AVSLUTAD: En liten tävling

147
lenaz

Lily är Sveriges bästa tävlings-bloggerska!;P

Caroline

Lily är Svergies mest ödmjuka bloggerska!

Ett fint litet ord(som betyder en massa!) som jag tycker verkar beskriva dig perfekt :)

Ida

Lily är sveriges mest omtänksammaste människa.

Lily är sveriges mest lättstötta bloggare, tyvärr :\

Du borde verkligen inte ta åt dig så mycket av vad folk skriver, egentligen inte det här heller. Men om du blir upprörd över ett inlägg, skriv inte ett motinlägg, inte ens att du tänkte skriva ett motinlägg. Man får bara bilden av att du vänder kappan efter vinden och skyller ifrån dig. Jag tycker om din blogg jättemycket trots allt. Försöker bara ge dig lite "konstruktiv" kritik.



Hoppas du inte tog det för personligt! KRAM.

O l i v i a

Lily är Sveriges mest finaste, intressantaste och trevligaste bloggerska. :)

Johanna

Lily är Sveriges bästa, charmigaste, smartaste, gulligaste bloggerka! älskar din blogg :D du skriver på ett speciellt sätt som gör att man inte kan sluta skriva.

Marie :)

Lily är sveriges mest "sötaste" bloggerska :)

finns många ord att beskriva dig och din blogg med. men sötaste passar bra både utseende och peronligheten :)

Emma

Lily är svergies mest blonda, kreativa och sötaste bloggerska ;)

För jag tycker du ser ut att ha ägnat mycke tid till att fixa bloggen och headern den är otrolig!

Och det är kul med olika tips till hår och shopping. verkligen en blogg jag gillar och följer!

fortsätt på det här viset!



ps, tycker du har en jättefin blogg vill ha en lika dan! (hehe men jag är inte bra på att designa bloggar;)) och jag gillar dina hundar :) hehe

ELIN

Lily är Sveriges mest änglalika bloggare!

elina

Lily är sveriges tredje bästa bloggerska.



Du har en otroligt fin blogg, med många roliga tvälingar, kommer med mycket bra tips och ideer!

Patricia

Lily har en blogg som man blir helt beroende av, och alla inlägg är otroligt välskrivna.



Du kommer hela tiden med nya ideér och bloggen är väldigt mycket "du", det finns ingen annan blogg som är det minsta lik. Jag gillar att du gör texter i photoshop och sen lägger in, för det är roligare att läsa, och det blir mer personligare :D Man blir glad av att läsa din blogg, andra bloggare provocerar och skriver elaka saker men du skriver på ett sånt trevligt sätt, trots att du har jättemånga läsare så låter du inte det stiga dig åt huvudet, utan du är fortfarande samma Lily :D och det beundrar jag dig för. Jag hoppas att du slutar ta åt dig av allt dumt folk skriver och säger, för du vet att du inte har någon anledning till att göra det. Och jag hoppas aldrig du slutar blogga, jag kommer alltid vara din läsare ;) /Patricia

Catrin

Lily är sveriges mest ärliga bloggerska ;)

Therese - Eira min ögonsten

Lily är Sveriges mest photoshoppande bloggerska!



Jag tycker du photoshoppar mycket och jättebra! den gör verkligen bloggen mer personlig och trevlig att läsa :) du lägger verkligen ner tid på att det ska bli fint :D



Love it!

Ciccie

Lily är varje dags underbara solstråle!

Mahlin

Lily är Sveriges klokaste bloggerska :)

johanna

Lily är sveriges sötaste bloggerska, och varit sedan du var liten. En riktigt fin och go pingla!.

madelene

Lily är sveriges egna kreativa, roliga och omtänksammaste bloggerska. Hon kommer alltid med väldigt bra tips och visar verkligen sina läsare att hon har ett stort intresse för sin blogg. Om humöret startar vid botten, så ligger det snabbt på toppen efter att ha varit in hennes blogg. (:







Moa

Lily är en av Sveriges bästa,snällaste,intressantaste,roligaste,finaste,smartaste,ödmjukaste bloggare. mycket bättre än Kenza och Blondinbella.



jag älskar verkligen din blogg. du kommer alltid med bra tips och ägnar mycket tid på dina läsare. du skriver om många olika saker. som t.ex kläder,hår,smink,tävlingar,dina hundar och andra allmänna saker. sen har du tipsat mig om olika gratissidor och visat att det verkligen fungerar. du tipsar när det är rea och du ger dina läsare rabattkoder. du tipsar också om hundsaker och sånt. det är därför din blogg är så rolig att läsa. din blogg har det där lilla extra.



hoppas att du fortsätter att blogga länge till!



DIN BLOGG ÄGER!



Kram Moa

Saga

Lily är Sveriges mest realistiska bloggerska.



