Sömntutor!

Hej vänner!

Vilka slappsäckar vi är här idag! Klockan är snart halv 12 och varken jag eller hundarna har gått upp ännu. Jag har varit vaken  flera timmar, men har kikar på TV och nördar mig nu vid datorn. Känns så knasigt att det är bland de sista nätterna här i J's rum. Får se om vi eventuellt sover i Karlstad under natten, för då blir de sista natten även där. Hoppas verkligen att vi får den där förbaskade nyckeln idag! Tror dock inte vi får det..

De skumma är att han säger att han skall "flytta" och vara klar tidigast söndag, men när vi åkte förbi där för ett par dagar sedan, så var det helt tomt i lägenheten och kolsvart! Han kan liksom inte ens svara när bovärden ringer.. Blir så trött! Krångla gärna till det för andra liksom.. Känns som att han vill hålla fast i nykeln bara för att han betalat till sista februari, trots att han är färdigflyttad och klar.. Till oss sade han att dom förmodligen skulle vara ute för länge sedan..
24
Jenny

Gud vad roligt att ni ska flytta ihop nu! :D

Frida

Hej :) Tänkte eftersom att du designar bloggar så kanske du har en "orginalmall" till designer eller någons om är lätt och ändra i? Eller så kanske du vet vilken av mallarna som redan finns som är enklast och ändra i?

Skulle vara jättetacksam på svar eller om någon annan som läser det här kan hjälpa mig.

f e l i c i a

du ahr en jätte fin och bra blogg !

man får mycket hjälp !



ha en bra dag !

Erika

Vad jobbigt att han ska vara så krånglig!

Emely

Om det är så att ni har rätt till nyckeln så har bovärden rätt att bryta upp låset om han ej har gett er nyckeln. Men om ni inte har "rätt" till nyckeln ännu så är det ju otroligt tråkigt att behöva vänta om man blivit lovad något annat!! Men eran dag kommer den också =) Kramkram.

Lina

Alltid är det något, Eller hur ! Hoppas du får en trevlig dag med desstu mindre krångel, Kul att ni ska flytta ihop !kram Lina

katja

fin blogg, =)



ha en bra dag, och en trevlig helg!



take care girl!

Zatu*

Han kanske inte flyttstädat ännu =)

Anonym

hoppas det går bra med nya lägenheten ;)

felicia marthe

God morgon! :)

BeingTobbe

Vilken dålig stil av hanBeing

Tobbe.blogg.se



PS. Lägg till din blogg på tusenhemsidor.blogg.se

Stina

Om han har betalt till sista februari har han all rätt att hålla nyckeln tills dess, oavsett vad han har sagt till er och oavsett om lägenheten är tom. Har han betalat så är lägenheten hans till den sista. Men jag förstår att det är tråkigt att vänta.

Anonym

fy fan lugna ner dig din jävla svartjobbare. finns det ingen jävla gratissajt där an kan få gratis tandreglering??? så hade du ju kunnat fixat dina enorma bävertänder! eller kanske en gratissajt för plastikoperationer?? så du hade kunnat fixa din icke-existerande överläpp??

Hilda

Du har verkligen en fin blogg :)

denise

tråkigt när de ska vara massa problem !

SANNA

Ha en bra dag

Moa

vet du hur man blir av med mjäll? eller har du tips på något bra mjällschampoo?

guzmania

Han kanske inte har flyttstädat klart än...

tiniii

ha en trevlig helg!!!!!

sara

Tycker du att jag ska sluta platta mitt hår? Och vad tycker du om färgen på håret? :)

Bild finns på bloggen.

http://sarammaria.blogg.se

Hannah - modell och sångerska

Hejsan Lily!



Jag är en av spotlifes bloggare, och jag vill jättegärna ha feedback på hur bloggens funktioner är! Skriv gärna PRECIS vad du tycker! Om den är snygg/ful, krånglig/enkel, bra/dålig osv!



Tack på förhand :)

Marina

grymt snygg blogg du har! jätte kul med tips och sånt om håret, verkligen :)



hoppas det fixar sig med nyckeln!

kram!

Julia Romo

Hej! Väldigt bra och mysig blogg du har! Jo, jag tänkte... Jag sitter här och kollar shampoon och jag tror jag ska köpa antingen loreal professinal absolute repair eller silvershampoot. Dock vet jag inte. Har du några tips när man har i silvershampoo? Hur länge ska det högst värka första gången? Och jag hittade inget balsam. Vilket ska jag ta då istället - ifall det nu blir det shampoot :). Kram!

Makitcha

Det måste ju vara skönt att bara få ligga och slappa?