Från noll till två..

Hej igen vänner!

Först står vi där, utan lägenhet, oflyt när de gäller de lyor vi kikat på o.s.v. Sedan hittade vi en underbar lägenhet, nyrenoverad, ljus, stor och luftig med två rum och kök. Vi tackade givetvis ja till lägenheten då den var superfin. Kontraktet är dock inte skrivet ännu.. Vi har givetvis börjat inhandla möbler bl.a. soffan nedan och är överlyckliga att få bli sambos.. Vad händer då igår?


Vi får erbjudande om en 3:a, grannen till ett par vänner till oss skall nämligen flytta och killen i lägenheten frågade dom om de visste någon som var intresserad. Killen ringde då till J och berättade detta. En trea - det vore ju verkligen det ultimata för oss som har en varsin stationär dator och jag som har mitt "företag" nu. Jag kommer behöva ha ett lager hemma och vart skulle jag ha det ståendes i vår tvåa? Vi skall ialla fall iväg och kika på 3:an imorgon, är den lika fin som tvåan, eller ialla fall nästan lika fin, gärna finare, så är det ingen tvekan om att vi väljer den.. Det vore så underbart att slippa ha datorerna i sov- eller vardagsrummet.. Dessutom ligger denna lägenhet i ett lite roligare område, så jag håller tummarna för att den är något att ha.
15
Rebecca

Nice, behöver med flytta.

Angelique

Gud vad härligt! Hoppas att 3:an är lika fin, annars får ni väl göra den fin ;)

Rebecca

Hej!

Är du med i kampen mot mobbning? Det är jag.

På så vis kan du förändra en annan människas liv.

http://www.friends.se/?id=3619



OBS! handlar inte om någon jävla gratissida.

sandra

Hej :) Du hur lång är leveranstiden på ginas webshop?

Om ja beställer ikväll när tror du jag får sakerna då?Vilken strl har du på leg-ins där?

Puss

[ Stina ]

Sv: okaj, så snällt att ha billigare! Jag hittar inte dit där man beställde, ska man skicka ett mejl?

Eva

Ser att du säljer Aloe Vera. Visste du att Gellyn är bra mot akne. Vet det av egen erfarenhet. Det beror ju på hur mycket man har så det kanske inte försvinner bara så där men det brukar då bli bättre.

Man rengör ansiktet på kvällen och sedan smörjer man in sig med Gellyn och sover med den. Det känns ju rätt kladdigt i början men det drar in i huden efer en stund. Även fast men kan ha den på dagen också så är det kanske inte det ultimata om man sminkar sig.

bitte

åh vill åxå ha en trea våran 2 är så liten

sandra

Oki :) fan jag som ville ha dom i helgen :) jaja men 2-3 dar är snabbt :) kommer ett par legins hem i brev tror du?

Tänkte på sånna shiny leggins..vet du vilka ja menar?Är det typ som lacktights?tänkte hur strl var på dom..brukar ju ha xs:)

Puss

Maria

Hoppas trean passar er! Så himla roligt! Vi har vår stationära dator i vardagsrummet och det är såååå fult. Det förstör hela grejen tycker jag iallafall. :/

harry

får man göra så fast man tackat ja till en annan då? även fast kontraktet inte är skrivet...fastighetsbolaget lär väl ha kontrakter klart iaf?

Emma

Jättefin soffa, ser riktigt mysig ut, precis en sådan som jag skulle vilja ha.

Dock är det svårt med tygsoffor hos mig då min vovve fäller så fruktansvärt med päls hela tiden. Men ska nog ändå ta och fundera på en tyg! :) Dom är mysigast!



Amanda

Oj vilken fin soffa. Va kommer den ifrån?

Lily [ L i n d a . B l o m ]













SOFFAN KOMMER FRÅN EUROPA MÖBLER : )





















joanna

håller verkligentummarna för att den är precis som du föreställer dig:D

Tilda

Hej, Ååå vilken fin soffa <33