Varför anser jag det?

Varje dag klickar jag mig in på din blogg, jag läser dina inlägg och jag ser att det är en verklig människa som lever bakom den här bloggen. Du lever inte som Kenza eller Blondinbella, lite halvt som en prinsessa. Du har den verkliga vardagen i din blogg. Dom flesta människorna kan inte åka till kreta 3 gånger på ett och samma år och samtidigt göra Tokio Hotel resor och slösa tusentals kronor på shopping på sidan om. Dom flesta människorna idag har inte heller chansen att få vara med i let's dance och kamma hem pengar på det.



Du visar oss den verkliga vardagen genom att inte tjäna pengar på din blogg, du visar oss att bloggen kan bli stor utan att man ska behöva vara proffsmodell eller ha dom dyraste skorna. Du visar oss hur svårt det faktiskt är att få tag i ett jobb efter studenten och hur svårt det är att få ihop pengar till en systemkamera som även jag suktar efter. Jag förstår inte hur folk kan vara så elaka och hacka ner på dig, du är smal men so what? Alla är skapta olika säger jag. Det finns ingen anledning till att folk ska försöka förstöra för dig, hacka ner och kränka dig. Med dina känslor och dina "arga inlägg" visar du att du är som vilken människa som helst. Du visar att det inte är okej och det är det jag gillar med dig. Att du är så stark och verklig.



Jag måste verkligen tacka för att du finns och för att du skriver, det gör mig glad att varje dag klicka mig in här och läsa om ditt liv. Jag är beroende av din blogg och keep your head up, låt ingen förstöra för dig. Det är du inte värd, av mig får du en guldmedalj Linda!

Daniel

Lily är Sveriges svar på Usas supatrupamum!



Om du varit blondinbella för en dag, vad hade den första förändringen varit för dig då?



Ryktas om att Blondinbella blev chockerad glad av vårt samtal till henne som ligger under Katergori->Blondinbella i högerkolumn!



Fortsätt med din fina blogg!

Linda

Linda är Sveriges mest jordnära bloggare !



Jag gillar din blogg starkt för du låter inte din blogg stiga dig åt huvudet som väldigt många andra bloggare gör (: Jag gillar att du har mänskliga reaktioner och visar dom, du är ärlig på alla möjliga sätt helt enkelt.

Sen är du ju också underbart söt, vacker och urmysig :D

Dina tips är underbara också så klart.

Allt i allt, en perfekt blogg <3

dodo

Lilly är den bloggerska som är öppen för alla sorters kommentarer men som aldrig tar skit, vilket är så skönt ! du är även är ärlig tror jag , det känns så skönt att läsa din blogg, liksom du är en lugn person vilket kan kännas tryggt att läsa :) (det måste ha varit de som har fått alla läsare att stanna)

Rebecca

Lily är den bloggerskan som verkar vara mest jordnära trots uppmärksamheten hon fått.

Ingen näsa i luften och ingen taskig attityd, riktigt coolt att behålla sin ödmjukhet trots man blivit känd, inte många som klarar av det!

Emma

Lily är den bästa bloggerska :)

sannaa

Lily är Sverige´s mest helhjärtade bloggerska!

Det finns väl inget ord som passar bättre in på dig? Som du själv har skrivit flertal gånger, och det märks, är att du sätter de du tycker om i första hand - även oss läsare! Du tar hand om din pojkvän, hundar, familj, vänner & inte allra minst det enorma jobbet som du gör med bloggen och allt som tillkommer (bland annat tävlingar och rabatter). Du får nog aldrig höra hur bra du egentligen är och hur mycket vi uppskattar det - men du fortsätter ändå! Du är en så himla härlig tjej. Tror att alla skulle vilja ge igen på något sätt..

Amanda

Lily är Sveriges mest inspirerande bloggerska. Jag vill tacka för alla underbara tips och råd du ger! Har fyndat massor med fina grejor tack vare dig! Tusen tack!

Lovisa

lily is swedens most adorable blogger

Jenny

Tack gulle dig vad glad jag blev nu! Hoppas allt bra med dig å töserna! Kramar mig och Alice

jenny Sellsve

Lily är sveriges enda bloggerska som är så naturlig att man kan relatera till det hon skriver.:)

Sarah

Lily är sveriges mest kreativa, nyskapande och underbara bloggare som bloggvärlden någonsin sett.



