Jag tror faktiskt att jag kryper ned nu..

Hej vänner!

Lilla Linda börjar bli trött! Var uppe med tuppen imorse, eller okej.. Inte tuppen kanske, men J ialla fall. Han gick upp runt 5, likaså jag. Sov en timme mellan 8-9 när jag kikade på en film, annars har jag varit i full fart hela dagen. Detta betyder att jag är trött - i vettig tid! Har jag lite mer att sysselsätta mig med om dagarna och min rastlöshet lugnar sig lite. Paniken efter ett jobb och stadig inkomst finns dock kvar.. Men jag har ändå bloggen att sköta, jobbandet som återförsäljare, samt även en massa andra uppdrag. Artikelskrivandet åt Bangerhead exempelvis. Nytt är påväg! Och sedan har vi ju flytten att tänka på såklart! Det närmar sig verkligen!

Imorgon hade jag faktiskt tänkt lägga upp en recension här i bloggen, som jag tror uppskattas av er. En ganska stor special i samarbete med Goldwell, temat är glansspray. Tänkte även ge er möjlighet att tycka till i en liten frågestund. Men det bli som sagt under morgondagen! Skall publicera ett litet inlägg till bara (utöver detta) då jag är så fantastiskt glad och tacksam!
3
Zarah Galore

Låter bra det, att hoppa i säng i tid, själv planerar jag en uppesittarkväll (natt).. då sover ju alla andra, så då kan man pilla med bloggen i lugn och ro. ;)

LiiCee

du har blivit utmanad:D kolla in min blogg under rubriken <challenge> och läs mer:D

Jeanette

Jag läser din blogg och gillar den jättemycket! Så jag utmanar dig! Helt ok om du struntar i det - valde dig så jag kunde länka till dig från min blogg. :)

Ha en fortsatt härlig dag i solskenet