T o r s d a g

Hej vänner!

Här har vi härjat runt i huset ett par timmar. Var ute med T&P i snön en stund också, men det var inte alltför uppskattat, haha. Idag skall vi förmodligen åka iväg till mig igen, Karlstad. Kika på en byrå måste vi göra också, kanske köpa den? Jag har ju faktiskt ett presentkort på IKEA som jag fått av min kära morbror m. familj. Det blir förmodligen att tillbringa hela helgen i Karlstad, när vi skall ut och käka på alla hjärtans är det lite roligare där än att käka på Taverna eller Folkets hus här i Storfors.

Just nu står Tyra och Polly och äter ur samma skål, tänk att dom alltid skall göra det? Tyra tar en torrfoderkula, Polly tar nästa och så fortsätter det. Föresten! Jag glömde berätta det för er igår.. Jag hittade Polly, kissandes i kattlådan! Den hunden är otroligt speciell skall ni veta, haha. Antar att det är för att det är så satans kallt ute? Hon är ju inte dum inte!
14
Neijlice

Haha fan vilken smart hund!

Skitpraktiskt ju :) Ifall hon måste gå o inte är utomhus, det är ju verkligen jätteduktigt ^^

G I L R A E N

Haha, kanske ska döpa om lådan till hundlåda istället då? :P

Anonym

Saniiee.blogg.se

Sarah

Haha vilken smart vovvsing :)

Jag förstår om dom tycker det är kallt. Kommer ihåg hur våran lilla hund frös. Hua!

Therese [ Tescho ]

Hehe, de små liven är otroligt underhållande!

Therese

Skulle min hund oxå göra om jag hade en kattlåda! :-D Hon är inte särskilt förtjust i snön eller att det är kallt ute heller. Men hon är jätteduktig som inte gör ifrån sig inne heller.

Johanna

haha, nejmen gud så sött :)

Lovise

Skojiga hundar du har :P Smarta också, eftersom det kanske blir lite kallt och de små fötterna att gå ut när det är minusgrader. Kanske skulle fundera på skor till dem? Man kan ju ha små tyglappar bara :)

Matilda

ÅH IKEA är så nice. Vill oxå ha presentkort där!

Beyond the sun

Man får inte vara dum när man är lat ;)

Emma

Ja, vovvarna kan vara lite småluriga ibland. Min hade hoppat ner i badkaret och gjort nr 2 när vi var borta. Fint tänkt utav honom, bara att skölja bort sen :)

Marielle

En sån hund skulle man ha...

Meany

Har du en katt? jag visste inte

Sandra

Haha vad söt hon är, klart hon vill slippa att gå ut i den här kylan ;)