Kärlekscheckar


Som jag nämt flera gånger redan och som ni redan vet, närmar sig alla hjärtans dag. En dag som jag uppskattar, då det finns så otrolit mycket söta "kärleksprylar" att inhandla, en perfekt dag att verkligen ta sig tid att visa sin kärlek för de som är lite slarviga på det. Egentligen skall man inte behöva en speciell dag för det, men jag tycker den är mysigt. Inte bara för kärlekspar, utan att visa sina nära att man älskar dom. Kärlekscheckarna ovan är otroligt gulliga för din pojkvän/ flickvän exempelvis, från Bluebox. Synd att jag missade dem när jag beställde boken därifrån sist.

Den lilla förpackningen innehåller följande checkar;
♥ En mumsig kväll hemma
♥ En helkväll på krogen
♥ Bubbelbad och massage
♥ En hemlagad middag
♥ Frukost på sängen
♥ Picknick i det gröna

För övrigt så var "kärleksförklaringsboken" jag beställde helt otroligt söt. Finare i verkligheten än på bild faktiskt så det är ett tips till er att inhandla. Annars så finns det fyll-i-böcker i samma serie exempelvis "personligt", "gravid" och "grattis". Spana in Bluebox.
5
MATILDA

oh, den där kärleksförklarings boken gav jag min pojk i julklapp :)

Linda

Jag har tyvärr ingen "The One" i mitt liv :(



Så jag tar chansen att visa min familj och mina vänner hur mycket jag älskar dom istället xD



går och kollar in

Jenny

Kärleksförklaringsboken verkar söt!



Elin J

Skulle du inte kunna lägga ut lite fler bilder på vad som finns att fylla i i kärleksboken! Vill kanske beställa, men skulle vilja se lite mer i den :)

Lärarinnan

låter checkt ;)fint tips!