Det obefintliga XSmall


En sak som är negativt när det gäller "hund-accesoarer-och-kläder" ut på marknaden (bortsett från att den gått till överdrift med bikinis och liknande) är att XS är i princip obefintligt. De flesta täcken, tröjor och selar är för stort för mina flickor. Mamma var ute på en shoppingtur med flickorna för någon vecka sedan, som jag nämt tidigare, och i alla de butiker fanns det ett plagg som passade - ETT! Och till saken hör då att jag har två hundar.

De selarna jag beställde igår, är vad jag har hittat, de enda som finns i storlek XS.
Dessa selar är dessutom aningens stora för mina, åtminstonde sist jag provade samma modell.
15
anna

vad häftiga de var :)

Angelique

Tråkigt! Du får starta upp eget företag som riktar in sig på det ;)

Annika

vad dåligt, det är ju de minsta hundarna som fryser mest. antar jag? kram kram

Toby Hagberg

Du är så duktig på design:)

Milla.

vilken fin design :)

Toby Hagberg

Ingen orsak, hörru!:)

Minna

Jag har också en liten hund och vi har svårt att hitta "kläder" som passar just för att hon är så liten! Och det är ju som någon annan kommenterat; Små hundar fryser ju mest!

Men vi har faktiskt ett litet hästtäcke som passar. Men det är egentligen för katter :P

Ida

Hej Linda!

Läste för några inlägg sedan att dina hundar frös väldigt mycket om sina tassar när de var ute på promenad. Du funderade på att sy egna läder"sockor".

På vissa hundbutiker finns det att köpa hundskor, som är avsedda för vintern då vissa hundar fryser o tassarna. De är dock rätt dyra, men samtidigt så är de välbehövliga!

Sedan kan man ju, om man tycker de är för dyra, titta på olika modeller för att sedan kunna sy en egen anpassad modell speciellt för sina egna hundar.

På lechien finns t.ex. dessa: http://www.lechien.se/ProduktDetalj.aspx?productID=794&sc= <-- 225kr/4st



Sedan finns det också väldigt värmande overaller på vissa hund butiker. Finns numera allt fler och fler i storlek XS (ca 15cm), men jag vet inte riktigt exakt hur små dina är? Vinteroveraller är oftast rätt dyra, men finns det inget annat altnerativ så...

Anicare har t.ex. overaller från 355kr just nu (kampanj priser) i storlek XS.



Hoppas att du hittar det du söker så att dina charmiga små vovvar får en varm och skön promenad trots minusgrader! :)



MVH

Dodo

Har du kollat in denna hemsida http://lechien.se/Default.aspx ? de har ju hur många små gulliga kläder till hundar som helst, de har till och med xxs om även dina xs var för stoa ! Jag tycker ju inte heller att dina småttingar ska behöva frysa :o

Anna

Du borde sagt till Linda sa kunde jag hjalpt dej med selar som passar! :D Ska precis bestalla fran Pinkaholic som hat pyttegrejjer!

Tilda

Tro mig, det är dubbelt så svårt att hitta plagg till stora hundar. Min amstaff fryser nästan ihjäl i sin korta päls nu på vintern, men när jag letar jacka finns det bara till små söta hundar!

Annica

Ja visst är det trist när det inte finns några roliga saker att få tag på till små hundar. =)

anna

Har precis samma problem med min lilla pomeranian..retar gallfeber på mig att jag inte kan välja den sele jag vill HA utan måste ta en som PASSAR :(

vÄLDIGT välgjord och underhållande blogg du har :) Har börjat idag så det finns en del att lära sig :P

Mitsukai

Jag har en xs och ibland även xxs-vovve. Jag brukar köpa från lechien, men ebay har faktiskt mycket massa mest =) snyggt och oftast billigare =)

Aina

Var glad att dina har storlek XS min har XXS och det är verkligen obefintligt att hitta =(