T o r s d a g

Hej vänner!

Hur mår ni? Här är det fint faktiskt.. Lite sliten bara. Somnade tillsammans med älskling runt halv 11 inatt och var ute och gick med hundarna runt 9. Kändes skönt. Har inte gått och lagt mig för att sova igen heller, så det är bra. Piskar mig själv till att sysselsätta mig. Men sängen ser otroligt lockande ut och jag tänker därför gå och lägga mig och läsa en bok.

Hoppas att mitt paket från forever kommer idag också. Fått in några förskottsbetalningar nu, så jag skall skicka lite produkter och liknande under dagen (ifall leveransen kommer). Ni vet väl att det bara är att maila mig och ställa frågor om ni skulle vilja?

För övrigt så har jag bestämt mig för att inte behålla WESC-kjolen, så jag kommer lägga upp den på tradera. Alltid roligare att ge er chansen, istället för att skicka tillbaka. Betalningen tar ju ungefär lika lång tid att få ändå.. Jag uppdaterar er om jag lägger ut den på tradera under dagen. Annars kan ni ju kika på det jag har ute just nu. Klicka här.
5
Caroline

Hoppas du får en bra dag!! Gå inte och lägg dig nu när du har kommit upp!!;);)

joanna

kul att du hittat en sysselsättning som du brinner för! hoppas verkligen att du tjänar några slantar på detta, så mycket tid som du lägger på att skriva om de, informera folk om de och faktiskt skicka ut allt och allt runtomkringarbete! BRA JOBBAT! kämpa på, de kommer gå fin fint:)

Linda

Förkylt är det är =/



Hoppas du inte somnar i boken ^^ <3

tessi

fina jeansen var du la upp! gör snygga jue! :)

kram kram

Sanna

Kämpa på! :) Du är grym!