Packning sker..

Hej vänner!

Jag har världens bästa släktingar! Har haft kalas idag och kusiner, morbror, farbror med familjer, farfar o.s.v. har varit här. Dom tycker att det är så roligt för mig att jag skall flytta.

Nu tänkte jag packa ned hela min byrå och alla klänningar och liknande. Min lillebror får ta över byrån, så inte så lyckat om kläderna ligger kvar. Skall rensa lite, se om något skall slängas, skänkas eller ev. säljas. Beror på kvalité och sådär. Måste försöka tänka lite hur jag packar också. Måste ju ha någonting att ha på mig under veckan och liknande. Shit, det är inte lätt det här!!

TV:n lämnar jag nog kvar men DVD:n tar jag med mig. Mitt XBOX 360 tillhör numera min lillebror. Men vad tusan gör jag med min stationära dator? Jag tror inte att den kommer få plats i nya lyan.. OM vi inte ställer den i sovrummet och det känns ju sådär lagomt kul, som ni kanske förstår..
7
Josse

Läs min blogg! :)

Den handlar om alltifrån mode till tvspel till dom senaste händelserna i en tuff 18årig tjejs liv! :) Jag censurerar INTE några detaljer och INGEN kommer undan.. ;)



Puss



/Ingen vanlig Swensson

Veronika

Hej!



Jag tycker att du har en jätteintressant blogg och det är kul att läsa!

Du får gärna kika in hos mig och kanske ge en kommentar. Är nybörjare och behöver lite feedback från dom som vet nåt :)



Puss Veronika

Sandra

Mycket jobb med att flytta men kul är det, helst att planera hur man ska inreda!

Kram på dig

G I L R A E N

Köp en tv-kabel och koppla in den till tv:n och ha ett trådlöst tangentbord samt mus. Då är det problemet löst. Så har vi. :)

Anonym

TACK :) din blogg är oxå as frän =)



sandraal.blogg.se

michelle von walden

Åh va kul jag vill också flytta, få rensa fixa, köpa nytt, inreda något helt eget, längtar tills jag flyttar hemifrån :)

Veronica

jag ska också flytta nästa helg:) Från min etta till en tvåa med min kille, så började packa lite smått idag jag med:)