Läsarfråga: Pris för utväxt..

Fråga;
Har nu bestämmt mig för att bleka håret till riktigt ljust "gråblond".. Tänkte höra, vad tar frisörer för Ca. pris på utväxt-färgning? :) Något särkilt man ska tänka på? :)

Kram

Svar;

Kul! Har själv den askigt blonda färgen, skit snygg! Men frågan är om du är mörk i håret nu? I sådana fall rekomenderar jag dig att stegvis gå till det blonda, genom slingor. Det blir sällan bra med helblonderingar. När du nått helblondt resultat i längderna (vilket kan ta tid - ha tålamod!) så kan du börja färga hela utväxten. Det är så jag gått från mörkbrun till askblond : )

Nåväl, till din fråga:
Det varierar otroligt mycket från salong till salong, vissa tar ett par hundra medans andra tar runt 1000-lappen. Kika runt bland olika salonger, om du inte redan har en favoritfrisör. Bra föresten att du inte har en tanke på att färga det hemma, för många förstör sitt hår när dom inte riktigt vet vad dom gör. Annars tycker jag att att du skall satsa på riktigt bra produkter. Ett exempel är Loreal's Absolute Repair (som Bangerhead har erbjudande på nu dessutom). Kanonbra produkter för mycket skadat hår, som blekt hår faktiskt är. Jag använder det själv. Sedan finns det mängder av silver/askprodukter. Mina personliga favoriter är Loreals Silver Schampoo, Redken Blonde Glam Pure Perl och Schwartzkopf Igora -1. Loreals Silver och Redken Pure Perl kan du också köpa billigare fram t.o.m. sista februari om du anger "lily123" i kassan. Hoppas du fick lite värdefull info nu : ) Kom till bangerhead genom att klicka här.
3
Amanda

Jag skulle vilja ställa en läsarfråga...



Hur gör man om man har mörkbrunt hår med inslag av rött och vill få det ljusbrunt utan rött? Ska jag bleka hela håret och sen färga en ljusbrun färg på det eller? Blir det bra? Tacksam för svar! =)

Johanna

tror du att jag skulle passa i jordgubbsblond i håret. har varit blond förut med

Har mailat dig med om lypsylet

Anonym

Hej och tack så hemskt mycket för ditt snabba svar, uppskattas verkligen! :) Jag har "gamla" slingor på utväxt, o min naturliga färg är den härliga råttfärgen.. Så vad tror du om detta? :)



Anävnder massa produkter från Joico´s K-pak serie o det är kanon för mitt hår. Men ska satsa på någon produkt som reducerar gula toner då :)