Dumma jävel..

Hej vänner!

Mitt i-landsproblem förut fick en lösning, som jag nu är vansinnig på. Jag gick upp, åt en god frukost och blev faktiskt lite piggare. Jag tänkte faktiskt fortsätta blogga lite, men det kändes inte så roligt när jag förstod att jag förmodligen skulle blogga för "blinda ögon" - alltså att inte så många skulle läsa. Visserligen bloggar jag för min skull, men ni har kommit att bli en så stor och positiv del av bloggandet, att det är sanslöst tomt utan er.

Nåväl, kröp ned i sängen gjorde jag ialla fall, kikade på en film och PANG - somnade. Jag hade ställt klockan på 10, klickade av den i sömnen, eftersom att jag blir som en zombie när jag har fått möjligheten att somna om. Snoooz hjälpte som vanligt inte heller. Jag vaknade en stund innan J kom hem från jobbet klockan två och nu är jag skit arg! VARFÖR lär jag mig aldrig? Varför har jag ingen som helst självdicilpin? Många av er säger att "det bara är att ta tag i sig själv" - men det är bannemig mycket svårare än man tror. Speciellt när man är "uppe-länge-sova-länge"-människa innifrån och ut!

När jag gick i gymnasiet klev jag upp halv 5 - 5 varenda morgon och tog bussen hemifrån halv 6. Därefter fick jag byta buss inne i stan, för att åka vidare till Karlskoga. Detta är alltså ca 7-8 mil tur, vilket betyder att jag pendlade mellan 14-16 mil varje dag. Kanske sover jag igen alla de förlorade timmarna från de tre åren?
22
Johanna

Ställ en väckarklocka med ett RIKTIGT irriterande larm en bit bort från sängen, då blir du tvungen att gå upp för att stänga av det. Lycka till =)

Linda

Hm, du kanske bara är en nattmänniska ? (:



Det är svårare att få dygnet rätt när man inte har plugg eller arbete, believe me I know.



Mitt tips är som den ovanför, lägg väckarklockan/mobilen så du måste resa dig och gå för att stänga av.

Efter det så försök att hålla igång med något som inte gör att du lägger dig igen ^^



Lycka till !! :D

Rebecca

Jag är precis likadan! Och ändå har jag TVÅ klockor på morgnarna, varav en står 2 meter bort :S

Johanna

Svar: Heh, prova med fler väckarklockor då? ;P

Marie

Men så svårt kan det ju inte vara, om man riktigt bestämmer sig för något så går det ju bra..och varför går du och lägger dig i sängen igen? Det är väl enbart onödigt. Jag jobbade inte idag men steg upp klockan sju för att hålla kvar dygnsrytmen (Gick och la mig efter 1 inatt). Det är väl bara att hitta på något som inte gör att man somnar som t.ex tvätta, kolla runt på kläder på internet, städa lite osv. Skärpning Linda! ;-)

Jonna

Det är jättejobbigt det där, jag vet precis hur det är. Jag ha lyckats svänga dygnet på fel totalt nu när jag varit sjukskriven och det såååå svårt att få det på rätt igen.. :/ För jag vill ju sova vidare och jag vill inte stiga upp just då.. Blä..

Alexandra

sv: Han är 89 faktiskt, tror han är 19 nu :)

Julia

Nej bara ja som upptäckte din kommentar sent om hängselbyxorna o kjolen :)

Berii

Hehe, oj du låter precis som jag! :)

Matilda

Vet hur det är! Gör precis detsamma! :P

Sanna

Som jag skrivit till dig tidigare så har jag själv haft samma sovmönster som du. Men allt går att förändra bara man vill:) Jag hoppas du lyckas för det är så irriterande att alltid sova bort dagarna! Kram på dig

angelica

Jag är PRECIS likadan när det gäller att vända sitt dygn fel och sedan ska försöka vända det rätt igen. Otroligt påfrestande men sängen är ju så lockande ibland.. :) En väckarklocka fungerar inte så bra då jag bara ligger och snoozar. Det är därför jag har tre stycken ;)

Therese [ Tescho, en blandning av visuella ting ]

Jag känner igen mig som bara den. Du kanske har funderat på liknande väckarklocka som jag?



http://www.bluebox.se/showinfo.asp?id=a03521&page=1&countrs=0&size=12&method=search&alt=&sokfalt=klocka&visa=



..eller en sån där de flyger iväg en propell och sedan måste man fånga den och sätta på rätt plats. Har för mig att jag har sett någon sån!

Elin

Och jag som tycker det är synd om mig på morgonen nu, men du hade de ju värre. Tar bussen 7 och Jag stiger upp 6 och har en resa på 6 mil till skolan, och då slipper jag byta buss...XD

Molly

Jag är likadan, har ingen självdisciplin om jag verkligen inte måste upp till skola/jobb eller dyl. Tycker också att det är jättesvårt :/

Jozsefine

Så där var det för mig förr också, innan jag började studera igen och nu är jag verkligen tvungen att kliva upp! Men det är riktigt svårt att vända dygnet, svårare än vad många andra verkar tro.. :)

Anna-Viktoria

Äh, du har inget att ha dåligt samvete över. Folk säger att det är så hemskt att "sova bort hela dagen", men om man inte har nått jobb man måste gå till eller sådär så spelar det ju ingen roll. Jag somnar nästan aldrig innan 4 på nätterna och går sällan upp innan tre.. och det är bara sjukt skönt.

Jag är ju effektiv på kvällarna och nätterna istället =) Så sov du... ^^

Carro

Varför skulle inte folk läsa vad du skrivit?

Angelique

Gick du i skolan här i Karlskoga? :)

Linda

vet hur svårt det kan vara att komma upp i tid då man kommit in i en ond cirkel gällande att vara uppe länge & sova länge.. men det går att ta sig ur det! även om du går och lägger dig vid 04, ställ klockan på ganska tidigt och ställ den långt ifrån sängen, så du må ste gå upp och stänga av den.. tvinga dig själv att vara uppe hela dagen och inte sova förrens på kvällen.. tillslut kommer din kropp att vänja sig vid att gå upp tidigare.

Emelie

aw, sov du söten :)

Emelie

Hur kommer det sig att du inte gick frisör i Karlstad? ^^