Jag har inte läst din blogg så länge men jag har hittils inte hittat nåt jag ogillar (:



Du skiljer dig ifrån dem andra stora bloggarna, jag vet inte varför men du är mer idee full och inspirerande. fortsätt på ditt egna unika sätt! ^^

linnea moberg

jag tycker Lily är en fantastisk tjej som delar med sig utav sin begåvning inom hår makeup mode och allt allmänt. Jag tycker verkligen om att läsa din blogg för den är så öppen och det är så mycket som får en att känna igen sig i den + att det är naturlig. Du är en toppentjej!

karolina jonsson

Lily är Sveriges mest sockersöta fantastiska tjej, har ett hjärta av guld och kommer gå otroligt långt i livet! :)

kram <3

Rasmus

Jag tycker att "Lily är Sveriges mest flawless, absolutely flawless, just like prefection flawless. bloggerskan" ^^



Helt fenomenal och totalt rolig ^^

DENISE

Lily är sveriges mest underbart unika bloggerska!



Och just den utmärkelsen får du av mig för att du är verkligen inte som alla andra i bloggvärlden, du skriver bra, du behöver inte provocera för att få läsare, du är duktig på jätte mycket olika saker och du värnar om dina bloggläsare!



Det är det jag gillar med unika Lily

Cia

Lily är Sveriges mest beroendeframkallande bloggerska :)



"kissie, pick my ass" säger jag! synd och skam att jag inte hittat din blogg förns nu :D

Ebba

Lily är sveriges gulligaste bloggerska, med en jättesöt personligt som gör att man blir glad av att gå in här på din blogg :)

regina

Lilly är sveriges sötaste bloggerska :D

Anonym

Lily hundvännens bloggerska

Jenny

Lily är Sveriges sötaste bloggerska!

Framförallt på så sätt att du verkar så snäll och trevlig. Dessutom har du en jättebra blogg med mycket variation.

ANISA

Lily är Sveriges skönhets bloggerska. /:)<3

jenka

Lily är sveriges mest orginala, trevliga, intressanta och snygga bloggerska.

Allt-i-ett! det är rätt!

Jasmine

Lily är Sveriges mest givmilda bloggerska!:)

merima

Jag tycker att lily är en jätte bra bloggerska och du liknar lite av en ängel (A)lily uppdaterar väldigt ofta, men det bästa med lily är att hon ä rpositiv och skiter i alla dumma kommetaren so folk som är avis på dej skriver.

p

Lily is probably the best lily in the world. :)

Carro

Lily är Sveriges svar på bloggerska..

louise

Lily är sveriges mest engagerade bloggare som man verkligen märker att hon lägger ner tid på inläggen

Jessica

Lily har ett hjärta av guld, HON är Sveriges bästa bloggprinsessa (A)

ellen

Lily är Sveriges hårigaste bloggerska! :D





Missförstå mig rätt, alltså inte hårig, utan att du kan mycket om hår ;D

Linn

Linda är Sveriges mest omtänksamma bloggerska, som tänker på vad sina läsare vill läsa.

Martina

Lily (Linda Blom) är en av de få bloggerskorna som lägger tid på att göra oss läsare nöjda och glada.

Livet kring dig Linda, handlar mycket i dina ordval om oss. Du ordnar rabatter, du ordnar tävlingar och du bjuder på dig själv. Du är ingen ytlig människa som verkligen VILL dra pressen till dig, du är den du är och är stolt och nöjd över det.

Pga detta gör du att jag läser din blogg, du är en tjej som försöker ta dig fram genom dagarna utan att se oss vanliga svenssons som mindre värda.



Tack för en bra blogg, och en sak till...

Att du tar dig tid för dina läsare och pratar med dem!

Pierre

Med tanke på antalet bloglovin-prenumeranter (666) sveriges mest djävulska bloggerska..



Tror dock inte det stämmer så väl med verkligheten, men ändå lite kul..

Erica

~Lily är sveriges mest godhjärtade bloggerska~



Du är en sån fin människa gumman och förtjänar endast det bästa. Du är en fantastisk "vän" som jag inte hade hittat om du inte hade haft bloggen! Du lyssnar, du förstår och du tröstar. Det finns ingen som är så godhjärtad som du!

Josse

Lily är Sveriges mest moraliska bloggerska.

Tycker att du verkar ha oerhört mycket moral och det är ju en väldigt positiv egenskap :) .

victoria

Lily är lungt sveriges bästa bloggerska.alltid lika roligt att läsa din blogg roligt med en som skriver om hundar och hår tips och inte bara mode som alla andra.du är verkligen en jättebra bloggerska det är alltid lika roligtatt läsa din blogg:)

Kram victoria

Emmah

Lily är Sveriges mest jordnära bloggerska!



Du har en blogg med massor av tips. Och det bästa med tipsen är att det är till bra och billiga priser, så att en vanlig människa har råd och köpa det med, och inte som vissa andra som bara tipsar om saker för hur mycket pengasummor som helst, som om de kan spendera hur mycket pengar som helst.



