Visdomsord från en Linda..

Hej vänner!

Tänk vad mycket man kan påverka sitt eget humör egentligen! Här sitter jag, sådär sur och grinig och skall skriva världens inlägg där jag återigen försöker förklara för er hur jag känner. Men så tänker jag till en extra gång - vad har det gett alla andra gånger jag gjort det? Vad har det gett mig? Inte ett skit! Det har ju bevisligen bara gått runt i cirklar.

Istället raderade jag hela inlägget och även de andra inlägget som handlade om en ganska så oklok kommentar jag fått. Det känns bra! För vet ni? Allting handlar om inställning! Vill jag verkligen älta samma saker gång på gång och bli på allt sämre humör, eller vill jag vara den glada och positiva Linda? Givetvis vill jag vara den positiva Linda, utan tvekan och därför väljer jag att vara den positiva Linda.

När allting kommer omkring så handlar det faktiskt om ens egna val. Du väljer själv hur du skall reagera på en persons ord, hur människor skall kunna påverka dig. Det är du som väljer hur du vill leva ditt liv - ingen annan!

Så en sista gång: Inställningen, mina vänner, inställningen. Bara du kan påverka dina egna val.
Detta fick mig på bättre humör! Och detta är mina tankar och mina ord - och även mina val!
24
Anna

Det är den glada och positiva Linda jag tycker om att läsa blogginlägg ifrån. Sov gott ^^

Jonna

Du har så rätt, oftast skriver man såna inlägg när man är upprörd och sen ångrar men det efteråt. Därför är det bra att fundera lite först och sen inser man att det inte är värt det. :) Go Linda! ^^

Kajsa

Jag håller verkligen med dig Lilly!

Michaela

Det var riktigt kloka ord av dig! Man glömmer av att det är man själv som bestämmer och gör de val. Det är ingen annan. Gillar verkligen detta inlägg, och det är viktigt. Jag tycker du är en bra förebild för dina läsare. Jag läser om just sånhär och så lägger du in detta fantastiska inlägg. Jag måste faktist säga Tack! :)



Go girl!

Linnéa

supercool design! du är du bäst på detta!

Anna Phe

Jag ser att du allt mer börjar förstå det här med inre styrka och jag är mycket glad för det! Nu kanske du förstår varför jag inte tar åt mig ett smack längre, jag har enda sedan med rehabilitering för två år sedan, valt vad jag själv vill vara och känna, resten ger jag blanka fan i :)



Enda sedan barnsben har jag haft en fri vilja, alltid sagt vad jag tyckt och velat. Men det fanns en spärr vad gällde min personlighet och samspelet med andra människor, det är något man lär sig mer på äldre dagar då känslor är en ganska stor och djup egenskap. Man tar åt sig för mycket av fel ting, men när man inser att man faktiskt kan välja i stort sätt allt här i livet, i alla fall åt vilket håll man vill sikta, inte bara vad gäller åsikter och nöjen, utan också hur man vill må samt vara. När man kommit till insikt i och med detta är man ganska komplett eller en stor bit på vägen, man blir aldrig fullärd, men så gott som odödligt om man själv väljer det :)



Emelie

Ha en fin dag:)

S a n d r a

SO True!

Daniel

Du e så vis du!

Victoria

Jag var själv tjurig, men precis när jag läste klart ditt inlägg så började jag tänka på det du sagt och tänkte om. Och nu är jag på bättre humör, så tack! ^_^

Emma

Kloka ord du skriver, för visst är det precis så.

Dun nya design är superfin!

Linda

Du har för stort hjärta för att inte bry dig, det är nog därför du reagerar som du gör. Men räkna antalet människor som sagt samma saker till dig utanför dataskärmen och det är nog inte alltför många. Inte en enda? Människor på internet är fega, de vågar skriva mer och speciellt anonymt därför att de vet att de förblir sådana, men i verkliga livet är det inte så, och det vet de så himla väl. Avundsjuka är en stor del i detta också, det hoppas jag du vet :) Stå på dig och skit i alla negativa kommentarer, du tjänar ju på dem i vilket fall som helst (om inte pengar så fame)! Och sen får du ju fler positiva än negativa, eller hur? Tumme upp! Kramar, en annan Linda

Carro

Helt sant!

Sofia

Kolla gärna in i min blogg där jag delar med mig av bilder och skriver om min vardag med träning :)

Linda

Jag blir lite smått trött, när du ska skriva ut det. Tycker att du dras ner för fort. Låt de rinna av. Var positiv och glad. Jag trivs bättre att vara här då.

Rasmus

Jo det är sant. Man kan påverka mycket själv, men det kan också vara svårt. Allt beror på hurlivet isig ser ut runt om kring också ^^. Man kanske är jätte deppig och då kanske de titne är det lättaste att försöka vara glad :/

Fanny

Riktigt snygg design, hörru!

Anonym

ja strunta i alla elaka kommentarer, dem vill bara provocera dig. jag tror dem vet själva egentligen att dem har fel, men dem vet att du tar illa upp, så då skriver idioterna de ändå :S

Anonym

Elin

Gud vad rätt du har! Ofta har jag rätt kass inställning till saker och ting utan att man tänker på det direkt. Men den ska helt klart bli bättre nu!

Ha en fin dag!

Emmah

Du är en person med ett hjärta av guld som alltid vill alla andra väl. Du tror alltid det bästa om folk, även om de bevisat motsatsen fler än en gång, du tror att dom kan ändras och bli bättre. På den sistnämnda punkten är du likadan som jag. Det är också då man tar åt sej och såras av allt som sägs och skrivs. För man blir besviken gång på gång. Men man måste ha som du säger en positiv inställning för annars skulle man inte kunna leva överhuvudtaget. Du förgyller så många människors liv varje dag med dagliga inlägg och bilder. Jag respekterar dej mer än nån annan bloggerska och läser din blogg flera gånger varje dag och varje gång blir man lika glad och jag är säkerligen inte den enda som känner så.

Keep up the good work Linda!

Avundsjuka är också nåt som finns hos många människor, och dessvärre används elaka kommentarer och dumförklaringar då för att man istället ska må dåligt. Du har massa som många andra inte har, en välkänd och kanonbra blogg som det bara går bättre och bättre för hela tiden! En utstrålning som inte slår nån annan och desssutom en skönhet som det inte finns like till!

Ha bara en positiv inställning som du alltid haft så kommer allt bli kanoners!



Många kramar!

Amanda

Jättebra skrivet! Du har så rätt!

rebeccy

A, så sant, det är bara en själv som hindrar en, ingen annan, men ibland är det svårt när man får höra en massa olika negativa saker. Men bra som du gjorde då:) Att bara rycka på axlarna och skita i det, vem är den människan att dömma dig. Bra att du inte tog åt dig, respekt eller något, haha

Anonym

det där har du helt rätt i, fett smart :D