Kvällens smart-huvud?


Något som gör mig arg är när människor har ett speciellt mål med sina kommentarer: Att förstöra för andra. Denna satans kommentar droppade in hos mig nyss. TUR att jag sett serien redan, annars hade jag blivit tokledsen.

Vissa väljer faktiskt att se det på TV:n för att ha kvar den där längtan och spänningen till nästa vecka. Förra säsongen såg jag inte i förväg, utan valde att se programmet en gång i veckan. Då fick jag, genom en kommentar i bloggen, reda på att Whitney vann, långt innan finalen sändes! Respektlösa människor alltså! SKÄRP ER!
24
Marie

Vissa människor är helt enkelt bara ute efter att förstöra :S

G I L R A E N

Sånt är så störigt! -.-

Therese [ T e s c h o ]

Sjukt onödigt!

jessica

och ifall hon inte mena något illa då? du bedriver minst lika mycket nätmobbning som någon annan lily lilla.

Olivia

Så sjukt onödigt att förstöra sådär för andra!

Linda

Då ska jag göra det. Ska till stan och jaga schampoo :) Tack för tipset, blev sugen redan när jag såg det på Bellme men nu får det köpas när lönen kommer!



Kram! Och hörrö... fint namn förresten ;)

Anna - Sanningen om Amerika

Att folk inte har nåt bättre för sig. Såg att Calle shulmann hade skrivit om 2 filmer som går på bio han hade skrivit hur filmerna slutade. Why kan man ju fråga sig.

Malin | bloggdesigner |

Åh, gud vad irriterande! Jag följer varje program med spänning, och usch vad less jag hade bleve. Tur att du tog bort kommentaren så jag inte såg vem det var! :)

jessica

svarar: kollade sedan upp vem personen var och ber om ursäkt. men om det hade en varit en vanlig person menar jag, så hade det säkert inte varit för att förstöra. utan något som bara slipper ut utan att tänka över det.

Mimmi

Jag blev också jätte arg när nån plötsligt bara berättade vem som vann, i ett forum, när avsnitt 1 var. Väldigt kul att veta vem som vinner, inte....

FREIJAS MAMMA - Caroline.

Så jäkla elakt! Hatar när folk ska skriva ut slutet på serier och vem som vinner...



och det är alltid med Top model som folk lyckas skriva ut de innan ens halva säsongen är över.

Agilitydream

Hej, eftersom du kommenterade detta har man hällt vatten på gåsen och det kommer bli allt vanligare.

Elvali & Lisa

Det är verkligen inte alls roligt när människor gör så. Men tydligen har dom inget bättre för sig:)

Babbidesign - [Design & Foto]

Hatar oxo sånt där, varför lixom ?

Nadde

Linda, det är ett fint tecken på att du inte har ett liv om du blir upprörd över en sådan sak! HAH. Jag skrattade friskt åt detta inlägget!

hanna

jag fattar inte att folk inte har något bättre för sig...

My

Ja visst blir man arg när folk håller på och förstör för en -_-"

Ramhalka

Trist att vissa människor måste fördärva det roliga liksom. Hade man velat veta vem som vann hade man tagit reda på det jö.. Halva nöjet med tillexempel Top Model är ju att se om den man gissade på vinner. Då vill man se framstegen, bakslagen, kunna ångra sig och tro att någon annan vinner istället. Förstår att du blev sur!

T

Blir själv skit sur när folk avslöjar vem som vinner tävlingar. Min ena kompis tänkte precis säga vem som skulle vinna top model 10, tur han jag säga att hon inte skulle säga. Men vad händer inte då om min andra kompis inte kommer fram och bha asså fan Whitney vinner top model. Fan vad sur jag blev haha :P

CherryCheek

Usch, sånt är så jävla tråkigt. Lite samma grej som när folk berättar slutet i en riktigt spännande film eller bok innan man är klar. Bok är väl nästan värre, eftersom det tar längst tid att slutföra, men film & reality-tv-serier är inget kul när folk förstår för en genom att berätta slutet.



Varför vill man göra det egentligen? Vill man förstöra för någon, behöver man väl inte göra det genom att skriva slutet på något en annan person med spänning följer i bok/tv? Herregud...

Carolina

Så onödigt!

Vad tusan vill dom ha ut med sånt där?!?!:S

Denise

Så jävla tråkigt när sådant händer, det har hänt mig också.. så tur att jag valde att se det i förväg jag med. Otroligt töntiga människor! Okej om man vill fråga folk om deras åsikt om den som vann, men då kan man ändå vänta tills vinnaren är vald även i sverige!

Anonym

Haha, jag vet, en del människor är störda i huvudet och den där bajsdagboken... Gaah! Vem vill se på hur hans bajs ser ut varje dag..

becca

Herregud! Glädjedödare!