Sen är det många som inte kan ta detta med att bli kändisar och utvecklas inom kort till divor och annat, men du har fortfarande båda fötterna på jorden, och nedvärderar inte nån bara för att dom inte är lika stora bloggare som du själv, och det tror jag många beundrar dej för.



Det är min motivering iaf.

Ilona

Lily är bloggaren med mest självinsikt om sina gränser!

victoria

Lily är lungt sveriges bästa bloggerska.alltid lika roligt att läsa din blogg roligt med en som skriver om hundar och hår tips och inte bara mode som alla andra.du är verkligen en jättebra bloggerska som verkligen kan de där med att skriva.

Kram victoria

Emma Nilsson Larsson

Lily är Sveriges mest omfattade bloggerska!

(Vet inte vilket ord jag skulle skriva, det jag menar är att du skriver om så himla mycket saker. Som är så himla roliga att läsa. Man lär sig saker av den om man jämför med till exempel BlondinBella eller Kenza)

Tessi

Lily skriver oerhört orginellt och man får en "mysig känsla" av att läsa hennes blogg. Och är hon inte helt ljuvlig? :)

Massor av kramar från Terese

Saga

Svar: Ja det är ett presentkort, betyder det att jag inte "måste" handla på din sko utan att om jag beställer hem ett sånt presentkort så kan jag handla på skopunkten om jag vill?

Vet inte om jag uppfattade det rätt :)

ida

jag tycker att alla bloggare som lottar ut saker och har tävlingar är otroligt omtänksamma och generösa. att ni tar er tid och gör något sånt är jätte gulligt! ni tänker på alla andra och tar er tid till era läsare. så jag måste säga

"lily är en utav sveriges mest generösa bloggare"

Hanna

Sveriges mest hemtrevliga bloggerska, skulle jag säga ... eller ägare till Sveriges mest hemtrevliga blogg kanske? :P

Nelly

Lily är Sveriges största bloggerska!

Om läsarna får bestämma! :)



kram

jenilita

Beroendeframkallande

mari

Lily är bloggvärldens mest "vakna" människa. Med överallt och kommer med det senaste nytt!



Mari

Agnes

Man kan säkert skriva jättemycket om dej. Men jag tycker du verkar vara en trevlig och omtänksam person och det är det jag fastnar för hos bloggar :)

joanna

Lily är sveriges helt klart ärligaste, intressantaste och frmförallt, goaste bloggerska:)



kan verkligen inte hålla mig bota från din blogg! utan känner ett sug, av att jag måste in hit och kika;) som du vet sedan innan så har jag svårt för att inte kommentera;) du har en sådan variation på tävlingar, djur och personlighetsinlägg att din blogg klart ligger etta på min "måste läsa varje dag" blogg lista. andra stora bloggare har låtit sin "fame" stiga dem åt huvudet, men du är dig då alltid lik:) alltid samma rättvisa, trevliga och uppriktiga lilly:) sen att du har både tyra och polly är ju givetvis ett stort plus i kanten:D du är helt ekelt underbar, och gör verkligen ngot positvit, du gör mig, och en stor del av sverige glada, VARJE dag!



tack för att du finns!



kram på dig!

S

Lily är den mest tåligaste bloggerskan!

Jag vet inte hur du och andra bloggare läser alla "hatkommentarer" och bara viftar bort det som om det inte vore någonting alls. Jag skulle nog ta det väldigt personligt, men det kanske är något man lär sig med tiden? Jag har ju läst när du skrivit emot dem, men du verkar ha lärt dig hantera dessa, du ska vara riktigt stolt över dig själv, du verkar vara en helt underbar och go människa! :D



Polly och Tyra är alldeles för söta, funderar på att skaffa mig en chihuahua som kompis till min border collie Diesel då jag bara är dagmatte till Kasper, vilket betyder att Diesel är ensam vissa dagar.. Men vill nog ha en mer robust och en som man kan träna och tävla lydnad med, skulle vara coolt att se en chihuahua på apellplanen ;)

Victoria

Lily är sveriges gulligaste bloggerska! :D

Anonym

Lily är Sveriges mest kreativa och inspirerande bloggerska!

Emma

Lily är Sveriges mest kreativa och inspirerande bloggerska!

Micaela

Lily är bloggvärldens stolthet ! Trevliga & ärliga inlägg, ödmjuk, jordnära & givmild tjej, roliga tips och allt förpackat i snygg design.

Lika spännande att läsa varje gång ! :)

Alexandra

Lily är Sveriges snällaste hundälskare, och inte nog med att hon är supersöt, så är hon också omtänksam nog att tipsa alla oss andra om hur vi ska vara nöjda med hur vi ser ut, t.ex. med hairstylingtips.

Felicia Marthe

Lily är Sveriges mest tilltalande, rogivande och underhållande bloggerska :)

Det kommer från hjärtat. Ta han om dig!

