer och faktiskt bryr sig.. Har inte fått sådär överdrivet mycket positiv respons från de närmaste faktiskt.. Men det kommer väl nu kanske, när varorna är på plats.

Har dessutom skrivit kvitton till mina första beställningar och skall snart knalla iväg till OK för att skicka lite prylar som jag sålt. Skall passa på att ta med en Aloe Vera Gel och höra vad som tar för att skicka en sådan. Det är en tjej som är intresserad av Nectar-drycken.

För övrigt så slet jag upp en läppbalsam till mig bland det första jag gjorde. Dom är helt otroligt bra och doften är oslagbar. Så jobbigt med lipsyl som man måste smeta på och smeta på hela tiden, för att man skall känna sig någorlunda mjuk om läpparna. Det behövs inte med denna [där kan ni även se hur många som gillar produkten]! Riktigt mjukgörande och håller sig så en bra stund. Jätte skönt att ha hittat ett bra läppbalsam nu, speciellt eftersom mina läppar blir så otroligt torra på vintern. Lite glans ger det också och det är ju alltid fint. 44:- kostar det för er som undrar. En söt tjej som heter Emma, var med på hälsokvällen för övrigt, beställde 3 stycken Aloe Vere Gel, en Propolis och eftersom att hon beställde 3 av drycken får hon 1 läppbalsam på köpet.


För mer info, klicka här..
13
Zandrea

Gud va roligt för dig :D

Elin [ d i z z y l i c i o u s ]

Vad kul! :D Men hur blir man som du? asså när det gäller o sälja deras varor? Kan vem som helst bli det?



Kram.

Linda

Aleo heat lotion är GULD värd.

vid tex värk i rygg ch axlar.

värmen gör under och den doftar dessutom lite Jenka tuggummi =)

Hur mycket kostar den?

Skulle behöva en egen eftersom den andra va mammas och jag har flyttat ut =)

Ha en bra dag!

[ Stina ]

Kostar frakten nånting? :)

Jenny

Grattis till ditt nya jobb.. Har du startat företag? Eller hur hade du tänkt göra med moms, m.m.? Inte kul att få en skattesmäll sen. Just forever är en av de får produkter på marknaden (homeparty) som jag gillar. Lycka till...

bitte

vad kuligt

Sanna

Det där läppbalsamet; du skriver att det är bra och jag är sugen på ett nytt. Åker ju så mkt skidor och så att mina läppar är så torra av den kalla luften hela vintersäsongen. Hittar inget förutom elizabeth arden som håller länge, men det luktar ju granbarr så det vill man ju ej ha på sig jämt.

Vad luktar detta och vad kostar det om jag beställer det från dig? Dvs; 44 kronor + frakt eller liknande?

erica

vad härligt att höra att det går så bra för dig :D

Lydia

Det där är riktigt bra produkter, både på grund av effekterna och att det verkligen är baserad på riktigt mycket Aloe vera och inte som många fuskprodukter. Om man vill vara säker påa tt det verkligen är mycket aloe vera i så ska det stå först när man läser innehålsförteckningen :)

ellen

skulle inte du kunna visa några bilder eller liknande på frisyrer eller uppsättningar på hår som är ungefär till axlarna? Jag är så less på mitt korta hår som bara ligger platt mot huvudet. ;)

Jenny

Bara du vet vad du gör.. =) Som sagt lycka till, det är inte "lätt" branch att ge sig in i. Vill du har tips om starta företag så säg till. Med ett examensarbete och en man som är egenföretagare så har jag lite koll.

Emma NL

Jag skulle behöva alla grejerna nu faktiskt, haha. Vore nog bra för att jag ska blir friskt. ;) Ringer till min mamma om någon timme om hon inte hinner först. :D Kram!

Sandra

Vad bra att du tycker det är kul :) Nr 8 är en personlig favorit här :)