Redo för en bloggarkväll!

Hej igen vänner!

Jag och Tyra har bänkat oss i soffan! Jag har varit iväg och köpt mig 1,5liter cola samt en pizza, så nu är jag verkligen redo för en bloggarkväll. J har dessutom bänkat sig vid min andra dator för att spela WoW, så honom lär jag inte se på ett tag, haha. Möjligen att han förflyttar sig mellan mitt och lillebrorsans rum (som även han sitter och spelar WoW). Lillebrorsan var för övrigt snäll och var hundvakt igår, när jag och J var ute och härjade med våra vänner, tack för det!

Nåväl, alkoholintaget igår var något större än de senaste gångerna jag varit ute (då jag varit spiknykter). Drack hela två Rosa Pantern *skratt*. Jag börjar gilla det där med att vara helnykter mer och mer. Nog för att jag aldrig dricker mer än vad jag klarar av och har aldrig någonsin haft en fylla där jag har minnesluckor, inte kan stå på benen eller är allmänt jag-kan-inte-klara-mig-själv-aprak, men att vara seg p.g.a. sena nätter när man vaknar dagen efter, är så mycket skönare än att vakna både illamående och seg.
15
Rebecca

Jag får väl vara trevligt och säga ha en trevlig kväll!

Anonym

vad har du för kamera??

Emelie

gött med pizza :D hoppas din kväll blir underbar :D

LenaZ

jaaa;P bloggarkväll:P blogga mera;)

Anonym

fy fan du ser så trist och glåmig ut. en riktig sköka. är inte intresserade av dina jävla hälsoprodukter. tydligen är inte ens dina sk låtsaskompisar det heller. haha synd om dig!!!!! skaffa tandställning..........

Elin

Jag har många vänner som spelar WoW, men jag har aldrig fattat vad som göra att dom kan spela i timmar, är spelet så specielt!? XD

jeanny

gott med pizza ^^

har din helg varit bra annars ?

Sara

tror jag såg dig på nöjes igår :) tänkte gå fram men var ionte säker på att det var du och på om du ville bli störd mitt i en utekväll :) ha de bra!

Leia

Det är rätta takter. Att inte dricka mer än vad man klarar av. Jag har med en gräns och det är väldigt viktigt att ha tycker jag. =)

Är även lite nyfiken på hur många besökare du brukar ha om dagen?

Ha det bra. Krams.

Josefine

Äntligen uppdaterar du! har längtat hela dagen efter dina inlägg!



du är bäst linda! :)

Sara

Du stod ungefär mellan baren vid stora dansgolvet och toaletterna. hade du en bra kväll då? :)

Catrin

Min sambo spelar också WoW. Men vi har pratat om det där så att det inte blir för mkt. Det är ju ett spel man lätt dras in i och fastnar. Ibland kan han inte komma ifrån på flera timmar för att han sitter i instanser osv. Men du vet säökert vad jag menar =)

Min syster och hennes kille separerade pga ett sånt spel och jag är rädd att det kan bli för mkt... Man måste kunna skilja på spel och verklighet liksom

Sanna

Mycket sund inställning! Jag håller med dig helt :D

Kan man förvänta sig massa inlägg nu under kvällen då?

Hanna G

Skönt att höra människor som tänker som du om alkohol! :)

Anonym

du har fastnat på vimmelbild från nöjjes i lördas linda ;D