Johanna

haha oj, ser nu att ja skrev att man inte kan sluta skriva, menar ju läsa:P inte sitter jag och läser din bästaste blogg ;)

Anna

Lily är en unik bloggerska som är väldigt gullig, och det känns som att hon bryr sig om sina läsare mer än andra bloggerskor i sverige!

Shamandalie

Lily är sveriges mest jordnära och seriösa bloggerska! Dessutom har du häftig stil och verkar inte göra dig till på något vis! Helt naturlig alltså ;)

josefin gustavsson

Lily har inte bara sveriges utan världens bästa blogg!



Din blogg är verkligen hur kul som helst att läsa och jag inspereras och tycker om det du skriver. Alla dina inlägg, alla dina fina designer alla tävlingar, allt allt allt är verkligen toppenbra! Även om du får onödiga och dumma kommentarer så tycker jag att du tar de så himmla bra och fortsätter, för du ska verkligen inte ta åt dig av människor som inte har något liv och bara klagar på andra!



du har verkligen en skit bra blogg och du är en förebild!





Kram

Josefin.

Hannah

Lilly är världens bästa bloggerska. Allting du skriver är intressant, inte konsigt att du har mycket läsare :) Jag läser din blogg varje dag sen jag började läsa den, om jag missat en dag, läser jag alltihopa nästa dag, jag fullkomligt älskar din blogg! :) Alla dina tips du har också, det är super bra! :) Fortsätt som du gör! :)

H

Linda får allt för mycket skit. Eftersom hon verkligen inte förtjänar det förstår jag mig inte på de som skriver det. Jag fattar inte varför de inte bara lägger ner. Om de inte gillar henne så behöver de ju inte läsa. De kan lämna den underbara Lily-bloggen till de som älskar den (däribland jag). Jag är otroligt fascinerad av húr duktig hon är med bloggandet. Hon uppdaterar ofta och det verkar gå riktigt bra för henne, det måste ligga mycket arbete bakom menar jag. Hon tar sig verkligen tid för bloggen och det uppskattas verkligenav mig, en trogen läsare.

Christina

Lily är den mest naturliga, gulliga, och jordnära bloggerskan.

Freja

Linda är sveriges seriösaste bloggerska!

:)

Clara

Lily är en charmig,speciell person. Hon skriver så man bara vi läsa och läsa. jag vill helst aldrig sluta. Hon ger jättebra tips och har svergies bästa blogg(enligt mig). Jag läser den varje dag, ialafall så ofta jag kan. Nu känns det som jag skriver som alla andra redan gjort, och det här kommer inte vara det vinnnande kommentaren. Men jag vill iallafall att du ska veta att du är en otrolig bloggerska med väldig stor kapacitet. Du kommer bli nåt stort, tro mig.Jag önskar er alla lycka till.

Kram Clara!

Malin

Lily är Sveriges mest läsvärda och givmilda bloggerska!



Din blogg har alltid varit lika trevlig i mina ögon. Du verkar vara en så himla godhjärtad bloggerska och gör verkligen allt och lite till för dina läsare. Det bästa av allt är att bloggen utvecklas ständigt och jag kommer troligen läsa den så länge du behåller den kvar!

kristin

Lily är en av de mest ärliga i bloggvärlden och det betyder allt! You go girl! =)

angelica

Lily skriver min absoluta favorit blogg.

Hon är också en grymt snäll människa genom att hjälpa andra med deras problem även fast hon aldrig ens träffat människan. Hon är också jordnära & älskar sina hundar.

En ärlig blogg som handlar om ungefär det mesta,

go girl!

Sandra

Lily är världens mest omtänksamaste bloggare + den bloggare som kommer gå längst :)

Matilda

Lily har fått måååånga snälla inlägg och här kommer ett till!

Lilys blogg är verkligt läsvärd!

JOHANNA ARREMAN

lily är sverige's mest jordnära bloggare :)

M I M M I

Lily är sveriges charmigaste bloggerska!

LOVISA

Lily är en nyfunnen och uppskattad bloggerska hos mig, som alltid bjuder på fantastiska tips och fabulösa bilder.



Kram.

ida, isas mamma<3

Lily är det bloggerskan som förtjänar mest att höra hur underbar hon är!

mikkis

lily är den bloggaren som får oss andra att verkligen ta oss tid och läsa, allt från roliga,speciella och personliga inlägg, det är DIN blogg vi kallar värdefull !



