L ö r d a g

Hej vänner!

Vi får se hur mycket (eller lite) jag hinner blogga idag. Dagen är fullspäckad och ikväll skall vi iväg på Bio och restaurang antagligen. Skall alldeles strax packa in oss i bilen och åka iväg på 6-års kalas hos min lilla kusin Julia. Kommer inte hinna färga min utväxt idag heller tyvärr, surt - för den är fruktansvärd. Men jag får ta det under morgondagen helt enkelt.

Vad säger vi nu om alla hjärtans dag då? Är den speciell eller ej? För mig är den speciell i år faktiskt, mer än vad den brukar vara. Dels för att jag och J har pratat igenom det där med att försöka åtsidosätta datorerna lite och ägna oss mer åt varandra, då kan ett firande av alla hjärtans vara lite som en "nystart". Annars tycker jag inte att dagen är så himla speciell faktiskt. Mysa och uppskatta varandra skall man göra varje dag året om. Men jag tycker ändå att dager är riktigt mysig.
19
Zandrea

Linda PLZ, dina menyflikar ovan headern, vart kan jag läsa om det och göra det själv? Hur gör man, du sa att man kunde hitta på nätet. Men vart? :S

Ciccie

Jag håller verkligen med dig! :)

jasmin

happy valentines day!

Caroline Norling

Glad alla hjärtans dag! :)'

Lovise

Ha så roligt idag! och tänk inte så mycket på oss. Vi är säkert många som kommer att ha fullt upp idag :)

Sanna

Jag håller med dig om att man ska mysa och uppskatta varandra varje dag, men visst är alla hjärtans dag ett ypperligt tillfälle att vara lite extra snäll mot nära och kära!



Jag tycker dock inte det behöver gå över styr... Folk som uppvaktar och håller på från tidig morgon till sen kväll! Jag och sambon har bytt lite presenter (lite bra-att-ha-saker!), och ikväll blir det en god middag som vi lagar tillsammans med rödvin, sedan har vi köpt lite ost och kex och så blir det lite bubbel där också :) Kanske blir utgång en sväng med några goda vänner sedan! :) Kommer bli kanon!

J O S E F I N [josselee]

Jag tycker inte dagen är så speciell, har själv skrivet de i min bogg, Att ha EN dag på året man ska tala om för alla man älskar att man älskar dom! Nää men för de som kanske inte vågar säga det, eller de som du vet, left ihop för länge så de har sluta haft mysa kvällar tillsammans är ju detta en bra dag!

Malin

för oss är den också speciell i år :D

Anonym

Hej

en sak som jag undrat över, känner du och kissie varandra? har fått uppfattningen av att ni är ovänner?

Lena

För mig är inte alla hjärtans dag det viktigaste, men jag vill ju gärna ge något till mina barn :)

Daniel

Mysa mysigt!



Elina

Visst är alla hjärtans dag överreklamerad... men man ska ju visa kärlek till de man tycker om varje dag, så varför inte idag också? Sen tycker jag det är fint med en dag för kärleken :)

Anonym

hahaha jag skulle skämmas över dig om jag var din pojkvän :) läs min blogg i inlägget om dig ;) HAHAHA

Anette

Gillar du Jonas Brothers? Kika då in på min blogg! =)

Anonym

Förhållandet är viktigast :D

Moonzanna

Hoppas du har en mysig dag idag ! Det har jag haft =)

Emma

Håller med, att uppskatta varandra året om är superviktigt. Jag tycker det kan vara lite mysigt med en speciell dag för kärlek (innefattar ju vänner och familj också) :)

erica

ja uppskattning tycker jag är viktigast varje dag, och jag personligen blir gladare när det inte är någon speciell dag, även om det är sjukt gulligt att få något på alla hjärtans :) kramis!

Kristian

Din blogg funkar konstigt nu :/

ÅÄÖ har blivit helt konstiga på din blogg.. Nu är det massa symboler istället?