F r e d a g

Hej vänner!

Hur är läget med er idag? Här är man lite sliten faktiskt.. Jag och J kunde inte sova igår så vi drog på en film som var slut runt halv 5.. Och när vi inte kunde sova trots att den var slut, så låg vi och myste lite.. Somnade ialla fall  tillslut och jag vaknade runt 10. Han ligger fortfarande och sussar sött, så jag försöker vara så tyst det bara går. Han skall jobba natt hela helgen nämligen, så ju längre han sover idag, desto bättre faktiskt. Han kommer ju bli piggare på nattskiftet.

Jag skall knalla ut i köket och hämta lite juice nu snart. Har kommit på mig själv med att dricka alldeles för sällan. Dessutom dricker jag aldrig någonsin vatten, eftersom att jag tycker att de smakar päckel.. Men jag antar att jag måste slå mig lite på fingrarna i det fallet och piska mig själv till det. Inte kul att vara kissnödig, men inte kunna kissa liksom :P Colan som jag, om något, dricker (blogg problem?) är ju inte bra den heller..

I helgen har jag födelsedagskas. Haha, 21 år. Fattar det fortfarande inte! Är jag verkligen så gammal? Redan? Jag fyllde ju nyss 18? Hjälp.. Sedan skall det ske hel hel jäkla massa packande. Skall dra fram flyttkartonger. Rensa och börja tömma mitt rum. Mitt rum som kommer till att bli ett kontor - buhuuuu. Mitt fina rum.. Men det kommer vara så skönt att få eget sedan. Fattigt, men skööönt!

23
Ida

Usch vad gammal man börjar bli. Jag fyller också 21 och jag tyckte det var nyss jag fyllde 18 och började gå på krogen och tog körkort. Aaa, fan jag känner mig som en tant.

Anna

Jag känner igen mig i att dricka alltför lite. Och de få gånger jag faktiskt dricker nått så blir det mest Juice eller saft. Håller med dig om att vatten inte är gott så :p

JENNY

GRATTIS GRATTIS! :)

Mina

Hej! snubblade in på din blogg via stina lee's, och vilken tur! är redan fast, har suttit och läst ett bra tag nu, måste säga att din blogg redan är en favorit! tänkte ställa en fråga, jag hoppas att detta är rätt ställe att göra det på. jag har nämligen väldigt tunnt hår, och har ingen aning om vilken frisyr som gör sig bäst på mig. några frisörer säger att jag ska ha uppklippt, andra att jag inte ska ha det. blev väldigt missnöjd senast jag var hos frisören, hon klippte upp det alldeles för mycket och nu känns de längsta partierna i mitt hår alldeles, alldeles för tunna. jag hade tänkt klippa av de längsta partierna, bara, hos frisören, och spara de kortare, för att på så vis få jämnare längder. har du nån idé om frisyr som passar ett tunnt hår, längd osv.? sen verkar det som att jag har mycket röda pigment i mitt hår, vilket stör mig något oerhört! skulle vilja ha ljus brunt hår, utan rött i, det skulle vara någon nyans ljusare än mitt naturliga. (just nu har jag någon urtvättad brun nyans, med mycket rött i). är det möjligt att göra det några nyanser ljusare och samtidigt få bort det röda. samtidigt har jag ju som sagt väldigt tunnt hår, och skulle nog inte vilja göra en avfärgning då det är väldigt skadligt för håret... åhh! hoppas du orkar läsa den här kilometerslånga kommentaren/frågan nu.. jag kommer definitivt fortsätta läsa din blogg, så bra!

Elin [dizzylicious]

Haha jag tycker med jag är gammal! Känns som man fyllde 18 förra året...så blir man 25 i år...huuuua!

vi kan byta haha ;D

emma härnqvist/perfektion

sliten? njae men trött. men de får man lov att vara så här års :)

josefine

Hej hej jag har en utmaning till dej på min blogg =)

em

det kommernog gå bra ska du se (: flytten alltså!



måste fråga, vet att du har haft lite problem med att folk utger sig för att vara du och så, och när jag skulle lägga till din på bloglovin så hittade jag en blogg som hette "lindablom.blogg.se" det var dina bilder och så i bloggen. är det din gamla eller?!!

kram

bitte

kuligt med kalas man vänjer sig verkligen inte med att man blir äldre

emmah

så fina ni är :) & gud vilken söt mössa :) får man fråga var du köpt den? :)

Lovise

Grattis Grattis!

Vatten är ganska gott faktiskt, och väldigt nyttigt också :)

Ida

Det var nästan det bästa jag gjort i HELA mitt liv alltså. Man blir så fri. Även om killen har det så är det inte samma sak och känsla.

Ha en bra dag ! Puss

Katarina

hejhej =) fin blogg du har! Jag har en tävling på min blogg, fina priser.Jag har inte så många läsare men chansen att du kan vinna är god. :) kramar www.metrobloggen.se/jedina

Bloggen om sex

Är du intresserad av ämnet sex?

Har du någon historia som du vill dela med dig av eller tycker du bara om att läsa andras?



Besök gärna min nyastartade blogg som kommer ta upp allt inom ämnet sex! Välkommen :)

Johanna

Tänk på att colan torkar ut mer än den släcker törst, köp något gott bubbelvatten istället.. :)Kan rekommendera Bonaqua Persika, jättegott!

JULIA

haha precis likadant vare för mig o min sambo inatt, somnade inte förns närmare 5, och vaknade runt 10, haha ^^



jag har också kommit på att jag inte dricker vatten ofta, men dricker iaf ramlösa/loka, och det räknas, iaf enligt vissa, så det kan du ju prova, om du gillar de? :D

Hanna

Har du några bra skoltips för den skoltrötte? :)

Sanna

Men det måste ändå kännas skönt att börja packa ihop rummet :) Du når ju snart ännu en milstolpe i ditt liv, din första riktiga flytt!

Med mig är allt bra idag, en barndomskompis (min bästa vän) har kommit för att bo hos mig ett par dagar, i vanliga fall bor vi 90 mil från varandra, så det är grymt skoj!

sara

Har länge funderat på vad det är din kille jobbar med i och med hans konstiga/annorlunda arbetstider och dygns rytm...??

Lina

Så roligt att se att du tar dig tid att ge en kommentar tillbaka när man kommenterat in din blogg. :) Det är så många man kommenterar, men inte får nå svar. Och då får du ju MASSVIS med kommentarer! :) Verkar vara en himla söt och snäll tjej :) Du ska inte upp till Bollnäs nå mer!? :p haha. Såg ju förut att du var upp och på Tranan ;) kramis

Junitjej

Vilken söt mössa!

Katarinaz

Åren går fort. jag blir 23. blä.

Snart käörring ahahhahaha



Fin bild :D

cecilia

Gud vad söta hundar <3