GratisGuide by Lily #6


FreeStreet: En helt nystartad sajt med under 200 medlemmar just nu. Jag blev överlycklig när jag såg var man kan växla in presentkorten på(se längre ned). Likt de flesta gratissajter tjänar du dina poäng genom värvningar, klick på sidor, erbjudanden o.s.v.

Tävlingar: Just nu kan du vinna 800:- att shoppa för på Caliroots.

Inväxlingsstället: Presentkorttorget [se alla deras 60-tal butiker här] , Nelly & Caliroots(enda sajten där du kan få presentkort på Caliroots).

Vill du registrera dig på FreeStreet?
Klicka här och få 25 startpoäng av mig.

Vill du läsa om andra gratissidor och tips?
[Klicka här]
28
Anonym

ska du göra reklam för en sida kan du väl

åtminstonde bli värvad av den som tipsa dej,

och låta kommentaren där jag skrev länken

va kvar. egoist!

Molior

Verkar vara väldigt intressant sajt :) ska kikas på

Emilie

Såg att Kissie lagt upp bild på dig och snackade om att "någon" tar hennes idéer och kastar upp på sin blogg direkt efter att hon gjort det. Känns som att det är tvärt om kanske?





Mysigt med presentkort på Caliroots, de har massa grejer där man vill ha!

Lily [ L i n d a . B l o m ]

























Anonym: Och du tror att du är den enda som tipsat mig om sidan? För övrigt, varför skriver inte DU om vem som tipsat dig? Lägg av för fan! Bara för att jag har en blogg med 4000 läsare, så är jag inte skyldig att göra mer än er andra när det gäller gratissajter. Jag är precis lika vanlig som ni. Vad vill du att jag skall göra liksom, lägga upp DIN länk?

























Anonym

Tävling: Asus mini data / blogg data.

Vill du vara med och tävla?

Gå då in på min blogg och kolla hur du ska göra för att vara med och tävla!



Blogg: http://tomictomi.se

Länk till tävlingen: http://www.tomictomi.se/2009/january/tavling-vinn-en-asus-mini-pc.html



För övrigt önskar jag dig en trevlig dag!

Carro

Okeej, varför har du tagit bort de förra inlägget om denna sida där bla mina kommentarer var med?

Lily [ L i n d a . B l o m ]











Carro: Därför att jag inte publicerar några sådana kommentarer, som endast innehåller reklam. Får ett 50-tal / DAG

















Sandra

Hej hej!

Har en lite fråga gällande hårvård. Gillar alla tips du kommer med o tänkte då passa på o höra med dig om du har någon bra vämeskyddande produkt att rekomenadera? Mitt hår är väldigt slitet o poröst, skulle bli glad om du ville hjälpa mig.



För övrigt en mycket bra blogg, jag är en trogen läsare varjde dag, alltid lika bra! =)

BAACKONTRACK

fin blogg :)

allt bra?

Jossan

Hej tjejen.. vill tipsa om min tävling där du kan vinna Mary-Kay produkter för 700 kronor. Den avslutas ikväll så det gäller att vara snabb.

Ha en trevlig dag.

Kram/ Jossan

frida

Heej , fin blogg

allt bra?



Tävla i min blogg .

Premurera på min blogg via blogglovin .

Zarah Galore

Men jeeeesus!

Vad tror folk? Blogga om era länkar på ERA EGNA bloggar!

Vet själv hur jobbigt det är med folk som ska komma in i en massa inlägg och låtsas "vara intresserad" och sedan bara vilja lämna reklam!

Om man skriver om cancer, så kommer folk "Usch, vad hemskt!



Gratis makeup är jättebra, följ bara denna länk blablabla"



Men det värsta är ju ändå att folk, PÅ ALLVAR, kan komma in i bloggar där det kommit ut att skribenten har dött/blivit mördad. ALLA kommentarer skriver något om personen, något vackert, att personen ska vila i frid och MITT I ALLT kan folk komma in "Fin blogg!



Gratis makeup, skitbra! Du borde testa! Länken är blablabla!"



Folk är så jävla hemska!



Nu svävade jag iväg här lite, men det är ju ganska självklart att man vill ha koll på reklam i sin egen blogg och bara släpper igenom det man VILL släppa igenom - oftast det man SJÄLV vill ha med. Vill folk sprida sina länkar kan de göra det på sina egna bloggar..



Tycker de att de större bloggarna "har skyldighet" att ta med deras länkar "för att de har fler läsare" eller "för att det ska vara rättvist" eller "de ska dela med sig för att de har så många läsare" så är det bara bullshit - de kan bygga upp sin egen läsarkrets!!

Zarah Galore

Ja, Madde är ett exempel! Men annars var det ju en bloggare som det stod om i tidningarna härom veckan, som blev mördad av sin sambo. =ó(

Samma sak där.. hon har fått massor av fina och vackra kommentarer, men mitt i allt finns det folk som skriver "Fin blogg -FET REKLAMLÄNK-", "Vilken söt katt du har! -FET REKLAMLÄNK-"



Jag blir så ARG!!!



