M å n d a g

Hej vänner!

Hur mår ni idag? Här är det baaara fint. Tänkt hoppa in i duschen och göra mig iordning lite. Skall åka till Storfors senare i eftermiddag. Skulle egentligen velat förbi IKEA idag och inhandla hallbyrån, men det får vänta till fredag. Jag och J flyttar ju antagligen denna helg, om vi nu får nykeln innan veckans slut såklart. Annars blir det förmodligen veckan därpå.

Shit alltså.. Jag fattar verkligen inte att vi skall få vår egen lägenhet.. Men igår började jag tjuta lite när jag packade. Hittade massa foton och annat i mitt rum. Tänkte på att jag skall flytta ifrån mamma, pappa och lillebror o.s.v. Skall bli skönt att få eget, men som jag sagt flera gånger förut så är det otroligt känslosamt. Undra hur det blir första natten i lägenheten..

Får se när vi skall åka iväg och hämta köksbordet också, det lär ju bli under veckan.
11
Sanna

För mig kändes det annorlunda, i början lite ensamt.. Men då bodde jag ju själv först också iofs. Men det är det bästa som finns, att ha en egen lägenhet att styra och ställa över

emmah

hoppas du får en trevlig dag :)

Annaa

Att flytta hemifrån är ett stort steg i ens liv! självklart är det lite skrämmande! men du ska se att det kommer bli och kännas helt underbart! Man är ju alltid välkommen "hem" fastän man flyttat också.. kram

Lexie

jag tyckte det var rätt skönt att flytta till något eget med den man älskar men det kändes jobbigt att flytta hemifrån och så

Sessan

Det är en speciell känsla med första flytten :]

Hoppas bilder på lägenheten kommer upp så småningom :P

Alisa -[Amor Vincit Omnia]-

Lily vi flyttar in på Fredag i vårt nya hem jag och sambon!:D Fatta vad kul, vi håller på atT Heminrednings bombar bloggarna. Föresten tack för tipset pÅ Lisbeth Dahl, hon inreder nu vårt badrum!:)



Ååååh vad rolgit!:D

linnea

jag vet inte ens om jag kommer palla flytta hemifrån, jag är en riktig mammagris :s

tur att jag har några år kvar! :D

therese

mkt trevlig blogg. allt bra med dig?

Therese

Man brukar säga att det bästa är om man flyttar till en helt egen lägenhet först, innan man blir sambo med någon. Men tror det kommer gå jättebra för er! Visst är det känsligt i början, men du kommer märka tids nog hur skönt det är att ha eget. Även om du fortfarande kan träffa mamsen och papsen när du vill :D Eller är det långt mellan flytten?

sara

Hej Linda!

Jag undrar om du skulle kunna svara på om det finns ngt alternativ till silversschampo för brunetter?Jag är trött på att alla mina bruna färger tillslut får guldiga/orangea toner eftersom jag vill ha den lite mer askiga bruna färgen. Hoppas att du har koll ;) Tack på förhand!

Ulla

Min första lägenhet delade jag med en kompis. Ett par år senare flyttade jag till egen lägenhet. Jag trivdes verkligen i dessa lägenheterna.