T o r s d a g

Hej vänner!

Fy tusan vad jag är sliten idag!! Mina ögon är helt svullna och huvudet dunkar.. Jobbigt att göra något eller sitta vid datorn, men ändå för raslös för att ligga stilla. Jobbigt läge huh? Har ialla fall kikat på ett par "nostalgifilmer", vilka visar jag er sedan, ni kommer säkert också få ett par "åååååh-känslor" i magen när jag påminner er, även om de inte är sådär supergamla.

Hoppas ni mår bättre än vad jag gör idag ialla fall. Skall dock försöka fota mina nya klänningar så ni får se dom ialla fall.
5
Moa

svar: Ok tack! jag provade att klistra in koden. men vad ska man göra sen för att få in bilden där man skriver? jag förstår inte hur man ska göra det?



Kram Moa

Sara :)

Åh, krya på dig eller vad man borde säga .. hmm, get better så att vi får lite nya spännande inlägg!



Förresten så har jag hittat en ny gratissida, nämligen gratisskor, har inte sett dig blogga om den än, och du är ju the queen of gratissidor.



Vill du bli medlem på sidan så använd gärna min länk, du vet ju antagligen själv hur kul det är när man får sina poäng, http://www.gratisskor.se/Register.asp?r=2693



kram!

Elliot

Känns som du är nere/hängig/sjuk mest hela tiden.

Dags att kolla upp vad som är fel?

Emma

Just den känslan hade jag idag också. Hade ont i huvudet, ville inte sitta vid datorn, samtidigt som jag gjorde det ändå för jag var så rastlös. Jobbigt

veronika

hej :) ny läsare förresten :p

auw stackare :( hoppas det blir bättre snart :)



väldigt fin blogg :)