Glada Tisdag?

Hej vänner!

En dag fyllt av både glädje och aningens besvikelse.. Jag och älskling har myspysat hela dagen, gjort lite mat, pratat med HSB o.s.v. På torsdag kommer vi att skriva kontraktet på lyan. Underbart!

Vi hade planerat att kunna flytta redan nu i helgen, men tyvärr verkar det nu inte möjligt. Killen som bor där innan sade till oss att vi förmodligen skulle få tillträde redan i mitten av Februari och vi kommer att betala för den f.r.o.m. den 1 Mars. HSB hade inte hört ett ljud från honom och bad oss därför ringa till honom själva. Han har inte ens börjat flytta ut än och sade att han kommer vara klar tidigast söndag. Detta är fel, då vi har rätt till nyckeln lördagkväll eftersom att vi betalar från söndag.. Vi får se hur det löser sig. Besviken är jag ialla fall, orka vänta en hel vecka extra för att kunna börja flytta.. Jag är lika ivrig som jag var när jag skulle hämta Polly och Tyra hos uppfödaren..

Annars har det varit paketregn här hos mig! Klänningen från Nelly har kommit, likaså presenterna från Gina jag fick av älskling, beställningen från Bangerhead samt min beställning från H&M (fick SMS-avier). Endast Nelly-paketet kom hit till Storfors dock, så jag kommer inte kunna visa er de övriga tre paketen. Skall hoppa in i duschen nu, sedan skall jag prova och se om den passar. Återkommer!
24
Yvonne

Är du Stina-Lees syster?

Yvonne

Yvonne

Tycker att ni liknar varandra

Malin

Visa gärna kläderna på bloggen! :)

Johanna

Åå vad glad för att du fick ditt paket...

Själv fick jag en avi i fredags o skulle hämta ut mitt paket i söndags o då fanns de inte ens... Dom har haft bort mitt paket med min klänning i från Nelly..

De är den som är rosablommig upptill och helrosa nertill..

Så nu var jag tvungen att lägga en ny beställning för att vara 100 på att jag ens får NÅGON klänning för att Nelly inte kunde lägga undan en åt mig.

Så himla trisst..

jag hoppas bara att de paketet kommer fram.

Jag som skulle haft klänningen på fredag. HAR jag tur så hinner de komma.

men den där var väldigt snygg den med föresten.

Kram Johanna

G I L R A E N

Du har rätt till nykeln senast fredag då lördag och söndag räknas som helgdagar.

Lena

Jag hoppas det ordnar sig med nya lägenheten.

Man vill ju komma in som det är sagt.

Anonym

Fattar inte riktigt hur d kan ha råd med så mycket kläder :D Själv har jag inte alls råd, pengarna försvinner direkt, fast dock så lever jag ju på mitt lilla studiebidrag hehe :) Hoppas de sitter bra, och att vi får se :)

J O S E F I N [Josselee]

Oj var jag som skrev, "fatta inte att du har råd...." men jag glömde göra reklam för mig själv märkte jag, hehe, hoppas det går bra ändå :D

C

Han har väl inte rätt att stanna i lägenheten mer än till den sista? Om ni skrivit kontrakt så är ju lgh er! Har för mig att man ska vara ute kl 12 den sista för att lgh ska hinna besiktas och sådant??

Anonym

Jag känner igen det där.. Har flyttat 13 gånger i mitt liv (till, från och inom tre olika städer), varav 3 gånger de senaste 2 åren och jag kommer antagligen flytta till jul igen :P När man flyttar så ofta som jag gör så önskar man att alla andra kunde vara lika smidiga och flyttvana. Det som står i kontraktet får alla acceptera och det är ju ett plus om man kan komma överens om att kanske få flytta in två veckor tidigare. Jag hade blivit skitförbanand om jag varit i din sits.. fast sen är jag ju en ganska hetsig person som inte förstår varför inte alla tänker som jag haha ;P Lycka till med flytten!

Agnes

Hoppas du haft en bra dag. :)

Mia

Vad kul med en massa paket! Ha en fin kväll :)

grönagubben

kul att läsa på din blogg !!



hoppas du tittar in och ser vad jag har för vettigt eller ovettigt att säga :-)



fortsatt lycka

GG

monstars

Hjälp till att stoppa den grymma säljakten i Kanada. Skriv under protestlistan nu!

http://www.djurensratt.se/portal/page?pageid=60,4870241&dad=portal&schema=PORTAL

sanna

gud vilket fint hår du har :) , kika gärna in min blogg

Olivia Hagelin

Gud vad roligt att du ska flytta ihop med din pojkvän :) kram http://oliviaa-oliviaa.blogspot.com/

Linn

Tyvärr är det så att du har rätt till nyckeln FÖRSTA VARDAGEN efter inflyttningsdagen.. det var likadant för oss, vi trodde vi skulle få tillgång från söndagen när vi betalade från, men man får den första vardagen - alltså måndagen..



det suger, i know! :(

Viktoria

Måste bara säga att jag är som flyttat 13 gånger :P såg att jag glömde fylla i namn ^^

Camilla H

Fel.

Man har rätt till inflytt Den första i månaden om den infaller på en vardag, infaller den på en lördag eller söndag får man vackert vänta till måndagen.

michellevonwalden

Fan va dåligt de där med lägenheten jag hade blivit förbannad. Betalar man från ett spec datum ska man ju ha tillgång till lägenheten samma dag. Gah

Alshammar - Fashion Lifestyle

paketregn är underbart!

Emelie - Mamma till Nellie

infaller den förste på en helg så är det måndagen som gäller.

glamorjohanna

men om han kille ska bo längre ska han givetvis betala för det också.