Ett extra verktyg..


Och så nattshoppar hon igen.. Har tänkt köpa fönen hur länge som helst nu, så det var lika bra att ta tag i det nu. Annars skulle jag stå där i nya lägenheten med ett alternativ - springa fram blåsten i huvudet. Haha. Absolute inpackningen har dessutom tagit slut så slängde med en sådan..

Min första egna fön, tro det eller ej! Har hur mycket verktyg som helst hemma, men ingen egen fön.. Den ovan hade vi på salongen, har för mig att den är ganska tung, men riktigt bra annars. Skönt ialla fall att ha det gjort, nu är det bara att invänta paketet. Imorgon börjar packandet av prylar.. Har redan ångest - vart fasen skall jag börja!?

Köpt hos Bangerhead.se
499:- för fönen och 159:- för inpackningen.
12
Mimi

Hej tjejen! Älskar din blogg, faktiskt den bästa när det kommer till hår och skönhet och annat som man tycker är kul som tjej ;) Nu är det så att jag planerar att så småningom bli askblond, som någon här nedanför skrev, vit-askblondig och jag läste vilka Schampoo-serier du rekommenderade för det. En av de var Loreal Absolute Repair och den har jag nu och jag älskar den, men ja är sugen på något nytt. Vad tror du om Redken Extreme? Kan den vara bra efter att man har "blonderat" håret? Ska göra det hos frisören så jag ska inte förstöra det hemma ;) Tacksam för svar!

Cecilia

Kan du inte visa lite snabbt vad du menar med fläta luggen? Bara några snabba videor :S



Nyvärvad läsare btw :) Superbra blogg :)

charlotte

Hej, jag har följt din blogg ett tag! Och jag har en fråga på hjärtat som jag inte riktigt har fått besvarat och jag hoppades att kanske du kan hjälpa mig? :)

Det är så att jag har tunt, men starkt hår. Halva håret är färgat svart, (under delen utav håret) och den övre halvan ät tonad. Om det spelar någon roll, men nu ska jag såklart bestämt mig för att göra en fuling och försöka att "återgå" till min naturliga hårfärg vilket är blondt... Vilken väg som är säkrast att gå, om jag ska bleka det, tills jag blir någorlunda blond, eller om jag ska bleka det till en hårfärg (nyans) och efter det börja slinga håret? Eller jag vet inte, men jag hoppas att du har svaret. Jag har lyckats vänja håret till 2 tvättar i veckan, varar en utav tvättarna använder jag inpackning, använder även loreals proffs produkter för färgat hår!

Jag är jätte tacksam om du kan besvara min fråga och keep up with the good job with the blog!

Belly

Hej! Du bara MÅSTE hjälpa mig, om du har tid förstås! Mitt hår är typ torrt och risigt och ganska slitet och skadat i en del av håret, och jag har testat allting men det funkar inte, det går bara inte bort! Och jag vill inte klippa mitt hår! :( Har du något förslag på någon produkt som verkligen funkar? Hjälp! TUSEN TACK om jag får ett svar!

jessica

vart har du hittat den och vad kostade den?:)

Denise

Hej=) Ett litet tips bara :

Om du har torrt hår av naturen ( som det brukar bli på vintern) köp nästa gång Intense Repair! Den ger håret mer fukt utan att tynga ner.

Absolut Repair är till för skadat och nött hår, så om ditt hår inte är "tillräckligt" nött tynger inpackningen ner håret och det blir svårare att få volym! =)

Moa

packa är jobbigt! jag hade börjat att packa ner det du inte använder så mycket.

Alshammar - Fashion Lifestyle

skriv gärna vad du tyckte om fönen när du har testat den:)

lotta

hejsan

brukar kika in här och kolla. trivsamt. men nu har du en font som min webbläsare inte kan läsa, det är en massa konstiga tecken istället för åäö,,,

jobbigt blir det... men jag hänger kvar, kanske du ändrar :)

anna

Hur har du råd med all shopping? som inte jobbar. Dags för lite ekonomitips =)

Maria

Hej! Älskar din layout på bloggen och dina stylingtips är jättebra! =)

Hälsningar från Maria

Marion

Åh, en sådan fön har jag/vi nu som går frisörutbildningen, tycker att den är lite tung faktiskt! Men vad gör man inte för att få håret torrt :)