F r e d a g

Hej vänner!

Vilket underbart katastrofväder det är här i byn idag. Jag fullkomligt älskar solen och kylan, men marken och snön är tillskillnad mot de tidigare dagarna fruktansvärt underkyld. Detta leder till att krampande hundar är igång igen. Dom går en bit för att sedan efter en stund lägga sig och gny av kramper och smärta. Mina stackars små voffsingar..

Polly lade sig på mage på mattan när vi kom in och höll upp alla fyra tassarna i luften, så det var bara för mig att sätta mig och värma dom små sötingarna. Gör så himla ont i mig att se dom ha ont bara, det är bland det värsta som finns.

Nu skall jag alldeles strax hoppa in i duschen för att göra mig iordning inför dagens bravader. Okej, dom kommer bli otroligt lugna, det enda som står på shemat just nu är att kika på innebandymatch, men man vet ju aldrig om något annat kommer upp. Igår drällade jag runt på Marieberg hur sliten som helst. Min utväxt är förövrigt inget annat än katastrofal just nu och jag måste verkligen få den färgad i helgen. Hoppas mammi hinner med det under morgondagen, när vi skall ut och käka samt på bio. Kan bli tajt dock, vi skall på kalas för min lilla stora kusin som fyller 6 år idag. Förresten är både jag och Julia med i tidningen idag, jag fyller ju 21 år om 5 dagar. Så ni Värmlänningar som har NWT kan ju spana in firarhörnan, personligen har jag dock inte sett det ännu. Polly och Tyra fyller 2 år om 6 dagar dom.


10
bitte

så underbart söta bilder

louise andersson

jag såg dig i tidningen :D

Johanna

Jag är alltså sjukligt avis på ditt hår =/ haha :)

Johanna

Hah men det hade inte gjort mig något :P Men det ser så fint, mjuk och icke-trassligt ut :p Och rakt! Haha tror jag får ta med en bild på dig till frisören nästa gång :P

louise andersson

nej absolut inte, ni var jätte söta tillsammans :D

Sanna

Hoppas du får en fin helg :) hoppas du får fixat utväxten också!

Jag vart hos frisören idag och gjorde om mitt blonda färgade hår till chokladbrunt med kopparinslag, blev jättefint :)

Linnea

Älskar din blogg ! ta gärna en titt på min :)

E

Jag såg det precis, grattis i förskott :)

Emma Andersson

En bekant har små skor på sin vovve när det vädret är för kallt, är det en variant du provat?

jossefiin

färgar du ditt hår hemma eller hos frisör?

ifall du gör det hemma vad använder du för blekning?



Kram