ICHI-jackan


Jag slänger upp en bild på jackan ändå, ni kommer få se när jag har den på mig i framtiden också. Färgen och kvaliten ser katastrofal ut på bilden. Den är inte alls så plastig som den ser ut på bilden, i verkligheten.

Jag är ialla fall supernöjd!
499:- ynka kronor för denna jacka (nej, inte äkta skinn). Jag köpte en förra året för 998:- på H&M, som jag dock inte var alls nöjd med och som jag sedan sålde. Nu kan jag beställa en jacka till för nästan samma pris som H&M-jackan.

Denna kommer ialla fall från Nelly.
9
Anna - Sanningen om Amerika

fin jacka!

Emma

Har själv kollat på den jackan men ännu inte bestämt mig. Vad tog du för strl på den, o vilken strl brukar du ha på kläder annars?



Så tråkigt att beställa hem en jacka som inte passar, o sen skicka tillbaka och ha sig :P



Catrin

Jag har också kollat in den där! Men då vetjag att kvaliteten är bra i alla fall! Jag funderar på en svart, men tycker jag att den sitter perfa så blir det säkert en brun också!!

Josephine

Jag blev supernöjd med min svarta, lite stor i ryggen bara! :O Jag tog en small och det var tur!

Denise

Jag har letat efter en liknande hur länge som helst, tack för tipset!! :) Jag köpte också den där på h&m för nästan 1000kr, gillade inte den så mycket då heller men nu när jag gått ner typ tio kilo sitter den bättre =) Men vill jättegärna ha en brun.

Jennie

Vad måste man beställa för storlek på jackan? Jag brukar vanligtvis ha small, men måste man beställa en större då?

Kram

Annika

Jag funderar på att köpa den fast i svart. Hur tycker du att den är i storleken?



Ha det bra!



Kram

Nathalie

Hur var den i storleken? Tänkte klicka hem den svarta..

Monika

Vilken storlek skulle man ta för att den skulle passa? En storlek större/mindre eller den man har? Hade tänkt köpa den svarta men vill inte hålla på med att skicka tilbaka det mm.



Vilken fin blogg du har förresten :)