Så oavsett läsarantal är det ju självklart att man tar bort reklam man inte vill ha, och oftast blir det ju andra bloggares gratislänkar - för att det är sådana som kommer mest (och för att man kan få fler om dagen)!

Fredrik *Frisören

ahh nice med en sådan sajt!

Zarah Galore

Brukar aldrig spara sådana bloggar, för jag tycker det är så jobbigt. =ó(

Men jag hittade hennes länk igen, jag kan maila den till dig, så slipper det bli som ett "stycke kött" mitt bland alla kommentarer. <3

Zarah Galore

Så, nu hoppas jag att du fått mailet med länken.

Annars får du hojta till!

Kram!

sofia

hej linda. är detta en blogg du har eller är det helt enkelt en egen sida du gjort? eftersom du har sånna härflikar på din sida som man inte kan ha på bloggar.vad jag vet. om de nu är en egen sida. skulle jag gärna vilja veta hur man gör en och om det kostar pengar hur mycket.



Älskar din blogg. den ger otroligt bra tipps som ja snart ska testa.

kraam Sofia

Marie

Hej! Besök gärna min matblogg jag nyligen startat som ett skolarbete :)



http://mariiesblogg.blogg.se/food

tiniii

usch.. inget illa menat men orka lägga ner tid på sådant skit!



man har väl bättre saker för sig.. som att tex kommentera din blogg haha :p



jaja ha en bra dag

Carro

Eh? Mina kommentarer var ingen REKLAM. Jag skrev till dig om dig och dina gratissidor, att det drar ner en blogg ganska mycket, att tex Engla slutat med det när hennes bloggläsare tröttnade rejält, osv. DET skrev jag, jag skrev ingenting om nån jäkla reklam! Du godkände mina kommentarer, svarade inte och sen tog du bort inlägget och gjorde ett nytt.

Anonym

daaaamn va många gratis sidor du har :D snacka om besatt haha :P hur orkar du

Carro

Tydligen väldigt svårt att svara på min kommentar. Men forsätt du med dina gratissajter i jakt på poäng och gratisprylar, tror det är fler läsare än jag som tröttnat på det. De känns falskt, gör som de flesta andra och skaffa ett jobb utanför bloggen.



Och kom inte och skriv att jag försöker göra någon reklam, som du skrev sist. Jag skriver inte ens med min bloggadress, för jag vill inte ha fler läsare på grund av något jag skriver till dig!

Lily [ L i n d a . B l o m ]























Carro: Blandade ihop dig med en annan! Jag tog inte bort inlägget med flit, publicerade ett nytt eftersom att jag av MISSTAG råkade radera det. Tror du att jag raderar ett helt inlägg bara för att du skrivit en kommentar om att "gratisinlägg förstör bloggen"?



Hur skulle det kunna kännas falskt, när jag skriver exakt hur saker och ting går till? Lägg av nu! Gillar du inte bloggen finns ett litet kryss längst upp i högra hörnet. JAG trivs med bloggen som den är och tydligen många andra.






















Carro

Givetvis trodde jag inte att du tog bort det pga mina kommentarer, så ego är jag inte.



Vad jag menar är bara att det här med gratissidor på bloggar är neddragande, det drar ner bloggen. Varför tror du annars att andra bloggare har slutat med att tjata om gratisbio, och andra gratissajter.



Men det kanske är beroendeframkallande, vad vet jag. Jag är själv medlem på gratisbio, men har aldrig någonsin gjort reklam för det på min blogg. Det går att få poäng ändå.



Jag funderar bara på varför du inte skippar gratissidorna och skaffar ett -normalt- jobb, tror inte du kommer tjäna på dessa gratissidor i all evighet.

Lily [ L i n d a . B l o m ]





















Carro: Men jag är inte "ALLA ANDRA BLOGGERSKOR", jag är Linda, driver Lily-bloggen. Jag skriver om det jag vill och många uppskattar tipsen om gratissajter.



Klart jag vet att det går att få poäng ändå, men jag VILL skriva om det i min blogg, låt mig då göra det? Varför disskutera en sådan sak, du kommer ju inte kunna påverka det?



Och om du tror att jag inte söker "normala" jobb, så tror du fel. Det är dock inte så lätt att få något, speciellt inte här i Värmland där dom varslar folk titt som tätt! För övrigt så kommer jag inte sluta med gratissajterna även om jag får jobb..



Dom betalar inte hyran, men de gör så jag får mer pengar över!
















Carro

Jajaja, fortsätt med det du.



Det kanske är beroendeframkallande trots allt.

Hanna

Fan vad löjligt. Du får skriva precis vad du vill i din blogg - det är ju trots allt din. Jag ska genast kolla in den nya sidan :)

Sofia

Blev medlem via din länk :)