:)



hannah frelin

Lily är den mest ödmjuka och goaste bloggaren. Den ända bloggen som man verkligen tar sig tid att läsa igenom vartenda ord av, för det står så himla mycket bra grejer! & att du verkligen är dig själv & inte försöker vara någon du inte är, det är så bra! Man känner igen sig så mycket i ditt liv. ÅH, jag älskar din blogg och det här är den ända jag aldrig kan tänka mig sluta läsa! Extra kul är det att jag faktiskt har träffat dig & att du var precis lika söt o go på riktigt, som du framstår i bloggen =) FORTSÄTT LINDA, du gör det du är bäst på :)

Tania

Linda är sveriges mest godhjärtade,"down to earth" bloggerskan.

Michaela

Lily är Sveriges mest jordnära bloggare! :)

hanna

vem vann trostävlingen=?

Jennifer

Det finns nog inga ord för hur duktig du är som bloggerska. Alltid roligt att läsa din blogg, med tävlingar, tips om saker och ting, och ja allt! Även att du visar hur stark du är trots all hård kritik du fått mot dig så står du upp ändå. Jag är imponerad!



Så som sagt, jag kan inte beskriva med något ord. För 'världens bästa bloggerska' räcker inte, inte enligt min åsikt i allafall.



Ha en bra dag! :)

Susanne

Från Karlstad kommer en smart blondin

du är verkligen jättesöt och fin.

Tråkigt att du åt dej tar

av en och annan dum kommentar.

Men det beror på att du har ett gott hjärta

som av kommentaren fylls av smärta.



Du skriver om allt och lite till

därför jag läsa din blogg gärna vill.

När du får något GRATIS så ej du det missar

istället alla dina läsare du om det tipsar.



Du skämmer bort dina kära

som står dej väldigt nära,

Det är J, Polly och Tyra

som får en massa fina presenter så dyra.

Detta är menat som ett litet skämt

för så kan det ju inte vara jämt.



Du skriver vad du tycker och tänker

och ibland en slant till nödställda skänker.

Du ger en massa tips om kläder och hår,

vi ställer en fråga och snart vi svar får.



Jag hoppas att få läsa din blogg i många år

kul att läsa, så denna utmärkelse av mej du får.

När andra sover du gillar att på natten skriva

så du Lily, får "Nattens drottning bloggerska bliva".















madde

Lily är bloggvärldens (h)underbaraste :P

Emma

Lilly är den trevligaste,ärligaste och mest inspirerande bloggerska jag vet <3

Vicky

Lily är den mest kreativa

och omtänksammaste bloggerska.

Med ett stort hjärta och en härlig personlighet

som ger mer än vad hon får av bloggen.

<3

Joanna

Lily är Sveriges mest ärligaste och tar-ingen-skit- bloggerska.

Johan

Lily har sveriges snyggaste lillebror bloggerska

Lily [ L i n d a . B l o m ]









Johan: Haha! Din lilla skitkorv :D Vad gör du här och snokar lillebror?











puma

Linda är den minst fejkade bloggerskan med den ärligaste och bästa bloggen i hela sverige! Linda är absolut den bloggerskan som bryr sig mest om sina läsare, och gör så många uppoffringar för att kunna skämma bort oss, inte bara genom tävlingar och bra tips, men också genom att fått stå emot så mycket skit som oförtjänt kommit hennes väg.

Jag hoppas verkligen, Linda, att 2009 blir ett sjukt bra år för dig och att du bara kommer att få mer och mer uppskattning för din blogg!



och allt detta menar jag direkt ur mitt hjärta! Skulle välja att ge pris till mih, så gör inte det. Jag tar bara detta som en chans att säga vad jag verkligen tycker om din blogg, och att säga fina saker om dig bör ingen få pris för. Möjligtvis du! :)



Var rädd om dig bruden!

Nathalie

Lily är sveriges mest omtänksammaste människa jag läst om.

När jag läser din blogg dagligen får den mig att må så bra, och blir en sån bra person som ger fina kommentarer åt andra osv.

Du får mig liksom att tänka efter på något sätt.

Dina texter är så djupa enligt mig.

Och du är verkligen en omtänksam tjej.

Sluta aldrig blogga. <3

Emelie

Lily är Sveriges mest bästa och underbaraste bloggerska !



Din blogg blir man aldrig besviken på . Den är alltid bra och du kommer alltid men bra tips blandat med mer personliga ting.

Underbar tjejen !

Lycka till i framtiden !



Kram

Angelina

Lily är sverige mest omtänksamaste, kreativ, djurvän och bästa bloggerska!



:)

assiies

Lilly är sveriges roligaste bloggerska, du skriver om sådant man vill läsa, och uppdaterar bra och har många tävlingar, och kategorier, du är en helskön människa, och är ägare till sveriges sötaste chihuahua hundar! Ha en bra dag Kram assiies.

jessica

Lily har sveriges bästa blogg! :)

Cristel

haha johans inlägg var ju ganska roligt ! ;P

tkr du verkar vara sveriges ärligaste & goaste bloggerska!

