En heldag med en vän

Idag har det varit en helt underbar dag. Malin kom hit imorse runt nio och kröp ned i min säng ett par timmar. Kikade på Sex and The City-filmen samt klickade runt lite på youtube, skrattade tills vi grät. Hundarna låg och mös under mitt täcke. Malin har fyllt år, så hon fick lite försenade presenter av mig. Ville ge dem när vi var själva liksom, inte på krogen och inte igår på hälsokvällen.

Sedan for vi in mot stan, drog ett par varv i affärerna och sedan var vi så hungriga att vi beslöt oss för att ta en lunch i Duvan-huset. Natchotallrik för min del, Kycklingsallad för Malin - riktigt gott! Ytterligare ett par varv i affärerna för att sedan åka hem. Det är otroligt skönt att omge sig med folk som verkligen finns där för en. I.o.m. min hälsokväll insåg jag ett och annat, som jag verkligen blundat för. Vänskap handlar om att ge och ta, inte bara ta,ta,ta. Det blir intressant att se hur många som tar sig tid att åka 7 mil för att träffa mig när jag flyttat, när det inte ens fanns ork att åka 10 minuter med bil. Det blir ett test!

Ikväll kommer älskade hit igen, saknat honom. Två nätter utan varandra känns verkligen, när man annars sover tätt, tätt intill varandra varenda natt.
22
emma johanna

Men själva grejen. du gjorde en design som du skulle ändra lite på. Sen gjorde du aldrig det och lottade ut min design? det var väl de sista du skulle gjort isåfall? efter att du fixat min design? du har kunnat kontakta mig personligen mitt mobilnummer ligger ute på alla nummerupplysningar. Jag vill ha mina pengar tillbaka!

Sandra Tjulin

trevlig dag (:



vad tycks om min nya jacka ?? :) http://sandratjulins.blogg.se/2009/january/min-nya-jacka.html#comment

Moa

äkta vänskap klår allt!

Rebecca

Kul att se vilka som bryr sig!

Rebecca

Kul att se vilka som bryr sig!

Lena

Ha en fortsatt trevlig kväll.

frida

linda.. ja älskar verkligen din blogg! ville bara säga det. ha en toppen fredag! :)

Nathalié Hult

Hej Linda!

Jag och min pojkvän skall flytta till Malmö från Gotland till hösten ( vi bor redan ihop ) men vi har helt olika smak och skulle verkligen behöva hjälp med inrednings sidor, vi vill ha nya möbler =)

SKulle vara jätte glad om du kunde hjälpa oss med tips om sidor :) kram Nathalié http://chilen.blogg.se

Sari

Förstår vad du menar, men 7 mil är väl inte så mkt?!

Sari

Bra vänner finns där ALLTID!! Hoppas du kmr igång med webshopen snart av aloevera produkterna, ääälskar hudvårdsgrejer o denna har jag inte provat.

Ha en myyysig kväll!!

Linda

Vilken mysig dag =)

SANNA

fin bild på dej

Sari

Hej igen sötis! (:

Tänkte beställa från ONLY, så undrade bara om det finns ngn rabattkod...

Kram

Hannah - modell och sångerska

Jag tycker verkligen om din blogg :)

guzmania

usch, man märker verkligen hur besviken du är på dina vänner när man läser inlägggen. Hoppas de löser sig.

EFIG

Fin bild =)

Emma

Vad vackra ni är :)

kram på dig gumman

Johanna

jag blev så berörd av det här inlägget, känner igen mig med "kompisar" o det. Jag har precis insett (eller ja, jag har väl inte velat inse det egentligen) att flera av mina vänner inte är några riktiga vänner..det finns inget ge och ta, vill man hitta på något så får man ringa själv, annars händer inget. Dom kan inte komma på själva att dom kan ringa mig och fråga om man vill träffas, eller om man vill komma på den där festen tex. Jag är trött på att alltid behöva "bjuda in" mig själv varenda gång det är något, det känns som jag tränger mig på. Men när vi väl träffas och umgås, då är det jättetrevligt och det är alltid lika kul. Men jag är som sagt så trött på att det bara är jag som alltid måste ringa hela tiden...Så jag börjar tvivla på en del vänner... Sen bor jag i en liten stad också där alla känner alla, så det är inte det lättaste att skaffa sig nya kompisar heller.

Blir bara så trött och uppgiven när jag tänker på det..



Tack för en underbar blogg iallafall som förgyller mina dagar! och som jag läser flera gånger om dagen! (Har inte kommenterat på ett tag nu kom jag att tänka på.. ;p)

Kram på dig!

Petra

Äkta vänskap klarar allt och det handlar om att ge och ta. De, dina vänner, kanske tänker samma sak om dig: Det ska bli kul och se hur ofta Lily åker de 7 milen för och träffa oss.

Man måste försöka sätta sig in i hur motparten också kanske tänker. Sedan kanske du ska försöka prata med de vänner du känner lite bitter emot och se om det verkligen är någon idé och lägga ner tid och energi på det och försöka rädda vänskapen. Vill de inte prata.. nej, lämna de då bakom dig och börja om på nytt nu när du har chansen eftersom du ska flytta.

Emma NL

När det gäller kompisar, riktigt bra kompisar så ska 7 mil inte vara någonting. Tycker inte jag i alla fall. :)

agnes

Som många andra har jag insett att alla kompisar kanske inte är de bästa, men det är svårt och vad ska man göra? Bra blogg!

Jennica med vit inredning

Usch det är tråkigt med vänner som sviker. har själv brutit med en vän precis som vägrade prata ut om varför hon jämt är så otrevlig mot en.. till svar fick vi (en annan kompis som oxå bröt) att hon inte hade nåt att säga och att det va upp till oss om vi tyckte hon va otrevlig. tack för den vänskapen liksom.. nee ibland kan det va skönt att "rensa" bland sina vänner! stor kram till dig!