Leveransen är här!

Hej vänner!

Hjälp vad glad jag är just nu! Två stora paket stod utanför dörren och väntade på mig. Alla produkter har kommit, dessutom har jag fått en hel drös med broschyrer, pennor, kollegieblock och kvittoblock som är viktigt för mig som återförsäljare. Kanonbra nu när jag har mina egna visitkort också, så kan mina kunder få tag i mig lätt då mail, blogg och mobilnummer står där. Skall sätta igång och sätta svensk innehållsförteckning på alla varor nu, samt inventera så jag fått med allting. Har bara kikat lite fort än så länge.
4
Linda

Vad kul :D



Hoppas inventeringen går bra och det stämmer :P

Anna Phe

Ok då förstår jag! Missuppfattade texten lite, som om att du inte förstod problematiken, men du syftade mera på att du inte förstod meningen med problemtiken i helhet, att något sådant enns ska finnas.



Jag tycker det är hemskt att sådant finns och att du också varit med om det. All problematik är en typ av lärdom, är det inte så att vi lär oss utav den så lär sig person som sitter fast i det, ja både och man har turen att hjälpa personen ur. Det jävliga är att det ska vara en sådan hård väg. Den enda man kan göra, för det går ju inte att trolla bort det och inte heller att tvinga någon utan en egen vilja. Det är skapa den här vilja hon personen att jobba sig ur det. Peppa med posetiva tankar, aktivera med roliga sysslor som får tanken på annat håll och givetvis välutbildade som får avänja i samband med det lilla man själv kan göra, att ge psoetiva tankar, massor!! :)

Elin - » D I Z Z Y L I C I O U S »

Vad roligt! :D

nathalie

Hur gör man så att man kan ändra från blogg.se till .se?

som tex. jag: nattt.blogg.se

hur gör jag så att jag får nattt.se?

Måste man skriva några antal inlägg? :)

Vore såååå tacksam för svar.



Mvh

Nathalie