Ann-Sofie

Lily är en väldigt ödmjuk bloggerska. Med hennes tips och idéer så blir man glad genom att kika in på hennes sida.

Det bästa med Lily är att hon alltid ger feedback och cred till sina läsare.



fler bloggare bör göra det.

Josefine Andersson

Själv läser jag din blogg flera ggr om dagen . Tycker att du har vuxit otroligt som människa och du har en varierande och spännande blogg. Även kul att få läsa om hur ditt liv ser ut i dag.. För många år sedan va vi absolut bästa vänner (tror jag) och vi hade alltid så himla roligt, jag köpte alltid samma kläder + skor som dig om du kommer ihåg det :D. Tappade dock kontakten när vi började 6:an men har alltid tyckt om dig och tänkt på dig. Tänker tillbaka på tiden vi umgicks. Varje gång vi gick till biblioteket tillsammans och bibliotikarien trodde du hette Josefine och att jag hette Linda, det var alltid lika roligt varje gång :) . Är stolt över att det har gått så bra för dig ändå, med bloggen, pojkvän och underbara hundar. Är även stolt över att jag har varit din vän ! Kram.

sanna

"Lily är Sveriges mest bästa FRISÖR och BLOGGERSKA" :D

Erika

Lily är Sveriges smygporriga eller sexiga bloggerska!

När jag började läsa din blogg såg jag dig som söt å snäll, naiv och oskyldig. När jag tittade längre bak i bloggen med bilder på dig i underkläder, kyssa din tjejkompisar osv så ändrade jag uppfattning. Men bara på positiva sätt!

Carro

Lily är Sveriges underbaraste bloggerska och får en att dra sig till bloggen som en magnet. Mycket varierande inlägg och en härlig fräsch blogg! :)

Elin

Lily DU ÄR SVERIGES BÄSTA BLOGGARE!!!!



För din blandning av shopping , mode , livet ( som man själv känner igen sig i speciellt shoppingfingarna ) och tävlingar ....... DIN UPPDATERING är OTROLIG hur kan varje inlägg bli perfekt och att du lägger ner tid på att göra fina bilder till tävlingar så att dom också blir lättare att förstå.



Hoppas du förstår att jag menar allt ovan.

Elin ( en besökare som läser din blogg JÄMT)

Nicole

Lily är Sveriges mesta tänkvärda blogg.



Med det menar jag att du skriver tänkvärda inlägg.

Malin

Lily är den bloggerska som anordnar mest tävlingar och försöker få sina läsare att må bättre genom tips och annat kul :)

Erika

lilly är sveriges mest läsvärda bloggerska

Du skirver alltid något speciellt

nadia

Lily är sveriges grymmaste tävling bloggerska, FÖR ATT hon verkar vara riktigt gulligull & gör många tävlingar för oss med liten plånbok ;)



nadiasblogg@live.se

Ellen

Ellen

Lily är Sveriges mest jordnära bloggerska.

Och det tycker jag verkligen! Du känns så mycket närmare oss andra än många andra kända bloggerskor. Du förstår.

kickan

Lily är Sveriges bästa förebild för blivande frisörer (och en otrolig bloggerska)

Ulrika S

Lilly är sveriges mest roligaste bloggerska. Hon skriver så sjukt roliga saker och ger en mycket tips. Hon är väldigt omtänksam och har tävlingar väldigt ofta! Lilly har alltid mycket intressanta grejer som hon skriver om. Därför tycker vi om dej så mycket! <3

Therese

Lily är Sveriges mest beundransvärda bloggare!

Molly

Lily är Sveriges sötaste och (vad jag tror) ärligaste bloggerska.

Emelie

Lily är sveriges mest ärligaste bloggare! Du är inte så falsk och uppblåst som de flesta andra verkar vara. Du står med båda fötterna på jorden!

Jenny

Lilly är den mest desperata bloggerskan jag vet. Efter gratisprylar, presentkort etc. Du kan ju försöka vara lite diskret med det för det är lite störande att det står i varannat inlägg hur många poäng du har på alla de sajter som gratisbio, gratiskläder, gratisgodis och vadfan alla sidor heter.. men det har nog du koll på gissar jag.

Felicia

Lily är den största bloggerskan i Sverige som ändå tycks hålla kontakt med verkligheten.



nallepuh1995@hotmail.com



fellann.blogg.se

Natteli

Lily är Sveriges gulligaste bloggerska! :)

jouline

Det är alltid lika spännande när man ska gå in på din blogg, man undrar alltid, vad kan hon nu ha skrivt, gjort eller ska göra, köpa funderar över osv. och jag måste oxå säga att du är en otroligt inspirerande tjej. man får lixom aldrig nog av dig, du är verkligen beroendeframkallande =) därför vill jag säga att du är:



Lily är sveriges mest inspirerande och spänande bloggerska!



tyvärr så har jag ej någon blogg men man kanske kan vinna ändå!

amanda

Lily är Sveriges mest generösa bloggerska!



