T o r s d a g

Hej vänner!

Allt väl med er? Idag är det ju, som ni redan vet, Tyra och Pollys födelsedag. Detta betyder att de är extra mycket bus, extra mycket gott och extra mycket mys som gäller. Och en massa presenter såklart! Paketet från SpoiledDog ramlade ned precis på dagen - perfekt! Jag kommer såklart visa er alla fina grejer som dom fått.

För övrigt så loggade jag in till en smockfull mailinkorg - och vilka mail sedan! Flertalet inbjudningar till roliga Event, tävlingspriser o.s.v. Dessutom fick jag ett mail från Lyko som efterlyser hårmodeller. Personligen är jag för kort, men jag vet att flera av er skulle passa som det, så jag lägger upp det här.

12
bitte

Åh jag är åxå för kort=(

Sandra

Får ju säga Grattis då!

Jag fyller oxå år idag.



Ha en mysig dag! Kram

Ciccie

Dom är så fina dina flickor! När man går in här blir man riktigt sugen på att skaffa en liten valp, är lite småkär i rasen Tibetansk Spaniel. Dom är sådär lagom små och supersöta! Så en hund blir det nog när jag är färdig i skolan och sambo :)

Gäller bara att få med pojkvännen på planen, hehe. Med hund och barn. Då jag även är en otroligt barnkär människa, som längtar så efter att bli mamma.

Hur länge har du o J varit tillsammans föresten?

Kramar

Sessan

Jag är allllldelllles för kort :(

Emmah

tyvärr så är jag också för kort, är lika kort som dig!

Erika

Det är alltid lika ovant att se sitt eget namn sådär.. Hoppas dem får en bra dag!

Therese

Hej, vá tråkigt att man är för kort.. annars hade man gärna varit med som modell.

Ida

Måste man ha en viss storlek på kläder lr spelar de ingen roll, jag är lång men ingen modellkropp precis...

Jennifer

Varför måste man alltid vara så lång? :(

Tillochmed för att vara hårmodell lixs, ? *snyft*

SARA

hehe skulle gärna vara med med mina 1.79-1.80. synd bara att det är i sthlm som är lite långt ifrån där jag bor .. :/ kram!

Rasmus

Men fanns det inget för killar?? Jag menar jag tycker om din blogg skit mycket men det är SÅ LITE kill-grejer.. Liksom det du har lagt upp är typ tävling om kalsonger eller nått sånt... Jag menar, det finns killar (typ jag) som vill gärna vara hårmodell, eller vill veta mera om schampo och balsam och inpackningar för killar (det finns ju kill-serier också). Come on bruden mera kill-grejer också. Så det jämnar ut sej liksom ^^

sofia

FAN JAG ÄR FÖR KORT -.- jag hatar det. jag har länge velat bli modell och så. hatar att man måste vara lång /: det suger verkligen! tycker jag,eftersom jag bara e 162. har alttså 11 cm kvar innan jag ens kan börja drömma och då e jag fortfarande för kort.