Klipptajm igen!

Hej vänner!

Vilken besvikelse.. Så många jag bjudit på min hälsokväll, så få som tar sig tid att komma. Jag förstår givetvis de som jobbar eller har andra viktiga saker för sig. Men när det är vänner som inte har någonting för sig, bara inte "orkar" komma blir jag sjukt ledsen. Glad för de som tar sig tid ialla fall..

Jag kommer uppskatta denna kväll ialla fall, för det är en liten knuff i rumpan för att jag skall komma igång. Jag skall få lära mig lite mer om företaget och hur vi skall lägga upp allting innan själva "hälsokvällen". Hälsokvällen är information om produkterna, där de som medverkar har tillgång till att prova, känna och klämma på produkterna som säljs.  Dessutom får de beställa egna om de skulle vilja.

Nu skall jag ialla fall klippa Ronja.. Återkommer sedan!

21
Angelique

Trist att dom inte ställer upp, men hoppas det går superbra ändå! Hade jag bott liiite närmare så hade jag gärna velat komma :)

Emma

Verkar som en trevlig kväll : )

Anonym

Alltid undrat vem ronja är?

Magnus

Det kan vara svårt det där, hälsokväll är ju lite laddat, liksom shit, här kommer jag från kneget och ser ut som en vanlig människa.

SHORTY

Jag skulle verkligen kommit om jag kunde, bor dock i Uppsala =( men lycka till och hoppas många kommer! :) kram

rebecca

I'll be there :D

Netha

Snygg blogg :)

jenny Sellsve

dåligt att vänner sviker på det sättet.:/ Dom borde vara med och stötta dig, som vänner ska. Jag hade blivit asglad om jag hade möjligheten att gå på något sådant. Men jag känner igen mig, folk är inte alltid så nära som de vill verka när det kommer till krita..

Anonym

HAHA INTE ENS DINA KOMPISAR VILL KOMMA. UNDRAR VARFÖR HAHA SVARTJOBBARE

bitte

Gud vad dålig stil!

Linda

Jag kommer:)!

Emelie K

Varför skapar du inte eget företag, frisör? :)

Elin

Jag borde också klippa mig, har inte gjort det sen i Juni! XD

Lily [ L i n d a . B l o m ]













Anonym: Hur tragisk är inte du egentligen? Sitta här och kommentera skit i vartenda inlägg, i en blogg du hatar? Du har ju varit inne här ett PAR gånger idag. Tror du jag bryr mig om skiten du slänger ur dig? Ge upp liksom!!





















Lisa

Jag skulle inte dissa den hälsokvällen! Är nyfiken på massa nya saker och produkter. Hade jag bott närme hade jag gärna kommit!



Men du kan väl lägga upp lite prylar här på bloggen? Så kan man kanske beställa via bloggen. Vore kalasbra!! :)



http://lisastein.blogg.se/

M

hej. beundrar din blogg. tycker den är intressant. hoppas det går bra med hälsokvällen ändå. Det tror jag alldeles säkert. :)



Kram

Jenny

Kul! :D önskar att man kunde komma dit, det är ju faktiskt grymt kul. Jag har haft en tjej här som sålde Mary Kay-grejer, mycket användbart!

Marie

Jag hade verkligen velat komma, men jag bor så långt bort... Kommer helt säkert beställa av dig sen iaf :)

Mona

Tack för inbjudan linda! Vi ses på torsdag och jag ser framemot att få träffa både dig och vovvarna!

Kram Mona och lillerambo!

Sanna

Tråkigt med vänner som sviker...

Jag hade lätt kommit, om det inte vart så att jag bor i Östersund!

Malin

Jag skulle jätte gärna komma, men tyvärr bor jag i Stockholm och har inte möjlighet att ta mig till Karlstad nu när skolan är igång :(