Försäljnings pyssel!

Hej vänner!

Nu har jag pysslar lite här hemma.. Rensat på kartonger, skrivit kvitton på dagens ordrar. Läppbalsamen är riktigt populära och jag har endast 6st kvar just nu, snabba på om ni vill ha ett.

Nåväl, vad händer ikväll då? Inga som helst planer faktiskt och det är så skönt. Blev ju besviken på lägenheten som jag hoppats lite för mycket på, precis som jag skrev igår så lär jag göra mig själv besviken. Det där arbetsrummet är verkligen behövligt.. Men vi får fösöka lösa det på något annat sätt. Kanske finns det plats för ett skåp eller liknande i sov eller vardagsrummet, eller så kanske vi har plats i några köksskåp. Vi får se, det löser sig. Trist att behöva ställa en dator i vardagsrummet dock, men jag får se det positivt. Älskling stänger inte in sig i ett rum och vi kan ha det lite socialt även när han sitter vid datorn och jag vid TV:n exempelvis. Dessutom är lägenheten FIN, ljus och fräsch - det är viktigt : )

Vad skall ni hitta på ikväll?
Lugn hemmakväll eller vild utekväll?
Lugn utekväll kanske?
Eller varför inte vild hemmakväll? :P
12
Lena

Det blir en lugn hemmakväll :)

Wysteriia

Lugn hemmakväll, ska jobba imorgon :)

t e s s i

Jag ska ha en skön kväll med mina tjejkompisar :) bio och mys.. :)

kram sötnos

Sanna

Nu har jag mailat dig angående läppbalsamet :)



Sambon är bortrest så jag är själv hemma. Det betyder: Sushi, Lets Dance och plugg! Kommer bli en mysig kväll :)

Emma

Det blir en lugn hemmakväll. Har jobbat 06.00-15.00 idag så mycket mer än så orkar man inte med. Det var mycket kunder idag, så är slut i både kropp och själ.

Malin

Ikväll blir det en lugn hemma kväll för min del :)

Ska sitta framför TV:en och mysa framför Let's Dance tror jag :) Med glass och varma hallon.. åh. :)

Lina

Tack så jättemycket! :-) Ser att du är från KD, min pojkvän kommer också därifrån

Caroline Norling

Lugn hemma kväll med en bra film och popcorn skålen i knät :D

Johanna

Ikväll blir det räkmacka, mineralvatten, ostkrokar och GH. Så jag hoppas på en vild hemmakväll ;)

Emma

Lugn hemmakväll framför datorn xD

johanna

Det är definitivt viktigt att det känns bra med en ny lägenhet redan nr man är och tittar på den, även m man kanske har stora planer på att renovera o fixa och dona så blir det sällan lika bra som i ens tankar. Sitter själv och väntar på inflytt i våran nya lägenhet som är helt nyrenoverad! :)

Jennie

Jag håller med dig om det med att ha datorn i vardagsrummet. Själv flyttade jag för 1 år sedan till min 2:a. Sov rummet e litet och fick därmed inte plats med ett dator/skrivbord där inne. Så det får nu stå i vardags rummet. Men men, jag letar efter en snygg inbyggdlösning, kanske ksulle vara något för er me?

Lycka till med flytten.