Halvvägs!

Hej vänner!

Jag klarade natten, jag klarade att vara vaken. Som jag kämpat med att dygna, för att kunna somna tidigt och därmed vända tillbaka dygnet. Inatt var det dock inte tänkt att det skulle bli så.. Jag har så otroligt mycket i huvudet, samtidigt som jag är så otroligt lycklig och glad för vår kommande flytt, så har jag ångest över andra saker.. Eller, kanske inte ångest på det sättet, men prestationsångest, nervositet inför torsdagen o.s.v.

Jag var ialla fall uppe och käkade frukost vid halv 7 imorse och J stack iväg till affären runt halv 11 och klockan 11 stod maten på bordet. Sallad & fisk. Ingen av oss var sugna på potatis, mos eller annat, så det fick bli en hel massa sallad istället. Otroligt gott ialla fall. Jag och vovarna sitter och myser i sängen här nu, framför Desperate Housewives - underbart!
3
Sarah

Det är jobbigt att vända tillbaka dygnet rätt. Usch vad jag hatar det. Sitter också med hunden i soffan, den minsta av dom. Hehe. Mysigt värre :)

jamaLi

haha, jag dygnade i förrigår typ...gick ut å festade utan att ha sovit något alls..Haha, inte så smart men kul var det! :D! DH äger ;)

Anonym

Är du också fast i housewife-träsket nu? ;) hihi