Hälsokvällen gick åt helvete..

Hej vänner!

Rubriken är ett skämt, ville bara skrämma er lite. Jag är faktiskt supernöjd med kvällen. Trots att människor inte dök upp och inte ens kunde skicka ett SMS och berätta detta (inte ens efteråt och be om ursäkt) så är jag superglad för de tjejerna som dök upp. Lite trist när man bunkrat upp med fika och liknande och folk inte ens kan berätta att dom inte kommer - trots att man sagt ett starkt JA. De som inte visste om de skulle hinna är en annan sak, men ett löfte är annorlunda.

Nåja, superglad för de gulliga tjejerna som dök upp ialla fall. Malin & Rebecca, som är mina vänner sedan barnsben kom givetvis. Sedan även ett gäng söta bloggläsare Emma, Ida, MonaRebecca & Haylie. Sedan var det såklart vi som höll i det och även min lilla maaami! Väldigt få av de 20-25 som var planerade med andra ord, men så är det!

Nu är det er tur! Lite info och priser på diverse produkter, möjlighet att kunna beställa och kontakta mig är alldeles snart igång!
34
Zatu*

nee fy va dålig stil av dom!!!

Men roligt och höra att det gick bra i alla fall =)

G I L R A E N

Åh, har fortfarande skuldkänslor. :(

Angelique

Tråkigt när folk inte ens kan höra av sig, jag hatar sånt. Speciellt när man planerat något och sådär.

em

blev sjukt ledsen först. men sen så insåg jag ditt skämt. hade den varit närmre jkpg hade jag älskat att komma, love u'r blog. tråkigt med de som inte hörde av sig men kul att den blev lyckad ändå.

Zarah Galore

JÄVLIGT dålig stil!

Att inte ens kunna SMS.a.. om man nu är så jävla feg att inte våga ta det via telefon eller face to face.



Idioter.



Men kul att det finns andra bloggare och vänner med lite stake och "go" i! De kommer komma långt i livet! Vågar man så vinner man! Och jag tror både deo ch du hade det superkul! :D

Magnus

Vad bra att du ser det på det sättet, det behöver ju inte bli en tsunami av folk för att det skall vara bra för de som kom.



Kolla gärna mina foton om ni vill



www.magnuspalmgrenphoto.blogspot.com



Värme

Anonym

God morgon www.lillanmalutta.blogg.se

Natalie B

Jag hade kunnat komma, men du var ju för fin för att svara på min fråga i kommentaren angående vad det var för produkter, älskar aleovera.

elin

hade jag bott närmare hade jag definitivt kommit. Tycker din blogg är superbra. jätteroligt med alla tips och att du updaterar så ofta! Kramar

Malin

Skit dålig stil att säga att man ska komma o sen bara skita i det ! det har hänt mej också några gånger :S Men du ska inte bry dej, det säger mer om dom än om dej =) Jättebra blogg förästen =)

tessi

ååh gud va dålig stil! Men vet ju hur irreterad man blir när folk inte hör av sig själv så då gör man ju det..

kraam sötnos

Ida

Dålig stil! fy fan för dom

hannah, outfit-utmärkelser!

Vill du ha bloglovin' istället för bloggsms?? Kolla på min sida hur man gör

Martina

Linda, jag vill ialla fall be om ursäkt att jag inte kom. Du kommer kunna läsa om varför under dagen och jag hoppas du har överseende med det, har nämligen varot på intervju och fick jobbet så de skickade mig till en utbildning i två dagar direkt i sthlm.

/Marthina

Cicci

diskussionen om särskrivningar fortsätter. kom och hjälp till!

Johanna

ÅÅ hehe du lurade mig allt:P



Så himla trisst att folk itne kommer...

är så trött på folk som säger saker men inte håller det..varför ska man då säga att man faktiskt SKA KAN OCH VILL och sen skiter i de..

SUCK..



