Beställningsdesign!


Beställningsdesign av Helena!
Riktigt kul att göra designer åt den här tjejen (andra gången jag gjorde de),
hon har jättevackra, egenfotade, orginella bilder i hög upplösning!
Kan inte bli bättre eller roligare att göra något fint då serrni!

För övrigt så funderar jag på att ta fredag för/eftermiddag fullproppat med bloggdesign!
Om någon är intresserad, skicka ett mail till: kontakta_Linda@hotmail.com
(min donations-mail är strulig för tillfället)

Det är alltså "donations-designer" detta gäller,
inga gratisjobb.

För övrigt så får alla klara designer en plats i min blogg.
7
Rebecka

Jag känner att min design behöver ett ansiktslyft. Vad kostar det ungefär att få sin blogg fixad? Tycker förresten att din blogg ä helmysig att läsa, gillar skönhets och shoppingtipsen, det känns som att bläddra i en cosmo typ ;) haha.

Sofia

Hej!

Jag undrar också vad en bloggdesign lik din kostar?

Och hur gör man med länkarna som du har ?

Alltså, att du har där uppe i headern dina kategorier. Det är underbart.

Kram Sofia

Bellaa

Pris för designen??



Kram<<3



Ps. snygg desing Ds.

M Lundberg

Behöver renovera min bloggdesign : )





Vad skulle det gå på?

Tacksam för svar på mejlen.

JENNIE

hej Linda!



jag skulle jättegärna vilja ha en ny design. Din design på bloggen ger mig verkligen inspiration om hur jag vill att min blogg ska se ut. Jag undrar om du gör bloggdesigner just nu för blogg.se och hur mycket kostar det? massor av kramar Jennie



jenniel91@hotmail.com

jenna vixsie

hej jag vill jätte gärna göra om min blogg kan du hjälpa mig och hur mycke vill du ha

Jessica

Hej!! Har kollat igenom alla dina designer, du är superbegåvad! Även som fotograf är du duktig, måste jag säga, och det är kul att se att någon så ung som du får många uppdrag. Själv är jag inte alls lika bra på att knacka kod, och tycker det är lärorikt att sitta och kolla i andras koder, något som högerklicksskyddet inte hindrar mig ifrån faktiskt, eftersom jag vet minst tre sätt att kringgå detta. MEN detta innebär inte att jag snor andras designer eller idéer, jag har hållt på med digital scrapbooking och sålt min grafik själv, så jag vet värdet av att låta var och en ha sin design för sig själv, sen kommer man väl inte ifrån att man inspireras av andra. Din ram som du fått stulen t ex, tar ca 45 sekunder för mig att göra, så det är som det är, tyvärr..Men för att komma till saken.. Jag har en del problem på min blogg, det är så att när man ska kommentera så blir hela sidan fel. Jag vet inte riktigt vad som är felet, för som sagt, jag är inte så bra på detta, än. Jag kan maila mina inloggningsuppgifter till dig om du hör av dig på min mail nexa79@hotmail.com och talar om att du vill in. Jag har samma MSN och är nästan alltid online, så du kan få uppgifterna på så vis med om så önskas.

Kan du inte hjälpa mig specifikt, vilket jag kan förstå med tanke på beställda jobb osv, så kanske du kan lägga upp ett inlägg med "att tänka på"-listor så jag kan se om det är något vanligt fel jag gjort, kanske?



Bara ett förslag.

Hoppas på att få höra av dig på ett eller annat vis!!

Mvh

Jessica