Lite kvällsbabbel igen..

Hej vänner!

Shit vad jag är sliten idag.. Den usla dyngsrytmen och pratajandet i helgen sätter sina spår. Vovarna är sådär sympati-trötta och vill helst ligga på mitt ansikte, men som ni förstår så går ju inte det.. Har precis inhandlat lite nytt från Nelly samtidigt som jag har vänsterögat på Advokaterna på TV4. Riktigt bra och intressant faktiskt.. Får lite flashbacks från när jag vittnade i hovrätten för ett tag sedan, otroligt jobbig situation.

På tal om hovrätt och andra olagligheter så kanske ni minns "Sara 13 år" som utgav sig för att vara mig? Som jag misstänkte redan när jag gjorde anmälan, så lades fallet ned. Trist! Jag är så sjukt trött på att folk skall ta mina bilder och att dessutom lägga upp mig på nätet och få mig att framstå som en hora var bannemig fruktansvärt! Vad har vissa människor innanför pannbenet egentligen?

Nu kom min älskade hem från träningen och med sig hade han köpt godis och cola till mig. Bloggkvällen är fulländad! Kommer visa er mina senaste inköp sedan också - om ni vill?
9
Linda

Hoppas du piggnar till snart (:



Jag vill mer än gärna se dina senaste inköp :D

Eftersom du verkar ha liknande smak i kläder som mig ^^

Alexandra

Ja, självklart vill vi se bilder på inköpen! :D



Jag vet själv hur det är att få bilder stulna.. Det är verkligen inte kul! Man får passa sig när man lägger ut bilder på internet, det bästa är att märka dem med en text eller liknande.

Wysteriia

Men du 19:- var ju alldeles lagomt! hahaha ;)

johanna

klart vi vill :D

Sanna

Hoppas du piggnar till! Jag hade otroligt skruvad dygnsrytm tidigare vilket gjorde att jag vart jätteseg på dagarna, men jag gav mig fan på att ändra det och nu är den mycket bättre. Går och lägger mig runt 23-00 ungefär och slappnar av framför tvn i sängen eller läser lite, så vaknar jag pigg och utvilad vid 8-9 på morgonen! Superskönt att vara fräsch under dagen :)

Wysteriia

En utmaning for you ;)

http://wysteriiasblogg.se/2009/february/den-6e-bilden.aspx

Lilla flickan Mathilda

Va med och tävla om du vill hos mig:)

Tilda

Jag tycker det alltid är lika tråkigt när jag läser din mysiga blogg och får höra om sådant.. Stå på dig och fortsätt med det du gör, för det är så himla bra - vad alla andra än säger och gör!



Puss

michaela

ang högerklicksskydd: ok då förstår jag =)