Hemklickat till P&T


Och så har även lite shopping till småbrudarna skett såhär en lördagkväll.
Tyra hade en likadan lila sele som valp, men den sålde jag då den inte kom till användning, nu känner jag dock att både jag och hundarna skulle trivas bättre i sele. Därför kommer jag ge det ett försök till. På Polly är det nästan ett måste, vilding! Tror att det kommer gå jätte bra och hoppas verkligen att dem passar.

Dessutom har det blivit dags för löptider igen och nya tikskydd är välbehövligt. De andra trillar av och är inte alls bra. Jag hoppas att de ovan passar bra, annars funkar det nog att sy in litegrann. Det är så tråkigt att få små blodfläckar på kläder, sänkläder och liknande.

Och när jag ändå fyller på hundarnas "garderob" lite, så kan jag lika gärna rensa den på saker som inte används. Kanske är någon av mina läsare intresserad? Hojta till bland kommentarerna nedan så får ni köpa den. Är intresset stort kör vi budgivning.

7
Kajsa

Vilken snygg header du har. Hur har du fått klick bara länkar i din header?

Therese - Eira min ögonsten

Vilka söta små kläder! :D

JULIE

Så lite så! :)

Tycker faktiskt det är skönt att prata norska också, men en del av mina "vänner" i Sverige kan bli irriterade om jag pratar det där för de säger att jag gör det utav uppmärksamhet... Usch

mari

Vilken fin header du gjort!



Mari

www.paprikastore.se

Märkeskläder på nätet

Lovise

Vad fina :D Jag håller med dig helt och hållet vad gäller hundkläder. Täcken är helt okej eftersom dem gör så hundarna inte fryser. Tröjor, skor, kepsar, väskor som är till bara för att vara snygga och inte har någon funktion är så onödigt och jag tror inte hundarna njuter av det heller.

Lovise

Kom på en sak till: tycker du att det är jobbigt med löpningen och inte har några tankar på att ta valpar någon gång i framtiden kan du ju sterilisera Tyra och Polly :)

Emma

Vad vill du ha för den rosa puppy-angel tröjan?

Har en liten tjej här hemma som hade blivit sååå fi i den! :)