Hoppas nästa kväll blir kanon:)



NU hoppas vi på att din försäljning över internet kommer gå super.. och jag väntar med spänning på att se alla produkter..

//Johanna

Sandra Nordin

Hej! En snabb fråga.. jag ska sätta in löhår med hjälp av kreatinvax (färdiga slingor). Undrar bara ifall det går lika bra att smälta vaxet med en plattång? Eller måste jag använda en värmetång? Vill ju inte förstöra plattången heller. Kram!

Elin W

Det värsta jag vet är att sitta och vänta på folk som inte ens kan höra av sig! Jag tycker att det är så sjukt dålig stil. Har man lovat en sak så har man ju det, eller hur? Tur att kvällen blev lyckad ändå! :) Hoppas det går bra för dig med försäljningen.

Sanna

Det värsta är folk som inte hör av sig. En av mina bästa vänner är precis så. Om man t ex ska ha förfest så säger hon att hon ska komma och sedan ringer hon typ vid 23 och säger att hon är på en annan fest.

MOA

gud vad jag hade blviti arg om folk lovat att komma och sedan bara skiter i det.. :p FY!

Anonym

bitterfittan lily inte konstigt att ingen ville komma. loser

denise

Bra aatt det blev lyckat, dåligt av dom som hade lovat och inte kom dock .. man förstår sig inte på folk ibland. Är det svårt att höra av sig?:O

Sandra Tjulin

ha en bra fredag :D

Tessa.

Det är synd att du bor så långt borta, för jag hade garanterat kommit på hälsokvällen! :)

B I K I S E N,

det var jättetrevligt, förutom min hostattack då xD haha, men det var kul! :) får bara vänta på att du börjar sälja grejerna nu då =D

Stina

Tråkigt att man själv bor utanför Skara.. Synd, men annars hade jag vart där!

tiniii

ha en fin helg!!!

Kamilla

Gud vad dåligt av dem som sagt JA att inte komma, har varit med om samma sak flera gånger... Tycker att din blogg är super och man får många bra tips av dig!! Själv undrar jag hur man på lättast sätt får bort rött ifrån ett blonerat hår?! Har nämligen röda slingor som jag bleker emellan åt men det röda försvinner verkligen inte :S Till en början var det röda en super rolig detalj i håret som nu har börjat bli en plåga som jag inte får bort!!

Anna - Sanningen om Amerika

Va kul att de gick bra även om inte alla kom.

Sofia :D

Gud vilken fin blogg du har, jag älskar den där lila färgen. Fin header :)

Olivia

Hej kan du bara säga hur man får en sån header , jag har undrat ett tag , hehe x)

Sandra

Jag har precis börjat blogga lite igen efter ett långt uppehåll och jag blev så glad när jag loggade in precis och såg att du hade svarat på min kommentar ang. dina bilder lite längre ner :) Följer din blogg slaviskt och tycker att du verkar vara en underbar tjej! Det känns roligt att du tar dig tid att svara på kommentarer, det känns mer personligt :) Fortsätt som du gör och lycka till med första lägenheten, längtar efter fina bilder! :)

Martina

Jag förstår att du blev besviken, men jag hade varken internet eller ditt nr inlagt på min telefon (belv ju en chock för mig att jag skulle åka till sthlm i två dagar!)

Hoppas du inte är allt för sur på mig iaf :(

rebecca

Hej Lily !

Jag skrev till dig på msn till varför jag inte kunde komma men det finns ett annat personigt skäl som jag kan ta med dig personligen..

Du vet att jag tar alla tillfällen i akt till att träffa dig och så och jag var verkligen superglad tills en grej hände och jag har verkligen inte mått bra sen dess...



jag byter som sagt till 3 och kan inte få fram mina nummer alls, men jag hoppas att du förstår när du för höra min ursäkt, det vet ajg att du gör men jag skriver inte vfr här...

har haft alldeles för ont för att kunna snacka om det också...



aja, vi tar det på msn...jag kan säga att jag LOVAR att komma nästa gång.

kramkramkram