Hemklickat!


Och så har det skett lite hemklick till badrummet i lägenheten, allting ovan är från det underbara märket Lisbeth Dahl. Fullkomligt älskar deras design på saker och ting. Allting ovan kommer från en nyfunnen favorit - Kvalitet&Fynd.se.

1. Fotoram med "diamanter", köpte två av modellen. En skall innehålla en bild på P&T och den andra en bild på mig&J. Tror det kan bli superfint faktiskt. Kostade 35:-

2. Behållare för bomullspads med lock och öppning i botten. Lite roligare att lägga bomullspadsen i en sådan än att ha en platspåse hängandes i badrummet.

3. Behållare till förvaring av tops, hör till bomullspads-behållaren ovan.

Otroligt sött, håller ni inte med? : )
16
Helen

Åh vilka fina saker=) Vill ha när jag flyttar hemifrån.. Inte så kul att fylla 23 och bo hemma=/ Men svårt att flytta när man pluggar.

Zatu*

ååh va fint =) va frakten dyr? sitter du o ugglar i natten igen hehe? sj ska jag försöka vända dygnet men får se hur d går me d hehe

Sara

Hej! Har prenumererat på din blogg kanske 2 veckor nu men det här är första gången jag kommenterar. Än så länge gillar jag den mycket även om jag inte brukar läsa den här typen av bloggar i vanliga fall:) Du är väldigt flitig på att uppdatera, så ofta att man nästan inte hänger med i svängarna;P



Keep up the good work!

mie

:) den till padsen va ju perfekt , ser grymt mycket trevligare ut :) och sen med matchande till topsen , perfekt :D

Anna

Fina saker! Jag förstår din lycka nu när du ska bli sambo! Själv så blev jag det för ca 4 månader sedan och det är helt UNDERBART!=) lycka till med flytten å allt sen! Kram Anna

Josefine

Fina saker :D

Fiffi

Åh så fina saker! Jag vill oxå ha :)

ha en bra dag!

Kram Fiffi

nathalie

jättefina saker! jag vill med ha badrumsgrejerna :)

Jenny

Tack för tipset, ska spana in länken även om just de där sakerna inte lär passa i vår nya lägenhet.

Karna

Va fina saker

Jessica

Jätte söta grejer!

C h a r l o t t a

Jättefint =)



KOlla in min blogg http://missbuyalot.blogg.se*

linn

Jag skulle gärna klicka hem topps och padsen, men tur att jag inte har plats med dem i mitt minimala badrum haha.



Jag vill passa på att TACKA för tröjan jag vann. Den är jätte fin:D!

soori

Kollade just in sidan, LOVE IT! Härlig stil på grejorna. Så nu måste jag klicka hem lite grejer till min nya lya! :D Så tack! Haha. Btw. om du gillade de grejorna, finns det en butik i sthlm. Berry details. Se har typ ånna grejer. Och jag gillar den! :)

Emelie

"Hemklickat, hemklickat, hemklickat" Hur många gånger i veckan klickar du hem saker egentligen? Hur har du råd? Ja mena du har ju inget jobb, och jag antar att du inte är något rikemansbarn heller som får 10 000 kr i månadspeng av pärona.. Eller du kanske är en sån där shopaholic som handlar på kredit och har skulder upp till öronen?

Lily [ L i n d a . B l o m ]















Emelie: Skulle det vara något negativt att klicka hem saker ett par gånger i veckan? Är det något som stör dig?



Jag skulle aldrig handla mer än vad jag har råd med. Jag handlar aldrig på kredit och de gånger jag tar det på faktura betalas det på stört. Jag är otroligt noga med sådant! Shopaholic är jag inte heller. Men vart jag får mina pengar ifrån har du ingen som helst rätt till att veta. Du vet SÅ lite om mig och mitt liv och så kommer det förbli.