Redken Blonde Glam Pure Perl Treatment


Ni var några som undrade vad det var för "silverinpackning" jag pratade om förut.
Jag har berättat om den förut, men det tål att göras igen, för den är helt otrolig!

Redken Blonde Glam Pure Perl Treatment heter produkten och finns att köpas hos bl.a. Bangerhead.
Det är en gultons reducerande inpackning med en helt ljuvlig doft. Den mjukgör håret och ger det en otroligt fin glans. Perfekt för dig som vill ha lite askigare färg på håret. Det finns även en motsvarighet till dig som vill ha lite guldigare färg på håret, Redken Blonde Glam Fresh Gold Treatment.

Hur använder jag den? Jag applicerar produkten jämt i hela håret, för att sedan låta den verka ett par minuter. Låter du den sitta längre kommer håret få en lila färg, vilket inte är sådär jätte snyggt. Skulle du dock råka överdosera produkten lite, är det enkelt att fixa till. Då masserar du bara in ett vanligt schampoo och låter det sitta i ett tag, skölj sedan och det lila är borta.

TIPS: Du glömmer väl inte att du fram t.o.m. sista Februari kan köpa den med 10% rabatt? Allt du behöver göra är att gå in här och sedan ange rabattkod "lily123", rabatten dras då automatiskt innan du beställer. Du får även rabatt på två andra av mina favoriter med samma kod. Loreal's silverschampoo samt Lanza Urban Molding Paste .
6
Jenny

har du inte funderat på att utbilda dig till nagelskulptör? :) eller meka up artist? Du är ju reda utbildad frisör :)? Alla de jobben hänger ju ihop ;)

malin

Tack så mycket för tipset! Vet du om den finns i någon salong i Karlstad? (har svårt för att beställa över internet, dumt jag vet.. men ja:)

Anonym

En liten fråga; Hur ofta använder du silvershampo? Varje gång du tvättar håret? Jag har nämligen blivit en smula beroende, och vet inte om det är så bra för håret?



kram!

Caroline Norling

Jag gillar din blogg :D du har altid så roliga tips.. :)

Madde

hej linda!

jag behöver hjälp.. mitt hår är alltid jättetrassligt och svårt att reda ut. med på bakhuvudet då jag rör mig så mkt när jag sover, de hjälper inte att fläta eller sätta upp det. jag använder Lanzas repair shampoo, inpackning och leave-in treatment men mitt hår är ändå lika slitet och risigt. har du något mirakel tips?

Erika

Den är super! :)