Vill du ha med något i nästa beställning?

Som ni redan vet så är jag återförsäljare åt Forever, världsledande företaget inom Aloe Vera. I vårt sortiment ingår alltifrån produkter som hjälper din hälsa innifrån samt makeup och hudvård för att påverka utsidan. All makeup är vårdande och skyddar din hud medans du är sminkad, inte många smink-produkter som gör detta. Sakerna är även allerigvänliga och de flesta som inte tål vanliga makeupsorter, brukar tåla dessa.

Nåväl, har du några funderingar eller frågor om produkter? Torr hy? Akne? Ständigt trött? Det är bara att höra av sig med allmänna frågor till mig på: kontakta_Linda@hotmail.com så skall jag hjälpa dig. Kanske är du redan en "Forever"-användare som behöver utöka ditt kyl/-badrumsskåp lite? Maila på, jag svarar så fort jag kan.


Klicka in här för att läsa om några utvalda produkter.
PS. Har 3 av denna produkt kvar i lager hemma, otroooolig!

Dessutom har jag ett par;

Aloe Vera Gelly
En riktig universalprodukt som är bra att alltid ha till hands. Använd för torr hud, på svullnader under ögonen eller efter solbad. Även perfekt efter rakning eller epilering.

Aloe Heat Lotion
Liniment med mjukgörande och avslappnande verkan. Innehåller bl a Aloe Vera Gel, mentol samt eukalyptus-, sesam-, jojoba- och aprikoskärneolja.


Aloe Propolis Creme

Kräm för mycket torr hud som återfuktar och vitaliserar din hud. Extra bra för torra partier och känslig hud, tack vare Aloe Vera, propolis, hudvårdande kamomillextrakt, allantoin samt vitamin A och E. Innehåller inget tillsatt vatten.

Skriv gärna en liten komentar nedan om du provat någon av dessa, samt vad du tycker. Roligt för mig som säljare samt eventuellt kommande användare att höra "kunders" åsikter och inte bara säljares.

8
Johanna

heat lotion krämen är skit bra! :)

du kan använda näst intill var som helst där du har ont. För mig hjälper den bättre än någon annan!

Har ett kontorsjobb där jag sitter framför en dator hela dagarna, och då är heat lotionen perfekt efter jobb när jag suttit konstigt och har smärtor i nacken, axlarna. Verkligen att rekommendera! :)

Linda :)

Såg dig i tidningen alldeles nyss :) Grattis i förskott på 21-års dagen! Kram

Reidun Beate

Håper du vil delta på min konkurranse. Premieverdi på kr 1000. :)

Emmelie

Endel hudlotioner har ju konsten att svida så fruktansvärt mycket på kroppen om man använder den efter rakning, har du något tips om en hudlotion osm inte gör det :) ? Söt blogg förresten, hit kommer jag titta tillbaka :)

Sandra

Jag har provat Heat Lotion och den är toppen bra, vet att min mamma har provat alla dom där 3 krämerna och hon gillar allihopa :)

B-B

Har Aloe Vera Gelly här hemma, om man har den i kylen och t.ex får ett myggstick på sommaren så stryk på lite av gellyn så går sticket över hut fort som helst, älskar den!

Nathalie

Intresserad av foundations, kan man få info om de?

Evelina

Är möjligtvis lite intresserad av den där Aloe Heat Lotion, hur mkt är det och vad kostar den? :)