Jag har alltid tyckt att du varit generös då du alltid lägger ut tips på hur man fixar fina frisyrer, hur man sköter håret, bra smink samt ansiktsprodukter. Du har även väldigt roliga och få tävlingar. När jag skriver få så är det INTE negativt, tvärt om. Det blir mer spännande att tävla då man vet att det kanske tar ett tag innan det kommer en ny ;)



Jag kan tänka mig att många som kan mycket om smink/hår/skönhet och som har bra knep, kanske inte alltid delar med sig. Jag hade nog inte delat med mig kan jag säga helt ärligt, jag skulle behållt hemligheterna för mig själv och sett tusen gånger snyggare ut än alla andra! Du däremot ger oss tips och lägger ut videoinlägg för att visa på det lättaste sättet hur man faktiskt gör de där hollywood lockarna som alla drömmer om. Du underlättar för oss "vanliga-icke-frisör" människor, sätter en guldkant på vardagen helt enkelt.



Nej, generös är vad du är.

Jag gillar och tänker fortsätta läsa din blogg lääänge till, vinner jag inte i den här tävlingen så kanske jag vinner i en annan :)



Många kramar amanda

Albulena Ibishi

Lily är en stor förebild!



du har alltid verkat så himla mysig och snäll inte bortskämt och snobbig som andra bloggare kan verka vara och du är en väldigt stor förbild för mig, och för resten av sverige!



tack!

theadmin

Ja, för vad världen behöver är ju VERKLIGEN ännu en superpantad "ah vilken fin topp jag hittade på Zara"-blogg. Vad är det för fel på folk?!?! Blir så trött, är mänsklkigheten verklkigen såhär jävla förtappad?



// theadmin - lite bättre

Therese

Lily är Sveriges mest mänskliga bloggerska.



För visst är det väl mänskligt att skriva om saker i sin blogg som betyder något för en själv, berätta om sitt liv, sina intressen och sin dagar? Det är ju det en blogg är till för!



Det är också mänskligt att reagera, när andra människor anser att det okej att kritisera, kommentera och "förstöra" detta.



Det är mänskligt att visa känslor, både glada och ledsna, arga och besvikna, överlyckliga och neutrala.

För det är ju trots allt därför jag läser Din blogg, för att Du berättar om Dig, hur Du har det och delar med Dig av tips och idéer utifrån det Du kan och det Du tycker.



Att vara Sveriges mest mänskliga bloggerska är kanske inte unikt, det beskriver hur jag ser på din blogg! Forsätt så här, tjejen! =)

Linda

Lily är en väldigt kreativ och givmild bloggerska som är otroligt gullig mot sina läsare och ger alla chansen till något speciellt <3

isabelle

Lily, du är sveriges mest "down to earth" bloggerska :) Du verkar vara en väldigt ödmjuk, snäll, omtänksam människa! Även fast du har en stor blogg har det inte stigit dig över huvudet och tror att du är bättre än alla andra.

Lisa

Lily, du är Sverigest mest naturliga bloggerska! :)



Du är duktig på det du gör, du är mysigt snäll i dina uttalanden, du balanserar fint på den originella sidan. Du blir aldrig för mycket, du är dig själv, din blogg hyser ett skönt lugn och man läser den för att den får en att må bra. Det är inte för mycket av något, det är bara så.. Naturligt! :)



Jag hade hellre sett dig som Sveriges största bloggerska om jag ska vara ärlig :) sug åt dig som en svamp och keep up the good work!

Linda Bui

Lily är sveriges bästa bloggerska

och

Lily är svergies mest finaste bloggerska

Linnea

Lily är Sveriges mest varierande blogg!

Du skriver om allt möjligt, och då menar jag inte tråkigt allt möjligt, utan sånt som är viktigt också!! Sånt som folk i min ålder bryr sig om, Du skriver på ett sätt som får folk intresserade!!

Elin :]

Lily är Sveriges lilaste bloggerska!



Det är härligt att se en lila blogg helt enkelt! Lila är en härligt vacker färg, som säger att man är karismatisk, tänkande och avslappnad. Alltså en härlig person som man aldrig kan få nog av :) Man blir aldrig trött på din blogg :)

anneli

Lily har sveriges mest jordnära blogg!

Charlotte

Lily är Sverigest mest genuina bloggerska, en av de få man kan relatera till.

Gullefia

Lily är Sveriges mest påhittiga bloggerska.



För du kommer alltid med små idéer och hela tiden nytt peppar i din blogg.



Läser den varje dag.

:)

Azra

lily är sveriges sötaste bloggerska



lily är svergies mest glamourösa bloggerska!