Kalaset är över..

Hej vänner!

Nu är kalaset över för idag, nästa vecka blir det kalas igen, dock för min morbror istället. Första halvåret i vår släkt är riktigt fullproppad med födelsedagar, men det är mysigt, även om det blir en massa fläng fram och tillbaka. Man får träffas lite oftare samt fika såklart : ) Mormor och hennes man saknas dock, eftersom att dem befinner sig i Thailand under vinterhalvåret och har gjort de senaste 5(?) åren.

Nu är jag ialla fall helt slut i kroppen. Småkusinerna har sådan energi, att man känner sig jättegammal. Jag orkar inte alls med i deras tempo och energin tar ju aldrig slut. Men jisses vad mycket fräcka och härliga kommentarer det kommer ur munnen på dem. Dessutom älskar grabbarna att busa och bråttas med J. För övrigt kommer vår lilla kusin-skara utökas under 2009 - gissa om jag längtar? Undra om det blir en liten tös till eller om det blir en liten grabb till. Spänningen är densamma varenda gång! Jag är ju äldst av alla kussar..


Här är alltså lillebror och två av våra kusiner. Tyvärr har jag ingen bild på Victor och Beccan, så jag har inte haft någon anledning att be om godkännande att publicera dem, eftersom att det som sagt inte finns någon bild än. Men jag kan lova er att dom är precis lika fina och goa som Julia och Isac ovan. Beccan är dock 91:a och känner väl lite som jag energimässigt ; )
13
[ Stina ]

Fina bilder! Gillar första bilden, det var väldigt fin på alla er. Du och din bror har likadana smilgropar så man ser att ni är syskon haha

Sandra

du är så söt :)

Anonym

johodu! du och din bror är väldigt lika

malin.h

åh fina bilder:)

I Z Z A H

Snälla du läs mitt senaste inlägg "Nu är mottet rågat" åh skriv gärna din åsikt om det hela det skulle betyda mycke, tack på förhand !

Simon

Tja!

Gillar alla dina bilder! Glassigt att vara i Thailand på vinterhalvåret...

Mamma Melissa

Åh, då håller jag tummarna för att kusinen blir ett jordbarn! Kniper allt vad jag kan... kanske trillar de av istället... men, men, det får det vara värt! :.)

Emelie

Hej Linda!



Behöver man ngn särskild värmeskyddande när man plattar håret? Om, skulle du kunna tipsa ngn bra produkt ;)



//Ems

Patricia

söta bilder :D

Kalle

Tjena! Skulle vara kul om du kunde titta in på min blogg och kanske lägga en kommentar! :) http://www.fiskmarknaden.blogg.se

My

hur kan folk säga till dig att du är ful och sånt? herregud, du är ju hur söt som helst :)

My

och jag vill ha dina smil-gropar :)

Anonym

du har så otroligt fint hår! :)

och din blogg är riktigt bra, brukar läsa den varje dag.